Rachel Hazes stukje minder Rachel Hazes

Want wat zit er werkelijk altijd in het hoofd van Rachel? Juist. Een peuk. En daarmee is nu gestopt. Dat is zoiets als André Hazes die met bier drinken stopt. Nou ja, dat ie is natuurlijk ook, maar dat was niet uit eigen overweging. Het is gewoon een twee-eenheid. Daarom heeft ze ook zo’n gelooide leren huid.

Ze is nu overgestapt naar de zuren ballen van Napoleon. “En dan gebeurt er iets in mijn leven wat niemand om mij heen ooit verwacht had. Dan ben je ineens een week verder en gestopt met roken. Zeg het niet snel over mezelf maar wat ben ik daar trots op zeg!”

12 reacties op “Rachel Hazes stukje minder Rachel Hazes

  • Baby zegt:

   Die vreselijke ouders van Rochel waren haar op minderjarige leeftijd al aan het pushen bij meerdere BNers van toentertijd.

   Dan maar wat naar tonijn, meurende ouwe ballen in de minderjarige bek van dochterlief.
   Alles voor de roem en de poen.

   En ja hoor het is gelukt. Het vrouwke heeft nooit gewerkt en vult haar dagen met roken en zogenaamd aan Dree denken. Want dat het Dree zo graag gewild.

   13
   0
  • RoxanneH zegt:

   Klaas O wou die ouwe bruine leren gerimpelde lege portemonnee van haar wel even vullen om die volle bankrekening leeg te roven maar daar trapte die ouwe listige slang van Rachel niet in…

   4
   0
 1. Zure bal / vette gehaktbal Janus Roos zegt:

  Ik ben gisteren gestopt met drinken om 01.30 uur.
  Vandaag lukt mij dat ook weer.
  Zo ben ik, een varken met discipline.

  2
  6

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.