Televisie

Kalvijn gaat SBS6-programma presenteren met Nick en Simon

Kalvijn gaat SBS6-programma presenteren met Nick en Simon

Kalvijn gaat SBS6-programma presenteren met Nick en Simon. Dat maakte Talpa zojuist bekend. Het programma gaat ‘Avatars’ heten en houdt in dat mensen in duo’s een virtuele act moeten opzetten. Super leuk! Er zijn ook nog opvallende juryleden aanwezig…

Kalvijn gaat SBS6-programma presenteren

Vanaf eind februari is het nieuwe SBS-programma ‘Avatars’ te zien op televisie. Talpa maakte zojuist bekend dat YouTuber Kalvijn het gaat presenteren. Enig. In het programma creëren een danser en een zanger samen een virtueel figuur. De zanger zorgt voor het gezicht en de stem en de danser zorgt voor het lichaam. Applaus voor het concept dat wederom duidelijk te bestempelen valt als één van SBS. Gegarandeerd succes, dus…

Bijzondere juryleden

Het programma gaat naast de presentatie door Kalvijn ook voor een vierkoppige jury. Wie zitten er dan in die jury? Vertel het ons! Vertel het ons! Oké, kinderen. De koppen die in de jury gaan zitten zijn: Nicky Romero, Nick & Simon en Dan Karaty. Ah… Dit is zo’n programma waar Nick en Simon nog als duo moesten komen opdagen. Misschien trekken die inderdaad nog wel drie eencelligen naar het programma.

Een fantastische prijs

Wie de deelnemende duo’s precies gaan zijn is nog niet bekend. Gezien het feit dat het een SBS-programma is, zullen er wel weer figuranten ingezet worden. Zo ging het namelijk ook bij het flop-programma van Gordon. Wat wel enig is: de winnaar krijgt 50.000 euro en mag meedoen met een single en videoclip van Davina Michelle. Wat wil je nog meer?

Stilte rondom Kalvijn

Hoe voelt Kalvijn zich nadat hij al twee jaar weet dat hij dit gaat doen? We weten het niet, want hij heeft zelf nog niks gedeeld. Aangezien hij gisteravond van een kroegentocht in Amsterdam genoot, lijkt het erop dat hij nog niet in het land der levenden is.

Maar laten we wel even eerlijk zijn: het is al vaker gebeurd dat televisie denkt dat iets wat op YouTube werkt op de buis ook werkt, maar dat is helaas nooit het geval. Kalvijn moet je lekker op het internet laten waar hij de touwtjes zelf in handen heeft. Dit wordt niks.

Nog geen reacties