Claudia de Breij zegt niks over Matthijs van Nieuwkerk

Claudia de Breij zegt niks over Matthijs van Nieuwkerk

Het is toch werkelijk waar niet te geloven? Een van de grootste deugneuzen van Nederland die haar mening altijd klaar heeft staan, gaat nu over Matthijs van Nieuwkerk niks zeggen. Dat stoot tegen het zere been van de slachtoffers van DWDD. Claudia de Breij zegt niks over Matthijs van Nieuwkerk.

Claudia de Breij zegt niks over Matthijs van Nieuwkerk

Nu het wangedrag van Matthijs aan het licht is gekomen, blijkt dat zijn televisievriendjes zwijgen. Claudia de Breij is daar een van. Afgelopen weekend kreeg Claudia al op haar flikker in Shownieuws. Guido den Aantrekker had namelijk nog wel iets over haar te zeggen. Hij vraagt zich sterk af waar haar veroordelende reactie dit keer blijft.

Gisteravond in Shownieuws werd er verteld: “het is oorverdovend stil uit de hoek van zijn vrienden. Claudia de Breij hebben we vandaag gebeld. Haar management laat weten dat zij daar op dit moment niets over wil zeggen.” Haar manager laat weten dat Claudia zich achter haar oudejaarsconference gaat verschuilen: “Claudia gaat nergens reageren. Ze zal reageren in de oudejaarsconference. Al hopen we dat het tegen die tijd een beetje is overgewaaid.” Ja, precies. Tegen die tijd is het waarschijnlijk geen ‘hot topic’ meer en kan ze de dans alsnog ontspringen.

Deugneus hoopt dat het overwaait

Al denken ze bij Shownieuws dat het dan nog niet overgewaaid is. Het is dus afwachten of Claudia dan ook weer zo’n zeikerige deugneus gaat zijn. We kunnen nu al voorspellen dat ze dat natuurlijk niet gaat zijn, want Claudia deugt zogenaamd heel erg totdat het over een vriendje van haar gaat. Laat dat nou net het hele huidige probleem zijn van de ‘woke-maatschappij’. Altijd maar hard roepen hoe dingen anders moeten, maar als het dan net even onhandig uitpakt doet het er opeens niet meer toe. Slap.

Marc-Marie is ook stil

Weten we nog die andere grootse deugneus die Gert Verhulst nog wist te vertellen dat de mening van witte hetero mannen er niet toe doet? Juist, Marc-Marie. Ook hij laat dit keer helemaal niks van zich horen terwijl hij normaalgesproken altijd vooraan staat om zijn mening er hard doorheen te roepen.

23 reacties op “Claudia de Breij zegt niks over Matthijs van Nieuwkerk

 1. Jimmy Saville zegt:

  Hoorde vandaag in de auto nog haar grote hit: Mag ik dan bij jou. Heb net als Roelvink mn hele stuur onder gebrokkeld. Man man kan zo geen nummer bedenken welke nog kutter is. GVD tenenkrommend.

  14
  0
 2. Bram Krikke zegt:

  Ik zou voor precies 120€ aan tacos willen kopen en haar die dan voeren, zodra haar darmen beginnen te werken zuig ik al haar scheetjes op. Ach, je moet wat doen op woensdag ochtend, breekt zo lekker de week. JOEJOE

  14
  2
 3. Ada cock zegt:

  Claudia; De Beiden laptop is wel echt. groot nieuws op msn in USA wat is je mening? En over de gifspuit komt ook heftig nieuws naar buiten maar jullie zogenaamde BNers hebben gewoon natriumbicarbonaat in laten spuiten.

  0
  75
 4. Timmy zegt:

  Oud nieuws. Kietel me nou niet Ada. Straks heb je nog op je geweten dat ik kerst niet haal, omdat ik geen vrees heb te praten van wat ik heb moeten zien.

  76
  0
 5. Geen arts te vertrouwen... zegt:

  Begin 2023 zal het bewijs van overtollige sterfgevallen en handicaps ten gevolge van de covid injecties overweldigend zijn. We zijn belazerd door corrupte volksgezondheidsautoriteiten, de farmaceutische bedrijven en de corporatieve medische wereld.

  1
  76
  • De vrouw van Claudia zegt:

   Hoi schat. Als ik vanavond weer in het donker naar beneden afdaal wil ik niet weer in een surstromming challenge terecht komen. Was je pruim een keer. Tot vanavond.

   16
   0
 6. DIE GRIET IS SOWIESO LAF zegt:

  Die laffe pot heeft zich zelf zonder ook maar iets te zeggen uit DWDD laten wegjagen door Mattijske. Iedereen vergeten dat ze eerst ook DWDD presenteerde zeker?

  14
  0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *