Johan Derksen begrijpt de breuk tussen Peter Gillis en Nicol Kremers: ‘die hork’

Johan Derksen begrijpt de breuk tussen Peter Gillis en Nicol Kremers: 'die hork'

Johan Derksen begrijpt de breuk tussen Peter Gillis en Nicol Kremers. Dat laat hij duidelijk weten in de uitzending van Vandaag Inside van gisteren. Hélène Hendriks was ook te gast en zij laat duidelijk weten dat heel Nederland een maand geleden eigenlijk al wist dat de twee uit elkaar waren. Dat hadden wij namelijk al gemeld.

‘Dat is al een maand bekend’

Gisteravond zat Hélène Hendriks weer gezellig aan tafel bij de mannen van Vandaag Inside. Daar werd aan tafel de breuk tussen Peter Gillis en Nicol Kremers besproken. Wilfred Genee gooit het balletje op: “Ik zie nu dat Nicol weggaat bij Peter Gillis.” Hélène Hendriks is niet helemaal op haar achterhoofd gevallen en benoemd: “dat is al een maand bekend.” En dat klopt, want dat maakten wij een maand geleden namelijk al bekend. We werden alleen niet helemaal gelooft. Talpa heeft het in eider geval nog even geheim willen houden, omdat het ten koste zou gaan van hun programma Massa Is Kassa.

Johan Derksen begrijpt de breuk tussen Peter Gillis en Nicol Kremers

Dat gezegd hebbende, lijkt Johan Derksen wel begrip te tonen voor de keuze die Nicol Kremers heeft gemaakt: “Ik heb er begrip voor dat zij vlucht.” Waarop Wilfred zich op zijn beurt weer afvraagt: “Jij denkt dat ze toch beter af is zonder deze man?” En dat denkt Johan zeker, want hij legt uit: “Ja, kijk… Dat meisje is natuurlijk op de centjes bij die man ingetrokken, want die heeft als een koninginnetje geleefd, maar… Met deze man valt natuurlijk niet te leven.” Bijzonder dat Johan eens iets negatiefs durft te zeggen over een programma dat op zijn eigen zender wordt uitgezonden.

‘Niet van de buis halen’

Oh, nee, wacht… Meneer probeert het alweer goed te praten, want hij vindt in ieder geval niet dat Talpa met Massa Is Kassa moet stoppen. “Ik vind overigens dat dat programma van de buis moet niet juist, want er kijken nog altijd 600 duizend mensen naar. Er is een groepering die dat leuk vindt, zo’n hork”, aldus Johan. Ah… Oké… Dus het maakt niet uit dat Peter een crimineel is die mensen mishandeld, want mensen vinden het leuk, dus het moet op televisie uitgezonden worden. Ja, precies.

‘Dat is beter dan dat hij haar slaat’

Gelukkig stelt onze grote vriend Wilfred Genee (Ladyshave) ons niet teleur, want hij weer er nog een grappig schepje boven op te doen: “Beter als we elk onze eigen weg in slaan. Ja, dat is beter dan dat hij haar in elkaar slaat, natuurlijk.” Leuk, Willie. Bedankt.