Slachtoffer Charly Lulske reageert!

Charly Luske

Kijk nou eens aan. Het echte slachtoffer, de man met demonen, die ook nog eens een ziekte heeft volgens Tanja, praat. Die ziekte heet in ons woordenboek geilheid trouwens, maar Jess is woke en dan zoek je overal een ziekte of fobie achter. Enfin, Charly gaat aan zichzelf werken.

Aan je issues werken? Geef er gewoon een rukkie aan, ben je er vanaf.

https://www.instagram.com/p/Cbz2h8qoiz6/?utm_source=ig_web_copy_link

30 reacties op “Slachtoffer Charly Lulske reageert!

  • Pispaal zegt:

   Een prima reactie, maar ook zo standaard dat je mag hopen dat dit wel gemeend is, en dat het niet rechtstreeks van management af is gekomen. We zullen het zien komende week, aan de al dan niet blauwe ogen en teelballen van Dennis.

   Is die foto echt trouwens? Zo’n mager drugshoofdje op dat lijf lijkt wel nep. Geen wonder dat al die meisjes die z’n dochter kunnen zijn hem afwijzen.

   29
   2
  • Ludo Zanders zegt:

   Jan kan je de titel aanpassen ?slachtoffer is zo meegaand…..walgelijke man of nee dat was dominque al toch maar mislukkeling of geef hem een echt duitse schaduw naam b.v. Her Ludger Beerbaum von Tanja Jes

   5
   1
 1. Nashville Nights zegt:

  Zeker prima.
  Bang geworden.
  Het leger van doorgedraaide doorgesnoven testosteronbommetjes, de zolderkamerrukkertjes, de toetsenbordriddertjes en de eenzame huisvtouwtjes met kort pittig kapsel hebben van zich laten horen.

  Charly gaat aan zichzelf werken.
  Koffers pakken en naar Nashville!
  Hup, in therapie samen met vieze Jeroentje.

  25
  0
 2. Respect ✌️ zegt:

  Wat een slapjanus..kom op Dennis zoek hem op en geef die drol een paar tikken..gaat vast ook erg leuk worden in de gym.

  10
  1
 3. Michiel zegt:

  net als die rietbergen ff naar amerika en dan weer in de warme schoot van jess terug komen. en dan doen alsof je herboren bent.

  12
  0
 4. Pascallie zegt:

  Even tussendoor, een vraagje: Zit deze gast net zoals André H., aan de anabolen??? Dat hij daarom zulke verontrustende berichten verstuurd, of zo? Na dat verwijderde filmpje van Yv -In verband met Samantha Steenwijk- begin ik zo te twijfelen….. ? Bedoellll; dieetpillen en anabolen dat richt echt serieuze schade aan je karakter. Uh?

  2
  0
  • Pascale zegt:

   Ik vind dat ze gewoon elke BN’ers kapot gaan maken eerst Ali B en nu zijn ze met Carley luske bezig ook woonplaats genoot in Almere ze hebben het altijd op die beroemde BN’ers in Almere gemunt wanneer houd dat gezeik is op met dat stomme metoo gebeuren ik vind het onderhand puugzat ermee hou daarmee op jullie allemaal gezin kapot Dennis en Jan van roddelpraat stop daarmee ik vind dit niet leuk meer is echt een beetje kinderachtig aan het worden altijd veel te ver gaan

   0
   7
  • Juice over.juice zegt:

   Pascale dat huwelijk heeft nooit bestaan alleen voor de show en op papier. Huwelijk heeft hij eigenhandig gesloopt niet Dennis en jan.en Tanja. Laat t toe omdat ze liever focus legt op zijn issues dan haar eigen verborgen onzekerheden en issues op te lossen.wel even je facts op orde hebben hé?! of mag jouw man ook zichzelf vergrijpen elke zaterdag als hij met z’n maatjes op stap gaat? En doe je net of er niks aan de hand is en hij je trouw is want hij heeft echt Alleen met z’n maten staan praten gezellig tot
   16 uur snachts hahahahaa …..

   4
   1
  • Liz zegt:

   Kijk dan niet. Verlos jezelf uit je lijden en kijk en lees gewoon niets meer van wat Jan Roos en Denis Schouten op Roddelpraat en Roddrlpraat.nl doen. Doe je dat wel: kom dan hier niet huilen. Dan moet je naar het programma Geroezemoes van Fawrynotsawry. Die kan wel wat met jouw gejank.

   2
   1
 5. Timmy zegt:

  Mooi nieuws. Pak hem Charlie. Jij bent de baas over jezelf. Niet pielemans door een bevestiging zoekend ego dmv bloemetjes willen bestuiven terwijl je een vrouw hebt en kinderen die je een voorbeeld gaat geven van dat je wilt hoe zij worden of gaan trouwen. Nou Dennis en Jan nog. Die rotzakken… Nee hoor. Initiële boosheid is begrijpelijk. Niet leuk als de hele buurt het weet. Laat staan het land. Maar uiteindelijk maakt het weinig uit in verhouding tot wat ze zullen winnen. Hij groeit. Hun band groeit. En de wereld praat maar wat ze willen. Als ze iets van belang zeggen neem je het mee. De rest schud je af.

  0
  7
  • Maaike de Bruin zegt:

   Timmy.
   Van tijd tot tijd snijdt het hout.
   Soms is het wel begrijpelijk wat jij allemaal schrijft. Nu even niet.
   Vandaag is het weer een rommeltje.
   Ik snap er geen kut van.
   In je hoofd klonk het mooi, op papier is het zooi. En het barst van de spelfouten.

   6
   0
 6. Clubber Lang zegt:

  Iedereen besluit vandaag excuses te maken, nou probeert die badmuts Glenda Batta ook even sorry te zeggen tussendoor.
  Nou Glenda, dat je maar nooit meer een cent mag verdienen door optredens! Dat je maar door iedereen aan de kant gegooid wordt als de vuile vaatdoek die je bent.
  En dat je daarna mensen mag vragen of ze er spaarzegels bij willen zou het helemaal af maken.
  Dat gun ik je. Grafwijf.

  8
  0
 7. Demi van Polopos zegt:

  Wij doen zo ons best om bekende Nederlander te worden. Wij zouden veel betere bekende Nederlanders zijn. Had ik al gezegd dat mijn schoonmoeder zo is afgevallen? Wij dachten, Sonja Bakker is deaud..leve de nieuwe Sonja Bakker. Weet iemand nog een photoshop truukje om 15 kg slanker te lijken in de vlog? We staan namelijk een beetje voor jan met de korte achternaam. Evert Santegoeds is er met melk en boter ingestonken we hebben Elisa zo slank als een Zweedse den gemaakt op de foto, alleen op de film zie je die meehossende vetbulten nog. Wat kan ik doen om die weg te werken? In de zweetkut van Tanja is geen optie.

  0
  0
 8. Charly Lulske zegt:

  Deze gaat gewoon de nieuwe wegvlucht trend van alle bn’rs die aan zichzelf gaan werken in het buitenland achterna

  Lul Kleine: Thailand
  Jeroentje: Amerika
  Ali B: Maroc
  Marco B: Italië
  Linda de Mol: Bahama’s
  Cordon: Dubai
  Koentje: Zuid Afrika
  André: Amerika
  Charly: …………. Vul zelf maar in

  5
  0
 9. Trekdrop zegt:

  Het valt Trekdrop op dat wel heel veel tweederangs sterretjes aan zichzelf werken de laatste tijd.

  0
  0
 10. Die dikke uit de jury zegt:

  Waar vind ik zaadcontainers zoals die Jess?

  Buiten de deur je helemaal volvreten om vervolgens thuis braaf je toetje te komen halen.

  Wijven zonder eigenwaarde loop ik nooit tegen het lijf, maar in het reservaat van BN-erland kan je blijkbaar je lul overal laten luchten om vervolgens met een statement van dat kreng op de bank bij je beschermd te worden onder de noemer: hij is een beetje ziek….

  Ja ziek zal hij zeker zijn… al betwijfel ik of je een druiper kan herstellen dmv therapie

  1
  0

Reacties zijn gesloten.