Televisie

Guido Weijers stopt ermee: ‘ik kan m’n tijd maar één keer uitgeven’

Guido Weijers stopt ermee: 'ik kan m'n tijd maar één keer uitgeven'

Vanochtend was onze grote vriend en onwijs goede grappenmaker te gast in Koffietijd. Guido Weijers stopt ermee en laat dit weten via dit fantastische programma op RTL4. Hij heeft besloten dat hij zijn tijd maar één keer kan uitgeven en er daarom even van wil gaan genieten.

Guido Weijers stopt ermee

Guido Weijers was zojuist te gast in Koffietijd op RTL4 en maakt hier bekend even een stap terug te doen: “Ik vind veel leuk en heb veel energie. Daardoor zeg ik vaak ja tegen aanbiedingen. Daar geniet ik van, maar er schuilt ook een gevaar in dat op een gegeven moment je agenda helemaal vol zit met dingen die anderen hebben bedacht. Vanaf 1 januari mag ik even terug naar nul en zelf weer beslissen wat ik belangrijk vind. Ik kan m’n tijd maar één keer uitgeven.”

Plannen om te reizen?

Natuurlijk wordt hem gevraagd of hij plannen heeft of wil gaan reizen. Daarop antwoordt hij: “Mijn opdracht is juist om daar geen antwoord op te hebben. Misschien vertrek ik op vier januari naar Mexico of Nieuw Zeeland. Misschien ga ik een huis verbouwen. Of slapen. Mijn grootste opdracht is om die agenda even leeg te hebben zodat nog echt alles mogelijk is.” Van wie heeft hij die opdracht dan gekregen? De kosmos?

Oudejaarsconference

Op Oudejaarsavond zien we natuurlijk zijn Oudejaarsconference 2022 op RTL4, maar daarna zullen we een tijdje verlost zijn van die schele. Nou, geniet ervan, jongen! We zijn benieuwd hoe komend jaar er voor jou uit zal gaan zien.

View post on Instagram
 

Nog geen reacties