Uit eerste hand

Fans verwelkomen Lil Kleine na comeback: ‘welkom terug!’

Fans verwelkomen Lil Kleine na comeback: 'welkom terug!'

Fans verwelkomen Lil Kleine na comeback. Zijn videoclip is zojuist online gekomen en daar wordt veelal positief op gereageerd door fans die blij zijn dat hij weer terug is. Het lijkt erop dat er een einde is gekomen aan zijn cancel.

Gecanceld na autodeur-incident

Lil Kleine was een lange tijd afwezig nadat hij gecanceld werd, omdat hij het hoofd van Jaimie Vaes tussen een autodeur zou hebben geklemd. Achteraf bleek dit niet helemaal correct te zijn, omdat Jaimie gelogen had over het hoofd. Er zat een arm of iets dergelijks tussen. Laten we voorop stellen dat beide partijen in dit geval de boel niet helemaal op een rijtje hebben, maar er lijkt in ieder geval een einde te komen aan de ‘cancel’ van Lil Kleine.

Opvallende tekst in zijn nummer

Zojuist kwam de videoclip van zijn comeback online. Daar kwam nog wat opvallende tekst in voor. “Ik zag die mensen op mij switchen op de dag dat ik gecanceld werd. Nu pomp je mijn collega, maar je bent niet eens een fan van hem. Ik zag je statement, maar ik weet dat jij niet echt zo denkt. Thuis ben jij een klootzak, maar dat boeit niet als je trending bent. Ik was vergeten dat de glimlach ook niks waard is als jij daarmee verbergt dat je stiekem vol met haat zit. Misschien ben je verdwaald tussen wat goed en wat kwaad is, maar als ik ze tegenkom is zelfs groeten niet meer gratis.

‘Durf weer te denken aan relaties’

In zijn lyrics komt naar voren dat hij nadenkt over de toekomst: “Misschien heb ik mezelf na al die tijd pas echt gevonden. Durf weer te denken aan relaties, maar alleen gezonde. Durf weer te denken als een vader, ik wil niet leven zonder. Begin het leven te waarderen zelfs, ik leef een wonder.” Maar wees gerust, want ook zijn verleden komt naar boven en daar realiseert hij zich een aantal dingen over: “Realiseer me steeds vaker, ik ben goed beschadigd. Dat ken je zeggen jongen, vroeger was het moeilijk namelijk. Mijn eigen aandeel dat is groot, maar neem ik mijn moeder kwalijk. Dat soort dingen deed hij op geen enkel vlak zijn goed te praten.” Eigenlijk kent Jorik Scholten dezelfde problematiek als Dennis Schouten: problematische moeders.

‘Ik voel de leegte’

Het meest trieste in dit hele verhaal is wel de zoon van Jaimie Vaes en Lil Kleine. De kleine jongen Lío zit tussen de strijd van zijn ouders. Lil Kleine mocht zijn zoon ook een hele tijd niet zien. Natuurlijk komt dit ook nog voor in zijn nummer: “Ik zit hier met je foto in mijn hand m’n jongen. Je papa die staat weer eens in de krant m’n jongen. Je kamer die is leeg, ik ben de dag begonnen. Ik voel de leegte, maar het liefste heb ik geen dag meer zonder jou. Het is koud en het voelt niet meer vertrouwd. Ik zou je zo graag zeggen dat je papa van je houdt. Ik blijf wachten op de dag dat wij weer samen zijn. Ik zal je allerbeste vriend en ook je vader zijn.

Fans verwelkomen Lil Kleine na comeback

Onder zijn video wordt veelal positief gereageerd door mensen die hem weer warm verwelkomen. Ene Julian schrijft: “Hij verdient een 2e kans. Ready voor het album.” En een ander laat hem weten: “Welcome back Lil Kleine.” We zijn nu al benieuwd naar de reactie van de instabiele Jaimie Vaes op dit alles.

Watch on YouTube

Nog geen reacties