Koffietijd met Charly Luske

Tanja Jess Charly Luske

Gaf hij aan Shownieuws nog het meest sneue interview ooit, bij Koffietijd liep Lulske leeg. En hij gaf maar gelijk toe dat hij niet alleen vreemdgaat. Wat zeg ik, volgens hem doen “honderden BN’ers” dat. Ook lekker. Zelf tegen de lamp lopen en dan al je collega BN’ers voor de bus flikkeren.

“Er zijn ook honderden collega’s waar ik het van weet en waarvan het niet op straat ligt, maar met die juicekanalen nu waarschijnlijk binnenkort wel. Dus ja, dat is gewoon de tijd waar we in leven. Maar ik vind: het gaat in principe niemand iets aan, maar het is iets interns en we werken eraan.”

“Idealiter is dat voor de meeste mensen gewoon in de privésfeer. Ik heb heel veel mensen gesproken die zeggen: ‘Ja, wij hebben dit ook doorgemaakt, maar bij ons ligt het niet op straat.’ Ik heb honderden van dat soort reacties.”

27 reacties op “Koffietijd met Charly Luske

  • Liz zegt:

   Zegt Charly nu dat hij honderden collega’s kent die het ook doen etc. etc. Om aan te tonen dat het eigenlijk niet zo fout is wat hij doet? Het kwam bi hem en Tanja op straat te liggen, bij anderen niet. Dus, als niemand deze scoop had verteld, dan was Charly gewoon doorgegaan met zijn pathetische praktijken? Wat een Loser!

   1
   1
 1. Sannie zegt:

  Borreltijd 10.00 uur met de glasbakbig Roos.
  Afpilsen met het haatvarken om 11.00 uur.
  En dat iedere werkdag en ook in het weekeinde.
  De volgevroten kalende alcoholbig / wie kent dat stuk vulles niet.

  4
  49
 2. Rijk der Fabelen zegt:

  Honderden reacties gehad van BN-ers die ook vreemdgaan?

  Ongeloofwaardig.

  Honderden BN-ers bellen of appen met Charly met een soort van bekentenis? Bullshit.

  Als je iets stiekem doet dan ga je dat niet delen met Charly Luske.

  36
  0
  • Gordon neem je booster en dikke doei zegt:

   Ik wist niet dat er zoveel bn-ers zijn!? Of doen ze net als de Amerikaanse verkiezingen en tellen ze de doden ook mee?

   14
   3
 3. Nieuws van de dag zegt:

  En dan te bedenken dat het alcoholvarken roos 45 jaar is en charley 43 jaar.
  Tja roos met je bejaarde kalende obesitas varkensmuil.
  De glasbakbig uit Bergen met zijn mega mega grote smoel / overal mislukt

  3
  51
 4. Professor Paardekut zegt:

  Iemand die oprecht inziet dat hij niet goed bezig is reageert niet zo. Die zou zeggen ja ik ben niet goed bezig en is Roddelpraat dankbaar dat zij dit nieuws genuanceerd brengen zodat hij rehabilitatie kan nastreven. Maar Karel Luske niet die zegt eigenlijk.. Al die gluiperige BNers zijn net zo geil als mij en neuk alles wat op mn pad komt. Als iemand daar een bezwaar tegen heeft komt ik je huis verbouwen. Nou goed dat we dit ook weer weten.

  12
  3
 5. De ex van janus het varken uit Bergen zegt:

  Janus anus de alcoholist met mega grote smoel woeha ha ha ha
  In bed presteerde mijnheertje ook al niet met zijn kleine garnaaltje

  0
  20
 6. Barco Morsato zegt:

  Sjarlie gooit even de B-, C-, D- ners on de bus, lekker hoor.. Onder het motto van; sharing is caring..
  graag wel met ma’am en rugnummer, heeft Ome Barco er ook nog wat aan..

  5
  0
  • Galland Erjaard zegt:

   Aandacht proberen af te leiden van zijn eigen vreemdgaan door te stellen dat veel andere “BN’ers” ook vreemdgaan. Nou geloof ik dat laatste wel, maar collegiaal is het ook niet van hem. Waarschijnlijk hoopt hij dat Roddelpraat etc. hierdoor nu actief op zoek gaan naar deze andere “BN’ers” en hij met rust wordt gelaten.

   BN’ers staat overigens tussen aanhalingstekens omdat ik me niet voor kan stellen dat de echte bekende Nederlanders aan een E-ster als Charly Luske (want dat is hij) gaan vertellen dat ze zijn vreemdgegaan. Luske zal wel mensen bedoelen die in dezelfde beroemdheidscategorie als bijvoorbeeld Yuri Cornelisse en die zoon van Froger zitten.

   3
   1
 7. Bowien Galema zegt:

  Dan moet je notabene in koffietijd je verhaal gaan doen 🤣 Hij gaat echt geen punten scoren bij de huisvrouwtjes zo. Ook niet zijn doelgroep dus ik snap het niet. En Tanja doet er alles aan om van haar vaginale droogte af te komen. Ze zit weer in Borger in een zweethut.

  4
  1
 8. Janus Roos de mislukte man zegt:

  Stort nu verdikkeme eens 5 euro
  Denk je dat mijn weekeindjes weg en de Gall & Gall graties zijn ?
  Dus bijdragen nu en rap !!!!!!!!

  1
  7
 9. Mabel wist de shit zegt:

  Sjarlie neukt zoals zoveel mannen (en vrouwen) buiten de deur. Maar…Sjarlie is slim hoor, Sjarlie gaat in therapie. Urenlang oeverloos over zijn problemen zwetsen. Vertel het maar jongen, waarom neuk je zo graag buiten de deur? Nou, problemen, slechte jeugd enz enz. Vreselijk Sjarlie echt vreselijk we gaan een traject ontwikkelen voor je, en we nemen er de tijd voor hoor, want onze semi psychologen kassa moet ook rinkelen. We kunnen je tussentijds ook nog wel een neuk coach aanbevelen, dit alles gaat jaren duren en natuurlijk kan je tussentijds gewoon rondneuken hoor want honderden BN’ers doen het ook. Sjarlie is gewoon een sluwe vos. Lekker rondneuken, beetje therapie, zweetsessietje daar…iedereen kan op z’n vingers natellen dat die therapie niet werkt. Complete flauwe kul.

  2
  1
  • Antonio Badendas zegt:

   Heeft Charly ook heaumeau?

   Zijn dat dan die demonen waarmee hij moet strijden?

   Wil Tanja nooit verdergaan dan een vinger in z’n reet? En hem een beurt geven met een strap-on vind ze goor en onsmakelijk?

   Is Tanja Jess ouderwets of is ze preuts dat ze dit niet wil?

   Waren dit de taboes die Holland en Duitsland niet konden beslechten?

   Konden Tanja en Charly überhaupt wel praten over zijn bi-sexualiteit?

   Volgende keer Tanja in Koffietijd uitnodigen om haar kant van het verhaal te horen. Dit is een oneerlijke en eenzijdige voorstelling van zaken.
   Het Nederlandse publiek wil graag alle feiten weten voordat ze kan oordelen.

   8
   1
   • Tanjadepanja zegt:

    Ja hoor ik wilde graag verder gaan dan een vinger in zijn hol. Maar Sjarlie is niet helemaal eerlijk. Neukt zelfs met zijn therapeute, eigenlijk neukt Sjarlie alles waar een gat in zit. Of zoals hij zelf altijd zegt, als er maar een gat in zit en benen zijn niet belangrijk die gooi ik toch opzij.

    2
    1

Reacties zijn gesloten.