Televisie

Gaan Johan Derksen en Wilfred Genee Vandaag Inside verlaten?

Gaan Johan Derksen en Wilfred Genee Vandaag Inside verlaten?

Gaan Johan Derksen en Wilfred Genee Vandaag Inside verlaten? Gisteren werden er opvallende opmerkingen gedaan tijdens de uitzending. Ze steken dan ook niet onder stoelen of banken dat de onderhandelingen met John de Mol nog in volle gang zijn.

Gaan Johan Derksen en Wilfred Genee Vandaag Inside verlaten?

Het viel verschillende kijkers meteen op in de uitzending van Vandaag Inside van gisteravond: gaan Johan Derksen en Wilfred Genee Vandaag Inside verlaten? Tussen neus en lippen door werden er een aantal uitspraken gebruikt die de kijker aan het denken hebben gezet.

Onderhandelingen zijn in volle gang

De scheiding van Sylvie Meis komt ter sprake. Johan Derksen vindt (geheel terecht) dat Sylvie Meis altijd kiest voor een man met veel geld. En dat klopt. Ze heeft nog niet eerder gedatet met een bakker of een postbode. Daar reageert Johan vervolgens lacherig op met: “Ik blijf uit haar buurt”. Waar hij probeert aan te geven miljoenen te hebben, reageert Wilfred Genee: “We zijn er nog niet uit, hè?” Oh… Daar kunnen we dus de conclusie uit trekken dat de onderhandelingen in volle gang zijn.

‘Mocht hij er met ons niet uit kunnen komen…’

De hilarische flop ‘Avastars’ komt ook ter sprake. “Mocht hij er met ons niet uit kunnen komen, dan heeft hij natuurlijk nog wel de oplossing om…”, begint Wilfred. Hij kan zijn zin niet afmaken, omdat Johan tussendoor komt met: “Misschien dat de poppetjes zo duur waren dat ‘ie, uh… Hè?” Oh… Heeft meneer de Mol dan misschien te weinig geboden om de mannen aan tafel te houden?

‘Hij kan natuurlijk ook poppetjes van ons maken’

Wilfred Genee kan zijn zin eindelijk afmaken en weet nog wel een oplossing: “Hij kan natuurlijk ook poppetjes van ons maken. Dan zet hij die poppetjes gewoon neer in plaats van dat hij ons in kan zetten. Dat scheelt dan weer.” Maar waren die poppetjes niet ontzettend duur om te maken? Een echte Johan Derksen is kennelijk nog altijd duurder dan dat… Zouden de mannen om zich heen aan het kijken zijn? Bekijk het fragment hieronder. René van der Gijp is overigens verdacht stil.

Watch on YouTube

Nog geen reacties