Instagram

Gordon komt Dubai niet meer uit en collega’s zijn klaar met hem

Gordon komt Dubai niet meer uit en collega's zijn klaar met hem

Gordon komt Dubai niet meer uit en collega’s zijn klaar met hem. We kunnen dus wel stellen dat het niet de maand van Gordon is. Verschillende BN’ers hebben geen goede woorden meer voor hem over. Maar zijn toevluchtsoord, Dubai, is ook geen veilige plek meer voor hem. Hij komt het land niet meer uit, omdat hij ruzie heeft gemaakt.

‘Het einde van Gordon’

Johan Derksen was, zoals hij altijd wel is, kritisch op Gordon: “Hij gaat uit frustratie naar Dubai tot zijn geld op is en dan is dat het einde van Gordon. Ik weet wel dat er een draadje los is bij hem, maar die moet nou professionele hulp hebben.” Nou, hè, hè. Natuurlijk heeft deze man professionele hulp nodig. Hij lijdt niet alleen aan een bipolaire stoornis, maar waarschijnlijk nog wel een aantal persoonlijkheidsstoornissen en in ieder geval een verslaving. (Of voorheen verslaving, maar dat blijft een belangrijk onderdeel van zijn leven).

Dries Roelvink leert Gordon een lesje

Maar, oké. Nu komt het moment waarop je pas echt van je stoel valt van het lachen. Motherf*cking Dries Roelvink gaat even wat uitspraken doen over ‘zijn goede kennis’ Gordon. In de Nieuwe Revu vertelt hij: “Aan de andere kant voel ik wel een bepaalde verbitterdheid bij Gordon. Hij heeft de laatste jaren wat moeite met zingen. Hij was een goeie zanger; ik denk dat het hem erg frustreert – meer dan hij zegt – dat hij de nummers die hij zou willen zingen, niet meer lekker kan doen.” OkÉ, DrIeS.

Dries Roelvink doet er nog een schepje bovenop, want hij gaat even uitleggen hoe Gordon met de media om zou moeten gaan. “Het spelletje met de media, dat snapt hij niet zo goed. Ik weet een beetje dat ik de journalisten wel wat moet geven af en toe, anders maken ze er hun eigen verhaal van. Gordon wil dat hele spel nu niet meer meespelen.” Aaahhhh! Ja, precies. Bedankt, Dries.

INSTAbiel

Om nog maar niet te spreken over het Instagram-account van Gordon. De man gooit het profiel telkens uit de lucht om er dan een paar dagen later weer op terug te komen. Evert Santegoeds sloeg de spijker eerder al op z’n kop in Shownieuws: “Ik heb geen last van dat Instagram-profiel van Gordon, maar het geeft wel de stabiliteit van die man aan.” Precies. Hoelang roepen we dit al bij Roddelpraat? Het is een bipolaire cokejunk.

Gordon komt Dubai niet meer uit

Maar, goed. Dat ter zijde. Nu kregen wij dus uit eerste hand te horen dat Gorrie vast zit in Dubai. “Gordon kan Dubai niet uit. Hij wilde gisteren terug vliegen naar Nederland, maar kwam het lang niet uit”, aldus onze bron. Oeps… Wat heeft de man nu weer gedaan? “Hij is bezig met Blushing op te zetten op de palm en kreeg ruzie met de eigenaresse. Ze hebben tegen elkaar gescholden. Daarom kwam er een rechtszaak en mag hij het land niet uit.” Haha, classic Gordon. Wat is Dubai toch een topland, hè? Nederland zou er een voorbeeld aan moeten nemen.

Nog geen reacties