Uit eerste hand

Anouk en Peter van der Vorst haten elkaar

Anouk

Nou ja, Anouk vindt Peter een gillende speenvarken en Peter vindt Anouk een beetje overdreven. Dit naar aanleiding van Anouk’s ontslag bij The Voice vanwege alle smeerlapperij daar. In een interview op 538 sloopt ze de televisiebaas van RTL en hij reageert daar weer op.

Anouk

“De dag erna, dat was die maandag, heb ik Peter van der Vorst als een soort gillende speenvarken aan de telefoon gekregen. Hij begon te gillen dat ik een backstabber was en dat we alles samen hand in hand moesten oplossen, want we hadden zo’n goede band. Nou ja, dat heb ik helemaal niet.”

“Ik heb die man drie keer gezien. We hebben gewoon een zakelijke afspraak, dus ja, dat vond ik een beetje vreemd. Ik zei: ‘Gast, hou gewoon je fucking waffel dicht. Je kan beter zo lopen gillen tegen al die gasten die hun fucking lul niet in hun broek kunnen houden en niet tegen mij.’ Daarna heb ik nooit meer iemand gesproken.”

Peter van der Vorst

“Wij waren overvallen door haar Insta-post waarin Anouk ontslag nam, ze had niets vooraf bij ons gemeld. Ook de bewoordingen die ze gebruikte waren heftig, zeker voor iedereen die wel te goeder trouw aan The Voice werkte.”

“Pas de volgende ochtend nam ze de telefoon op. In dat gesprek liepen de emoties even hoog op, maar hebben we ook weer keurig afgesloten.”

Conclusie

Ze zijn allebei hypocriet.

Nog geen reacties