Hypocriete Anouk geeft tip: Neuk jezelf omhoog

Ho ho ho! Dachten wij even dat Anouk de enige oprechte van het zooitje was met haar opstappen bij The Voice wegens “een corrupte bende”. Blijkt de zangeres jonge dames bij College Tour de tip te geven om vooral zichzelf omhoog te neuken.

 Ik wil niet werken op een plek waar mannen misbruik maken van hun positie en waar er bewust voor is gekozen dit stil te houden en om de andere kant op te kijken. Ja, dat kan echt niet, dat kan niet”, aldus dezelfde vrouw die zegt dat je de benen moet spreiden voor een goede carrière. Manmanman.

40 reacties op “Hypocriete Anouk geeft tip: Neuk jezelf omhoog

 1. Jan van Lauwersoog zegt:

  Mooi statement van Anouk.
  Zegt dus letterlijk: als die vieze directeurtjes wat van je willen grijp het dan met beide handen aan. In ruil voor seks….als dit is hoe het spelletje gespeeld wordt.. so be it.

  Vooropgesteld dat die vieze directeurtjes niet zo mogen denken… En daarom kan Talpa de deuren sluiten. Wil de laatste het licht uit doen?

  52
  0
  • Edwin zegt:

   Anouk is cool!

   Dit fragment koppelen aan de The Voice is wat minderwaardig. RP jullie zijn beter dan dat.
   The Voise is een talentenjacht, Anouk deed de uitspraak meer voor personen die er op eigen kracht willen komen, en niet aan de hand van coaches in een TV programma.

   my 2 cents

   18
   35
 2. Jan zegt:

  Hij wacht tot donderdag zodat er nog wat straatjes schoongeveegd kunnen worden en wat lijken uit kasten over een schutting gepleurd kunnen worden. Daar heb je vrienden voor in het Gooi !

  9
  0
  • Jan zegt:

   Anouk heeft weinig ervaring met vegen blijkt uit haar reactie. De poging van Chantal J lijkt opgesteld door een jurist, zo niets zeggend. Daar kan je alle kanten mee uit. Zij zal toch niets te verbergen hebben ?

   9
   1
 3. Erik Terpstra zegt:

  Ik ben voor meer gelijkheid. Ook mannen moeten zich naar de top kunnen neuken. Welke mooie (of lelijke dikke) vrouw maakt mij directeur (desnoods putjesschepper)? Reacties op mijn sollicitatie kunnen hieronder:

  9
  2
 4. Fan van roddelpraat zegt:

  Dat Anouk met twee maten meet is mij wel duidelijk. Wat deze dame niet schelden over Johan Derksen zijn grapje over Akwasi. En nu wil ze niet cancelen terwijl dit echt erg is.

  8
  3
   • Steven de 2e n. Neikgenot zielig mannetje zonder leven zegt:

    Ga naar je rukbunker en vraag of je moeder een handje wilt helpen
    Of laat ze haar geile kœt gebruiken een keer stoten en komen!
    Schaam je niet ik nœk je moer ook elke dag die vieze køt kan wel wat hebben
    Stevøn incest materiaal

    2
    6
 5. Sjoeke zegt:

  Gewoon een verschrikkelijk en irritant wijf. Iedereen die dat niet ziet moet naar de opticien. Ik denk dat ze zelf nog wel inziet dat ze een verschrikkelijk mens is,

  5
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.