Rachel Hazes is trendsetter

Rachel Hazes

We kunnen natuurlijk wel weer gaan zaniken dat Rachel nogal haar gestorven man André tot de laatst druppel uitwringt. Want er was weer een musical of zoiets over het leven van de volkszanger. Het is niet meer bij te houden, want André wordt op alle mogelijke manieren commercieel ingezet door zijn weduwe. Maar we willen het over iets anders hebben. Haar prachtige foto op Insta.

Want dit kan weleens de trend van het voorjaar van 2022 worden. Niet dat het in de media nog gaat over corona, maar er zullen heus nog wel mensen die griep krijgen. Als we dan net als Rach de zelftest op onze kanis leggen voor een foto hebben we echt iets leuks te pakken.

https://www.instagram.com/p/CaoptVrIdu5/?utm_source=ig_web_copy_link

14 reacties op “Rachel Hazes is trendsetter

 1. Mcflinkdoen zegt:

  Ik vertaal het even.. mijn man is dood, ik profiteer van zijn geld, mijn zoon is een mongool, maaaaaar de naam Hazes, die wil ik graag houden

  29
  1
 2. Zucht zegt:

  Ik vertaal het even beter:

  Mijn man, de meest begeerde pedoseksueel van Nederland, is al jaren dood… en niemand trekt zich er iets van aan dat ik mijn pedoseksuele man uitmelk. Dat kan ook niet anders, want alle fans van André Hazes sr. zijn idioten. Hij heeft mij geneukt toen ik 15 was en hij 32/33. Maar dat maakt voor de fans niet uit en dat is mijn geluk. Over 29 jaar kan ik met Lidl weer een kledinglijn opzetten, dan zou André 100 jaar zijn geworden. Nog even volhouden Rachel, nog maar 29 jaar aandachtsgeil en dan kan je weer cashen.

  28
  1
 3. De Betere Helft zegt:

  Is ronduit zielig dat iemand zichzelf zo voor schut zet en dat dit dan wordt opgepikt door de media om haar nóg verder af te breken.

  Iedereen weet dat zij net zo’n geflipte aandachtshœr is als Patty Brard en dat andere ouwe wijf dus ik zeg: negeer haar compleet dan gaat het misschien vanzelf weg

  14
  1
 4. Eté zegt:

  Rachel je was pas 15 jaar oud zonder schaamte te zeggen dat André SR jouw destijds al genomen had…

  Je zoon ging met een oudere vrouw en jij met een oudere man….

  En maar zeuren over André zijn oudere vriendin….

  Kijk eens in de spiegel vrouwtje…. 😏

  9
  1
 5. Bikkel zonder snikkel zegt:

  Geil, schaamlippen boven haar ogen. Is dat natuurlijk of kun je Turkse schaamlippen laten transplanteren boven je ogen?

  3
  1
 6. Roddelsmaad zegt:

  Zo kom ik ook onder feestjes uit als ik liever met mijn trilei in bed lig. Zo doorzichtig. Adndeley andeley mama Ei ei oh oh. Nelly had een pleister voor zijn vriendje in de bak. Dus hebben we iets gemist? En wanneer komt dreetje eens uit de kast? Of weet hij het zelf nog niet?

  1
  1

Reacties zijn gesloten.