Roxeanne woest over docu vader Hazes

Roxeanne Hazes

In ‘Kleine Jongen: het echte levensverhaal van André Hazes’ komen niet eerder vertoonde beelden voor. Dat is tegen het verkeerde been van dochter Roxeanne. “Aangezien ik niet anders van mijn vader heb dan herinneringen, had ik deze beelden graag privé gehouden en op een zelfgekozen moment willen bekijken en aan mijn kind laten zien.”

Rox is vooral pissig dat producenten niets hebben gedaan met haar verzoek om deze beelden niet te gebruiken. Ook via haar management heeft ze laten weten niet akkoord te gaan met het gebruik van de privébeelden. Maar VincentTV (die Jan en Dennis na klachten van Patty Brard op straat gooide) had schijt aan dat verzoek. “Dit zijn beelden die ik met mijn (van hem gekregen) camcorder heb gefilmd en die voor mij ongelofelijk dierbaar zijn. Dit zijn een van de laatste gesprekken tussen hem en mij. Deze beelden liggen nu op straat. Dat doet extra veel pijn.”

Steun BN’ers

Rox, trots op jou – Chantal Jansen

❤️❤️❤️❤️ trots – Olcay

Bizar dat dit tegen jou wens in toch wordt vertoond. Wat goed van jou dat jij je hierover uitspreekt ❤️ – Romy Romero

Pff❤️❤️ – Monica Geuze

❤️🔥❤️ – Geraldine Kemper

Blijf altijd wie jij bent. Dat maakt je zo een geliefd mens. Daarom hou ik van jou ❤️❤️❤️ Never change babygirl💜🌹 – Glennis Grace

😢 – Patty Brard

Wat verdrietig! Dat doet pijn.. Denk aan je! ❤️ – Kim Kötter

Sterkte lieve schat! Blijf in het licht! ❤️ – Shirma Rouse

Steun Roddelpraat

Lieve Rox, je spreekt met je hart. We houden van je. Steun van RP! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ – Jan en Dennis

UPDATE: Docu wordt aangepast.

https://www.instagram.com/p/CNqFl1FAUyz/?utm_source=ig_web_copy_link

12 reacties op “Roxeanne woest over docu vader Hazes

 1. Mo Westenberg zegt:

  Veenlijk Patty, hypocriet kutwijf dat een bijna zwarte tong heeft van het kontenlikken bij zwaar geestezieke Rochel zit zich nu weer in te likken bij Rox.
  Die beroepsweduwe moeten ze voor de rest van haar sneue kutleven boycotten en cancelen!!!! Snap sowieso niet waarom mensen nog fan zijn van die smerige verslaafde pedo en zijn twee geestezieke nabestaanden als dat verlopen wijf en haar zoon.
  Rox is [na de eerste kinderen Nathalie en Melvin] nog de beste eruit, hoewel het even heeft geduurd voordat ze zich normaal ging opstellen. Eerder was ze net zo aandachtziek als haar moer en broer.

  Zo’n Patty, een Jeroen vd Boom, een Samantha Steenwijk; de grootste hielenlikkers zullen wel weer over elkaar heen buitelen om dat grafwijf van een Rochel in de kont te kruipen. Zolang zulke mensen er zijn zijn we nog niet af van de grootste paupers uit de Nederlandse geschiedenis, de van Galen Tokkies.

  0
  0
  • Teletubbie zegt:

   Heerlijk en goed geschreven en zo is het ook nog, chapeau “Mo Westenberg”……..
   Oja kan die hele clan een enkeltje naar Noord Siberië krijgen.

   0
   0
   • Mo Westenberg zegt:

    Merci en bedankt.
    Ik kan uuuuuren doortikken over wat ik van deze paupers en hun kontenlikkende aanhang vind, maar ze zijn mijn aandacht niet waard.

    Fijne dag 🙂

    0
    0
 2. anoniem zegt:

  laat andere mensen, die FAN zijn van jouw vader lekker genieten van deze beelden. echt een tokkie familie. die weer ruzie met die, en die weer met die. ze pissen allemaal buiten de pot. ongelooflijk

  0
  0

Reacties zijn gesloten.