Uit eerste hand

John de Mol verbiedt personeel om snoep te eten als hij op dieet is

John de Mol verbiedt personeel om snoep te eten als hij op dieet is

John de Mol verbiedt personeel om snoep te eten als hij op dieet is. Dat laat een ex-werknemer van Talpa aan Juicechannel weten. Zo zijn er nog wel meer verhalen over familie de Mol die zich erg verwaand gedraagt achter de schermen. Niemand is daarover verbaasd, maar de verhalen zijn nog erger dan je zou verwachten.

Ongezonde bedrijfscultuur

Gisteren kwam naar buiten dat er een ‘ongezonde bedrijfscultuur‘ heerste achter de schermen bij het mediabedrijf LINDA. (volgens ex-creatief directrice en rechterhand van Linda de Mol, Jildou van der Bijl). Juicechannel ontving vervolgens veel verhalen van (ex-)werknemers over de sfeer achter de schermen.

Op de zwarte lijst

Uit die verhalen blijkt nu dat stagiaires de vrije dagen niet krijgen waar ze wel recht op hebben. En daar blijft het niet bij, want de stagiaires worden ook nog eens uitgebuit omdat vele medewerkers thuis zitten met een burn-out. Stagiaires zouden mede daarom volwaardige functies moeten uitvoeren tegen een slappe stagevergoeding. Daarom staat het bedrijf bij sommige scholen zelfs al op een zwarte lijst. Maar welke taak vervul je dan als stagiaire? Je mag noten halen voor Linda de Mol.

John de Mol verbiedt personeel om snoep te eten als hij op dieet is

Een andere volger van Juicechannel vertelt: “Haar broer John is niet anders. Ben een keer als stagiaire 4 keer heen en weer gereden naar de AH omdat meneer van gedachte veranderde over de sterkte van koffie cupjes. Verschrikkelijk milieu om voor te werken.” De verhalen gaan dus niet langer meer alleen over LINDA., maar ook over haar broer bij Talpa.

Natuurlijk blijft het daar niet bij, want wat blijkt: “Als hij op ‘dieet’ was, mocht niemand van de productie snoepjes o.i.d. hebben, alles moest in kasten opgeruimd worden voordat hij kwam zodat hij het niet zag.” Haha! Godsammekrake…

Nog geen reacties