Yvonne Coldeweijer over Jan’s ophef van gisteren

Onze vriendin deelt zojuist op Instagram het nieuws van gisteren. Je weet wel, Jan die in opspraak kwam omdat meisjes de flirterige berichtjes op TikTok hadden gedeeld. Wat denkt Yv ervan?

Yv zegt dat Jan zowel in de val gelokt is als dat hij het echt heeft geprobeerd. Ook erkent Yv dat Jan echt wel doorhad dat het een grap was. En hoe weet Yv dit? Nou, Jan baalde natuurlijk al dat hij geen kansen kreeg bij haar, maar daardoor weet onze vriendin natuurlijk ook dondersgoed hoe Jan werkt.

23 reacties op “Yvonne Coldeweijer over Jan’s ophef van gisteren

 1. Roos heeft hersenrot zegt:

  De achterbakse smeerpijp, morbide obesitas, zware alcoholist, vroegbejaard kalende vent met een biggenmuil. Als ik yv was ging ik nog eerder met Quiasimodo de gebochelde

  4
  24
 2. Inzake Jan Roos de kwal🤮 zegt:

  De smeerpijp heeft teveel fantasie. Denkt npo baasje te worden. Nou nee dubbel strafblad en nou nee al je haat op internet is tegen je bolle vuile misselijkmakende schooier

  2
  9
 3. Geilneef Janus zegt:

  Jantje vond de aandacht echt wel lekker hoor.. dus als die dames serieus waren geweest hadden ze gewoon zaterdagavond liggen neuken in de van der valk…. Niks om je voor te schamen Jantje.

  9
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.