Charly Luske wil niet praten over Tanya

Charly Luske

De hele dag hopen dat je met je kanis in de aandacht komt en dan niet normaal kunnen reageren als Shownieuws je iets vraagt over je relatie, waar je openbaar al statements over naar buiten heb gebracht. Dat is BN’erland in het klein. Altijd de vruchten willen plukken van je bekendheid totdat het niet leuk is, dan op hoge poten privacy eisen.

En waarschijnlijk vindt ie zichzelf een heel mannetje met zijn antwoorden die niets met de vraag te maken hebben. Het is een beetje sneu.

40 reacties op “Charly Luske wil niet praten over Tanya

 1. Flappie zegt:

  Jemig hé, wat een zielige en kinderachtige manier van reageren. Zeg dan gewoon “nee, sorry, daar wil ik het nu niet over hebben. Dan ben je duidelijk.

  84
  2
 2. Soundos de mocrohamster zegt:

  Hij hoeft ook niet te praten. In plaats daarvan mag hij lekker in mijn hamster holletje komen wonen.

  8
  12
  • retourticket zegt:

   En die lelijke hamstersnuit is net zo mislukt als haar grappen. Terug naar hamsterland en snel.

   4
   2
 3. Berend Bagatelli zegt:

  Wel ff gezegd hebben:
  Dit was een compleet kansloze verslaggever hoor. Wat een amateur-kneus, deze valse noot had er duidelijk geen kaas van gegeten.
  My god, die liet zich afschepen al voordat hij de vraag had gesteld.
  Wanneer gaat deze mislukkeling de module ‘intervieewen’ afmaken?
  Les 1. Houdt oogcontact met je gast.

  Dit was een zielig stukje Shownieuws en wrs is alles bij Shownieuws van dit niveau? Ik weet het niet want ik kijk niet naar die zender.
  Wat zeg ik?
  Ik kijk niet naar Talpa.

  Volgens de laatste berichten wil John de Mol via een referendum af laten dwingen dat Vrouwen Meppers voortaan carte blanche krijgen.
  Ik ben tegen.

  12
  12
 4. oldskool bloed zegt:

  Magere onzekere mannetjes die anabolen gebruiken, 4000cal pd eten en er dan nog zo uitzien.

  19
  5
  • Paulus zegt:

   Tis een spijker.
   En t blijft een spijker.
   Geef mij Tanja maar.
   Lekker lijf en een mooi karakter.

   Dan kan Charlie zijn kansen zoeken bij die schoolmeisjes. De sukkel.

   8
   3
 5. Tanya zegt:

  Het is voor dat lelijke krepsel met zijn gepekop te hopen dat Tanya niet over hem gaat praten. Wat een leptosoom die gozer.

  7
  2
 6. Die dikke uit de jury zegt:

  Dit fapwondertje maakt zichzelf al ongeloofwaardig door als sleutelhanger van die JESS te fungeren…

  Vervolgens compensatiedrift door zn kaboutertje te laten luchten bij meisje van 20 waar hij wel de baas over denkt te zijn omdat zijn eigen onderdrukster in een zweethut in Drenthe ligt te puffen

  19
  3
  • Timmy zegt:

   Daarom het boek zegt je lichaam behoort je partner en je partner dien je te eren. Anders krijg je dit soort onnodige slaozakkerij. Dien hem/haar met lijf en ziel onder Hem en ge hebt een verbond dat geluk brengt. Wil hij/zij neuken is het je plicht. Zo je elkaar verplicht bent geestelijk te suporten. Leeftijd geen excuus. Als je thuis je kwakje niet of je kietel niet krijgt… Als je kiest ze elders te halen kapats roddelpraat op je bil. Staat in het boek.

   7
   8
 7. Liz zegt:

  Yikes. Ik krijg last van plaatsvervangende schaamte. Wat een triest excuus van een man is die Luske.

  6
  2
 8. Mario zegt:

  Zielig voor Ferry ik wil motorrijden. Die staat er een beetje ongemakkelijk naast omdat Charlie Lutser hem er ongevraagd bij betrekt.

  10
  1
  • Sandy zegt:

   Continu naar Ferry kijken “ter bevestiging”, maar die weet niet hoe ie moet kijken(Nee Lulske,ook Ferry vindt je niet grappig). Lulske is een puber. Het zal je vader maar zijn..Triest figuur..

   0
   0
 9. Natalia zegt:

  Had hij gewoon kunnen zeggen “ik ga geen antwoord hierop geven”.. oid ja dat was beter geweest. Maar hij is NIEMAND verantwoording schuldig behalve z’n gezin. Dus rot op met hem aan te vallen. Laat hem met rust! Ja hij is een bn’er, maar wat geeft jullie allemaal het recht om over hem te oordelen. Alsof jullie of dat k*t roddelpers zo heilig zijn of nooit fouten maken. Ongelooflijk hypocriete lui! Charly is zeker geen heilige, maar dat heeft hij ook nooit beweerd, ook niet voor dit naar buiten kwam. Dus laat hem met rust!

  8
  27
  • Natalia zegt:

   Rot op eikel! Alsof jij beter bent. Stoer hoor om over iemand te oordelen en achter een toetsenbord te verschuilen. Hij maakt fouten ja. Jullie zijn echt te sneu voor woorden!

   2
   0
  • Natalia zegt:

   Charly heeft wel wat beters te doen dan op zo’n kutartikel te reageren. Jij en de rest hier zijn het echt niet waard!! Bemoei maar met je eigen zielig leventje!

   0
   2
  • Natalia zegt:

   Alsof jij beter bent dan Charly. Jij hebt echt een zielig bestaan als jij niks beter te doen hebt om over iemand te oordelen. Echt te zielig voor woorden. Jij weet lang het hele verhaal niet. Ga maar terug naar je eigen zielig en saai leventje.

   1
   1
 10. HMB zegt:

  Wat een kneus dat onzekere koppie ook op dat sportlijfje pffff

  Het lijkt wel een wijffie, en dan die bewijsdrang pffff vermoeiend vooral voor hemzelf.

  Mooi voorbeeld van iemand die totaal uit balans is ondanks z’n sportlijfje, compensatiegedrag noemen ze dat.

  Ik raad hem aan om eens te beginnen aan de binnenkant, dat harnasje van hem hebben we nu wel gezien van dat ielige lichaampje. We missen inhoud, beschaving en een compleet ontbreken van zelfkennis. Stop met die nepgangster houding. Neem jezelf niet in de maling je bent net zo standaard als iedereen niks bijzonders. Dat besef zal je hoop ik ooit wat rust geven. Pak een boek en zet je telefoon en internet een jaartje of 5 uit. Sterkte

  11
  3
 11. Glennis Gross zegt:

  Wat een debiel! Kinderachtig ook. Zeg dan gewoon dat je er niet over wil praten…

  7
  2
 12. Ilona zegt:

  Misschien is het juist triest om bij zo’n evenement iemand naar zoiets persoonslijks te vragen. Het is toch nooit goed. Als hij had gezegd er niet op in te willen gaan krijgt hij te horen dat hij arrogant is en als hij uitleg had gegeven was hij uitgelachen en werd er gezegd: beetje zielig doen. Is je eigen schuld. Mensen kunnen alleen maar zeiken, veroordelen en klagen!!!

  2
  0
 13. Es zegt:

  Fantastisch, hoe hij het oplost. Lekker praatje pot. Het is ook zeer prive, waarom zou je daar überhaupt een reactie op moeten geven. Ik wens Charly en zijn familie alle goeds.

  1
  0
 14. Roosszzaa zegt:

  Dat die man überhaupt iemand vindt om mee vreemd te gaan. Wat een ongelofelijke iel, eng mannetje. En die houding 🤮🤮🤮

  0
  1

Reacties zijn gesloten.