RoddelPraat tegen John de Mol in de rechtbank

RoddelPraat tegen John de Mol in de rechtbank

RoddelPraat tegen John de Mol in de rechtbank. In eerste instantie waren Jan Roos en Dennis Schouten niet happig op een rechtszaak tegen John de Mol. Vandaar dat zij overstag gingen en hun scoop over de mishandeling van Shima Kaes door Johnny de Mol en het afkopen van getuigen hebben gerectificeerd en de beelden uit de uitzending hebben geknipt. Maar nu slaat RoddelPraat terug tegen John de Mol in de rechtbank.

Want De Mol eist in een bodemprocedure 55.000 euro van de heren van Roddelpraat wegens inkomstenverlies. Daarnaast liet De Mol via zijn advocaat weten het verdienmodel van Roddelpraat kapot te willen maken. Roos en Schouten zijn niet van plan dat zomaar over te maken aan de miljardair. Daarom zijn zij verder in de zaak gedoken en hebben nu een lijst met getuigen in handen die zij zullen oproepen in de rechtbank. Naast John en Johnny de Mol en slachtoffer Kaes zullen er meerdere getuigen worden opgeroepen die alles hebben gezien. Dit zal onder ede gebeuren, op liegen staat daarmee een gevangenisstraf. Roos en Schouten zien de zaak met vertrouwen tegemoet. Ook zullen zij een schadevergoeding indienen vanwege onder andere reputatieschade.

KLIK HIER OM RODDELPRAAT TE STEUNEN

29 reacties op “RoddelPraat tegen John de Mol in de rechtbank

 1. Ted zegt:

  Ik blijf het zeggen Dennis.
  Trap Roos er uit. Maakt eeuwig schade en is een schreeuwlelijk mer een drankprobleem

  3
  23
  • Marjan zegt:

   Die kan vast niet slapen met de gedachte dat er een lachzakadvocaat, kennis van Dennis, op ‘m afkomt.
   Het wordt weer een verloren rechtszaak voor RP!

   1
   2
 2. De rechtbank zegt:

  Hopelijk winnen jullie van die smeerpijp, en wanneer gaan jullie did Famke Louise is aanpakken met haar gezeik. Laat ze niet ontglippen die hufters!

  6
  1
 3. Wraak zegt:

  Jan en Dennis, jullie hebben het erover, dat ome John jullie misschien wat aan gaat doen. Maar hebben jullie er weleens aan gedacht, dat de harde kern van Roddelpraat juist het tegenovergestelde kan laten doen plaatsvinden?

  5
  0
 4. Steven neukgenot 040 🏳️‍🌈🏳️‍🌈 zegt:

  Wat valt er voor jullie te winnen? Jullie gooien je eigen glazen in, dit is mijn uitspraak, de zaak is afgedaan. Ik ga nu een heerlijke joint roken, succes en doe zo voort.

  2
  0
 5. Lucifera zegt:

  Super dat jullie dat tuig aan durven te pakken!
  Maar Jan, hou op met dat pro boer gelul aub ik word misselijk van die debielen met
  boerenkieltjes aan hun spiegel, demonstreren om het demonstreren….
  Klapvee 🙁

  2
  0
 6. Deli Reis zegt:

  Amina korum die Mol familie lan…. Jan en DEnnis deze Turk gaat jullie in deze strijd steunen lan amina korum die Dalyarrak Joni de mol en zijn zoon die die zijn handen niet thuis kan houwe… amina kodugum vrouwen moet je neuken niet slaan!!!!

  0
  0

Reacties zijn gesloten.