Hazes tetten!

Roxeanne gooit haar kwarktassen op the gram. En inderdaad, een beter passend woord voor deze joekels valt niet te verzinnen. Wij zijn erg benieuwd wat ze hier in opslaat.

Rachel Hazes had laatst ook al van die spannende foto’s gemaakt bij de Vinkeveense Plassen. Let dus maar goed op als je daar in de buurt bent, want de kans is zeer aanwezig dat je Hazes tetten of tassen tegenkomt!

Alsof de emoji de lektepel kan bedekken… Maar ons hoor je niet klagen hoor.

36 reacties op β€œHazes tetten!”

 1. Mauk en David Roos de transgendertweeling zegt:

  Vandaag zou papa samen met ons wat leuks doen in de vakantie. Maar hij zit alweer aan het bier en is chagrijnig. Wordt hem weer niet.

  10
  29
 2. Rooje Hannaah Roos uit Bergen zegt:

  Ik zag mijn vader Jan laatst aan mijn slipjes in de wasmand ruiken. Wat een idioot. Ik zei wat ben jij aan het doen? Antwoord: hik hik burph oh niets hik hik

  5
  19
 3. De vette pens van Jan Roos zegt:

  Janus zit met zijn vieze geniepige varkensogen schichtig porn te kijken op zijn mobiel als zijn vette vriendin joyce ff plassen is. Hij krabbelt dan wat tussen de vetschorten aan zijn kleine kruimpje.

  2
  15
 4. Universiteit van Amsterdam zegt:

  Uit grondig onderzoek is gebleken dat dikke vrouwen niet altijd gezelliger zijn. Wel maken ze veel meer geluidsoverlast tijdens het eten.

  11
  1
 5. Hansie zegt:

  Tof wijf, maar neppe tetten. Dus niet de aandacht waard. Je wilt niet andere vrouwen aanmoedigen meer nepperds in onze visvijver te brengen. Formaat is prima zo ze zijn. Elk formaat is beter dan nepperds.

  10
  1
 6. Mauk en David Roos de transgender tweeling zegt:

  Soms valt er met pa wat te lachen. Als hij uitgebreid vertelt dat hij Dennis er uit trapt zodra hij npo baas wordt. Schouten is dan overbodig AFVAL zegt papa. De mongolen uit Glanerbrug zijn slechts tijdelijke nuttige idioten. Go go go paps

  1
  7
  • Universiteit van Amsterdam zegt:

   Uit grondig onderzoek van deze site, blijkt dat mensen zich anders voordoen dan dat ze zijn. En dat er vaak kwetsend gereageerd word op bepaalde personen.

   7
   0
 7. Jentje zegt:

  +1 voor meer tette. Dikke kwarktassen zijn altijd leuk om eens flink mee te speedboaten.
  Alleen die oude schoorsteen die door die tig sigaretten is vernevelt tot oude leren tas. Haje wel weg mogen laten ome Jan.

  5
  1
 8. Choco Prince zegt:

  Op je 29ste het lichaam van een obese vrouw van 50+ hebben. Da’s ook een hele prestatie Rox! Daarmee troef je je broertje in ieder geval af. Die moet het alleen doen met een bakkes van een cokejunk.

  2
  1
 9. Mooi zegt:

  Ach ach. Lekker negatief allemaal. Dames, type Roxeanne zijn gewoon top. Lekker de hele avond neukoh totdat je niet meer kunt spuiten. Helemaal geweldig. Maar ja de doorsnee reaguurder denkt een visgraatje model te kunnen scoren. Vergeet dat!

  0
  3
 10. Mooi zegt:

  Ach ach. Dames, type Roxeanne zijn gewoon top. Lekker de hele avond neukoh totdat je niet meer kunt spuiten. Helemaal geweldig. Maar ja de doorsnee reaguurder denkt een visgraatje model te kunnen scoren. Vergeet dat!

  1
  3
 11. Stoereh zegt:

  Stoere kerels hier die denken een visgraatje BNer te kunnen scoren. Dames als Roxeanne zijn helemaal top.
  Gewoon helemaal vol knallen en beide concluderen dat het een top avond is geweest!

  0
  3
 12. Rinus Rukwind zegt:

  M’n moeder is een h0er, m’n vader een h0erenloper en ik een h0erenjong en moest me vroeger van mn ouders voor een kwartje in m’n bek laten sch1jten en opeten.

  0
  0
 13. milflover zegt:

  Wat zou ik graag mijn jonge heer tussen die groten nepperds van Rachel laten glijden. Een mooie klodder als toetje op haar tong om het af te maken.

  0
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.