De waarheid achter The Voice of Holland en Talpa

De waarheid achter The Voice of Holland en Talpa

Jan Roos is boos na het grote schandaal bij The Voice of Holland. Ali B, Marco Borsato, John de Mol, Linda de Mol, Jeroen Rietbergen, Wendy van Dijk en Anouk, hij pakt ze allemaal aan. Dennis Schouten kreeg woeste berichten van Koen (bankzitters) en Juultje Tieleman.

46 reacties op “De waarheid achter The Voice of Holland en Talpa

 1. Piet zegt:

  Pietje is tevreden na de uitzending van vorige week op ome Jan, gouden eerlijke vent. Maar DennyBoy, tja, Pietje had het gevoel dat die het een beetje onder de pet probeerde te houden maar ome Jan dit niet toe liet.

  Zou Pietje daarom niks verbazen, als DennyBoy de onechtelijke zoon is van Wilfred Genee.

  Wat denken jullie?

  13
  1139
  • Jan Jansen zegt:

   De waarheid achter The Voice of Holland en Talpa, zo wel het progamma als de medewerker hebben gescoord.

   3
   2
  • Pascale zegt:

   Dat is niet waar Ali B is niet klaar met zijn carrière Jan Jansen ik vind dat jullie niet moeten veroordelen dit is de taak van het OM en de politie en roddelpraat en Yvonne coldeweijer mogen daar niet mee bemoeien en Tim Hofman helemaal niet mee bemoeien het is trouwens hun schuld

   0
   1
  • Jeroen zegt:

   De uitzending van Boos.
   Zeer jammer.
   Een slecht geregisseerd stukje.
   Meneer de mol probeert zich schoon te praten.
   Tevens hebben ze op youtube uitzending van boos, de reacties maar uit gezet, dus niemand kan reageren.
   Jammer boos komt zeer maar dan ook zeer ongeloofwaardig over.
   Ik vraag me af hoeveel meneer de mol heeft betaald.

   Eenige kanaal die niet onder meneer de mol is, is RodelPraat.
   Heel goed Jan en Denis.

   5
   5
 2. PiemelBoy zegt:

  Wie mijn reactie lees moet mijn kontje schoon likken heb net gescheten maar mijn kontje niet afgeveegd.

  5
  32
  • Willem zegt:

   Leuke uitzending, maar man man man, die Dennis word met de week dommer. Zijn algemene kennis is dat van een 4 jarige. Of een Marokkaan, dat is hetzelfde.

   28
   15
 3. Ali zegt:

  Hahaha je mag hopen dat die kutjes waar al die coaches aan hebben gezeten wel goed strak en nat zijn geweest. Dan is de rel van nu misschien nog waard geweest.

  10
  22
 4. Fritsie zegt:

  Varkensneusje Juultje, Koen van de Bankzitters, wie? Don jankhoofd de Jong, Liesara met haar poephoofd……DON’T MAKE STUPID PEOPLE FAMOUS

  17
  2
 5. Lydia zegt:

  Hoe heet dat hitje van Maan nou ook alweer ? Iets als; Mag ik bij je slapen, of ga ik naar huis ? Uit het Voice leven gegrepen, misschien ?

  3
  2
 6. >>Breaking zegt:

  John de Mol/Talpa Network heeft woensdagavond de aankoop van BNNVARA afgerond en trekt met onmiddellijke ingang de stekker uit BOOS.
  De komende afleveringen en de afleveringen in voorbereiding gaan direct de prullenbak in.

  5
  7
 7. VerzinZelfIets zegt:

  De hele donderdag nog geen nieuws? Jan en Dennis zijn toch niet door Don John aan de vissen gevoerd?

  1
  1
  • Jan-Peter Balkenende zegt:

   Ik maak mij ook zorgen. Zeker na dat roosje zullen de gangsters van FunX toch niet de daad bij het woord hebben gevoegd?
   Jan, Dennis, geef aub een teken van leven.

   1
   1
 8. Praatjes vullen geen gaatjes zegt:

  Belangrijkste vraag aan de Mol die ontbreekt is hoeveel zaken hij in zijn producties op zijn buro en binnen zijn HR organisatie voorbij heeft zien komen in de laatste jaren. Hij heeft het nu gehad over één zaak die dan ook meteen zijn zwager betreft. Bij RTL zijn er in 2019 wijzigingen geweest in de HR organisatie. Niet zonder reden.

  0
  1
 9. Melanie Suijkerbuik zegt:

  Jan, Dennis, het begin is er, maar zet nou eens de bijl in Funx, jodenhaat is geen taboe evenmin het verheerlijken van criminaliteit en dit van publiek geld. Zet door en geef die gasten het laatste zetje de afgrond in, de zwijgende meerderheid staat achter jullie. Dankje.

  3
  2
 10. Bart zegt:

  Man man man, het einde van The Voice luidt natuurlijk ook het einde in van Roddelpraat…. sja, dit is zo groot, over wie moeten jullie het nu nog hebben? Wel mooi dat jullie toch ook wel wat credits kregen toegeschoven door Tim Hofman, wie? Ja, dat moeten zich een paar mensen op de Operations afdeling bij YouTube ook hebben afgevraagd,… Wie is die Tim Hofman die binnen 4 uur 5 miljoen views weet te produceren?… Naja, Ali B heet voortaan Ali Tabee en wordt waarschijnlijk de “langszittende” coach ooit 😉

  4
  1
 11. Klootjes Volk zegt:

  Afleiding van het klootjesvolk, terwijl onze geldwaarde wordt verminderd en onze vrijheden worden ingeperkt…. Ageplande afleiding. Geef de mensen brood en spelen.

  4
  6

Reacties zijn gesloten.