Claudia de Breij wil klappen

Claudia debreij prinses

Weet je wat pas verfrissend is? De reactie van Claudia de Breij, de grootste deuggleuf van het land, op de klap van Will Smith aan Chris Rock. De cabaretière (nog nooit op 1 leuke grap kunnen betrappen) vindt het begrijpelijk dat er werd geslagen naar aanleiding van een grap. En dat maakt haar shows in 1 klap weer interessant om naar te kijken. Want als Clau een verkeerd mopje maakt mag je het podium bestormen en haar voor haar paardenbek meppen.

Weet je wat het met dit soort figuren is? Ze willen zo graag deugen dat ze het soms allemaal zelf niet meer snappen. Want als pak hem beet Donald Trump door Chris Rock zou worden afgezeken en hij geeft de grappenmaker een stoot voor zijn smoel zijn de rapen bij de Claudia’s gaar. Dan is geweld nooit de oplossing. Dan moet iemand tegen een grapje kunnen. Dan moet Chris Rock beschermd worden om zijn kunsten te kunnen vertonen. Dan zou Trump levenslang de gevangenis in moeten. Maar ja, Will Smith is een deugende donkere man, daar kan Clautje niet boos op zijn in haar divers en inclusieve denken. En daarmee toont ze niet alleen haar domheid aan, maar ook hoe hypocriet dit volk is.

21 reacties op “Claudia de Breij wil klappen

 1. Gasklep zegt:

  Een taser.

  Geef bij de eerstvolgende oudejaarsconference de hele eerste rij van het publiek een taser.

  Kijken of we dan wél kunnen lachen om Claudia de Breij.

  75
  3
 2. Respect ✌️ zegt:

  Aan de lelijke kop van dat malle wijf is te zien dat ze al véle klappen heeft gehad .

  30
  26
 3. Bren zegt:

  Maar zelf geruisloos en zonder commentaar het totaal foutieve artikel over Glennis en de Jumbo verwijderen. Zo slecht en hypocriet van Roddelpraat. Walgelijk.

  20
  8
  • Piet zegt:

   Ik hoop niet voor je, dat Genee 2.0 dit bericht lees, want dan blokkeert die je hoor, de rat!

   En Ome Jan altijd maar blèren over de vrijheid van meningsuiting.

   1
   1
  • Piet zegt:

   Ga jij nou maar lekker de kont van Genee 2.0 schoonlikken, zielig stuk vreten dat je er bent.

   0
   1
  • Nighthawk zegt:

   Kale Pietje.
   Met een obsessie voor kleine kinderen.
   Je bent gewaarschuwd, kleine gemankeerde rifaap.
   Er zijn grenzen.

   1
   0
 4. Michiel zegt:

  toen ik die tweet las dacht ik ah die moet ik onthouden. mocht ik ooit per ongeluk in een show van haar belanden dan heb ik nu een vrijbrief om het podium bij haar op te stappen en haar een enorme bitch slap te geven.

  10
  0
 5. Claudia de Braak 🤮 zegt:

  Dood en dood eng dit. Dit compleet achterlijke wijf praat geweld tegen een cabaretier gewoon goed indien die iets zegt wat mogelijk kwetsend kan zijn. Zo heeft Volkert waarschijnlijk ook ooit gedacht. Altijd fijn dit soort woke typjes

  23
  1
 6. Timmy zegt:

  Is geen kwaaie. Ook geen wijze. Is ook heel lastig om in een beroep waar de afhankelijkheid bestaat van andermans erkenning. Maar ik geloof niet dat zij ondanks haar dubbele maatstaf een ondeugdelijk persoon is. Ik denk dat ze de aangestipte hypocrisie zal reflecteren en groeien. Hier is ze immers oprecht. Het is geen deugmasker dat ze opzet om ons een loer te draaien.

  3
  3
 7. Cancellator zegt:

  Claudia zit op één lijn met woke-activiste Emma Wortelboer die de cabaretier Guido Weijers wilde cancellen wegens een grappige grap die zijzelf totaal misplaatst en niet grappig vind.

  Humor mag schuren.
  Guido stelde dat Marco B. ene Maan S. zanger had gemaakt. Niet zwanger.
  En toen Marco B. haar dan na enig schuurwerk volblafte met de puddingbuks riep hij: “Volle Maan!”

  Dat vind Emma Wortelboer een reden om Guido Weijers te cancellen.
  En dat zou een reden zijn om Emma Wortelboer te cancellen.

  19
  0
 8. Jantien zegt:

  De Smithjes hebben een openrelatie, althans dat was het statement nadat mw smith lag te rollebollen met een andere man een jaar of twee geleden. Een andere kerel mag dus zijn johannes er wel lafjes tegen aan hangen, maar een grap maken ho ho….

  0
  0

Reacties zijn gesloten.