Uit eerste hand

Wilfred Genee werd doodziek van erectie-jelly

Wilfred Genee werd doodziek van erectie-jelly

Waylon bracht naar buiten dat hij was vreemdgegaan, omdat hij z’n l*l niet meer omhoog kreeg bij Bibi en het daarom elders wilde uittesten. Özcan Akyol wist dé oplossing voor het probleem. Hij kwam aan met een jelly (?) waar je ouwe heer tien uur lang (!) van omhoog zou blijven staan. Wilfred Genee werd doodziek van het hulpmiddel nadat hij het uitprobeerde.

De oplossing voor het probleem van Waylon

Eerder zei Özcan al: “Willem had mij moeten bellen. Ik heb hier de oplossing voor. Als wij vroeger uitgingen en we gingen heel veel zuipen en we wisten dat we een meisje gingen meenemen, dan wist je ook: je krijgt hem niet meer omhoog. Dat weet jij ook nog van vijftig jaar geleden, toch?” Nou, niet zo voorbarig… Dennis krijgt ‘m altijd omhoog. Het duurt alleen maar drie minuten. En bij Jan heeft het meer iets met de leeftijd te maken, dus spreek vooral voor jezelf.

Aan tafel bij Vandaag Inside haalde hij een of ander hulpmiddel voor de stijve toestanden omhoog. “Ik wist dat we het hierover gingen hebben. Wij hadden dit, dit is Kamagra-jelly. Dat is een gel en als je heel lam of moe bent, dan nam je gewoon dit en dan had je tien uur lang een stijve” aldus Özcan.

‘Niet helemaal legaal’

Johan Derksen is wel nieuwsgierig naar hoe het werkt. Hij vraagt zich af of je het op je geslacht moet smeren. René grapt daar dan weer overheen: “Nee, in je mond. Lekker, man. Blijft hij tien uur omhoog staan? Dan neem ik een halve! Hahaha!” Toch denkt Özcan dat dit een oplossing kan zijn voor de demon van Waylon. “Dit werkt heel goed. Het is een beetje een grijs gebied, het is volgens mij niet helemaal legaal, maar als je het nam, dan was je de hele nacht met zo’n meisje bezig en zij met jou. Dat is goed spul.” Het spul zou zelfs in verschillende fruitsmaken verkrijgbaar zijn.

Wilfred Genee werd doodziek

René en Johan hebben het spul nog niet uit de verpakking gehaald, maar Wilfred heeft het wel uitgeprobeerd. Hij probeerde die arme Lillyputty weer eens blij te maken. Dat is althans waar we vanuit gaan. Het kan ook zomaar zijn dat hij de ladyshave uit de kofferbak heeft getrokken om z’n stijve geval in een ander te stoppen. “Ik zou het je aanraden om het niet te doen. Ik had het wel gedaan, maar ze blijken drie jaar over tijd te zijn. Ik werd er doodziek van! Het is levensgevaarlijk spul. 2019 stond erop. Ik werd er hartstikke ziek van”, vertelt Ladyshave.

In de bijsluiter las Wilfred: “Bijwerkingen van dit gelletje zijn hoofdpijn, duizeligheid, misselijkheid, overgeven, diarree, spierpijn, bloedneus, slechthorend, doofheid, kleuren anders waarnemen, verminderde vruchtbaarheid, hogere kans op huidkanker en hartritmestoornissen.” Johan grapt hier nog over: “Nou, dat heb ik voor een stijve wel over.”

Met wat voor spul Özcan daar in godsnaam mee aan kwam zetten is onbekend. Wel is het duidelijk dat het een gevaarlijk goedje is. “Het is verboden ook overal in Nederland en België, dus het is nergens te krijgen. Wat dat betreft begreep ik waarom het over tijd was, want ik denk dat Eus al een tijdje uit de roulatie is, toch? Die is gelukkig getrouwd met kinderen.” Lekker, hoor.

1 reactie

20bet

Your article gave me a lot of inspiration, I hope you can explain your point of view in more detail, because I have some doubts, thank you.