Het verhaal van André Hazes in een notendop

Het verhaal van Andre Hazes in een notendop

Wat is er nou precies allemaal aan de hand met André Hazes? Yvonne Coldeweijer vat het verhaal van André Hazes in een notendop samen in haar Instagram-stories en het lijkt een oneindig verhaal.

Gisteren kondigde André Hazes op zijn Instagram aan dat hij weer gaat optreden en de mediastilte doorbreekt nadat hij van meerdere verslavingen af moest komen. Dat heeft hij cold turkey gedaan en voelt zich nu beter dan ooit. Zijn comeback gaat bij HZH zijn.

Rachel zou André gepusht hebben om nu met dit statement naar buiten te komen om Roxeanne voor te zijn die juist wilt stoppen met HZH. Al heeft ze daar nog geen definitief besluit over genomen. Volgens Yv is zijn patroon pas te verbreken als hij de toxische relatie met zijn moeder Rachel beëindigd.

Het verhaal van André Hazes in een notendop

En daar houdt het verhaal van André Hazes nog niet op, want André en Monique zouden weer samen komen en misschien zelfs trouwen, maar nadat Dré op vakantie was geweest met zijn moeder Rachel liet hij aan Monique weten niet meer met haar verder te willen. Waarschijnlijk heeft Reets op hem ingepraat dat hij beter niet verder kan gaan met de moeder van zijn kind.

Ook is duidelijk te zien hoe Yv nu al onwijs aan het genieten is van het feit dat er waarschijnlijk weer veel juice over André gaat verschijnen in de toekomst. De story van Yv is hieronder te zien. Mocht je de tekst willen lezen: pauzeer het beeld even. Godsammekrake, ik ben helemaal buitenadem van dit k*t stuk.

https://www.instagram.com/p/ChkT24ko1XK/?utm_source=ig_web_copy_link