Dries Roelvink boos op de Bankzitters

Afgelopen tijd was Dries steeds trending op TikTok vanwege zijn manier van wijnproeven. Om de boel zo compleet mogelijk uit te melken, maakte hij een bijpassend muzieknummer. Na de samenwerking is Dries Roelvink boos op de bankzitters.

In een interview bij Wild FM legt Dries uit waarom hij niet blij was met de Bankzitters tijdens hun samenwerking voor zijn nummer Fantastico. Dries is teleurgesteld in hoe de Bankzitters hun werk hebben verricht.

Waarom is er überhaupt een nummer opgenomen met de Bankzitters? “Het idee kwam van mijn platenlabel Universal om het liedje over mijn succesvolle wijnproeverijen samen met de Bankzitters op te nemen. Ik had er nog nooit van gehoord, maar mijn zoons Dave en Don zeiden ook meteen: ‘Ja, dat moet je doen pa, want die jongens hebben hun eigen zeer populaire YouTube kanaal.'” Aldus Dries.

Voor Dries voelde het als afraffelen: “Vervolgens hebben ze op een middag een blokje ingezongen en ik heb toen even via Facetime meegekeken. Voor de rest heb ik ze niet meer gezien of gehoord en loop ik overal de single te promoten.”

En dat niet alleen. Het voelt alsof hij al het werk alleen aan het doen is: “Ik ben al bij heel wat radiozenders geweest in Hilversum en heb daar zelfs met alle dj’s wijn gekeurd. Dat doe ik graag natuurlijk, maar ik had wel iets meer van Bankzitters verwacht. Ook online zie ik ze niets doen, terwijl de bijhorende clipjes waarin je mensen mijn wijnritueel ziet imiteren al meer dan 50 miljoen keer zijn bekeken.”

Die gek van een Dries vindt dat de jongens hun naam in ieder geval wel goed hebben gekozen: “Nee, die jongens doen hun naam wel eer aan, want ze blijven gewoon thuis op de bank zitten, haha!”

30 reacties op “Dries Roelvink boos op de Bankzitters

 1. Jan 45 jaar, woon in Bergen zegt:

  Mijn naam is Jan 45 jaar, sport 5 dagen in de week, klein buikje, ik rook niet, 1 a 2 glazen per week. Zin om met mij langs het strand te rijden (ik heb een auto) en onderweg 1 uurtje op mijn gezicht te zitten, dan ben jij de vrouw van mijn dromen

  29
  5
 2. Neukepartij zegt:

  Tis ook vooral Dries op het nummer en de Bankzitters hebben maar 1 refrein. Als je meer van ze had verwacht, had dan echt samen gezeten en meer verdeeld

  28
  0
 3. Jan Haram Roos zegt:

  Zag net een geile Marokkaanse, lekkere billen, zwoele lippen, cup D met hoofddoek. Hoe kan ik haar nu verleiden? Jan verzin een list, et voila, ik ga me bekeren tot de Islam. Geen alcohol meer alleen nog maar waterpijpen.

  15
  2
 4. Dennis Schouten zegt:

  Via deze weg wil ik het toch aan de grote klok hangen of klokkenspel liever gezegd. Ik val op mannen, na enige ervaring met Rogier, de barman van Santé en enkele andere wil ik eerlijk zijn.

  15
  3
 5. Jan Sadaqa Dscharija Roos zegt:

  Met sadaqa verwijzen moslims naar een liefdadige en vrijwillige donatie. Een bijzondere vorm van sadaqa is de sadaqa dscharija. Dscharija betekent “eeuwigdurend” of “stromend”.

  1
  4
 6. Media Courant zegt:

  Wij constateren dat jullie met regelmaat onze artikelen 1 op 1 overnemen van onze website.
  Wij willen jullie vriendelijk verzoeken om voortaan een bronvermelding te plaatsen bij jullie artikelen.
  Wij hopen dat u begrip heeft voor onze positie.

  21
  4
 7. Jan EU Roos zegt:

  De Europese Unie wil nieuwe auto’s nog veiliger maken in de jacht op nul verkeersdoden in 2050. Een van de maatregelen om dit te realiseren is het invoeren van een verplicht alcoholslot.

  2
  1
 8. Janus Roos de bedelaar zegt:

  Ik wil elektrisch gaan rijden, de nieuwe range rover met battery pack, ja moet ik 100k bijlappen. Stort je geld naar mij, en dat van je demente tante, dank, jullie fijne ome Janus

  1
  4
 9. Rries Doelvink zegt:

  Je maakt zo’n single voor een geintje. Dat hij zo aandachtgeil is en het overal te moeten promoten, is je eigen schuld. Het wijn drinken was eigenlijk ook al niet grappig.

  4
  4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.