Guido Weijers vierde kerst alleen

Guido Weijers vierde kerst alleen

Guido Weijers vierde kerst alleen. Hij plaatst een foto in zijn verhaal op Instagram waarop te zien is hoe hij achter de computer zit. Hij heeft nu geen tijd voor feesten. Ah… Daarom kon hij ook niet meer naar ons komen. Tss…

Deze fantastische cabaretier Guido Weijers had ons toegezegd te gast te komen in een aflevering van RoddelPraat, maar zei op het laatste moment toch nog af. Daarmee heeft hij onze fanclub verloren. Maar wij zijn niet de enige die hij verloren heeft, want schijnbaar heeft hij helemaal geen vrienden en familie meer over om kerst mee te vieren.

In zijn verhaal op Instagram plaatst Guido Weijers een post waarin hij duidelijk maakt wat hem bezighoudt deze feestdagen. Hij is namelijk aan het werk, omdat hij nog druk is met de oudejaarsconference 2022. Die gaat hij, zoals elk jaar, weer doen en natuurlijk is dat helemaal niet leuk.

Hij laat weten: “Eigenlijk ben ik heel simpel gewoon aan het schrijven. En dat doe ik tijdens de kerst, want niemand belt dan en niemand kan mij dan lastigvallen.” Aahh… “Mijn feestdagen zijn in januari!!”, aldus Weijers. Waarom hij dan niet bij ons kon komen opdagen, weten wij ook niet.

Daarna sluit hij af met een grap die wederom zó niet leuk is, dat we ons zorgen maken over de conference. “Kijk en hier doe ik net alsof ik een briljant idee bedenk”, schrijft hij bij een achterlijke foto. “Als je niet beter zou weten, zou je denken dat het nep is.” Help. Ik voel plaatsvervangende schaamte.

Guido Weijers vierde alleen kerst2
Guido Weijers vierde kerst alleen 4
Guido Weijers vierde alleen kerst
Guido Weijers vierde kerst alleen 5