Lil Kleine werd weer herenigd met zijn kind: ‘eindelijk samen’

Lil Kleine werd weer herenigd met zijn kind: 'eindelijk samen'

Lil Kleine werd weer herenigd met zijn kind. Hij deelt vol trots een foto van hem en zoontje Lío na lange tijd op Instagram en schrijft erbij: ‘eindelijk samen’. Eerder zag hij zijn zoontje enkel via FaceTime, omdat hij aan bepaalde voorwaarden moest voldoen.

Relatiebreuk

Inmiddels is het alweer een tijdje geleden dat Lil Kleine en Jaimie Vaes uit elkaar gingen. Dwergrapper Jorik mishandelde zijn vrouwtje en daar was zij op een gegeven moment toch klaar mee. Jaimie is zelf ook heus geen heilige en eigenlijk hadden deze twee junks nooit aan kinderen moeten beginnen, maar dat ter zijde.

Lil Kleine werd weer herenigd met zijn kind

Het duurde een hele tijd voordat Lil Kleine zijn kind mocht zien, omdat hij zich aan bepaalde voorwaarden moest houden. Dat kwam er voornamelijk op neer dat hij moest aantonen clean te zijn. Dan pas mocht hij zijn zoontje weer vasthouden. Logisch dat een ouder die gebruikt uit de beurt van zijn/haar kind wordt gehouden, maar er is wel iets aparts aan de hand.

Hoe zit het met Jaimie Vaes?

Natuurlijk is het goed dat Lil Kleine in de buurt mocht komen van zijn kind mits hij nuchter was, maar hoe gaat het eigenlijk met Jaimie Vaes? De vrouw die net zo hard aan de troep zit, mocht haar kind wél zien? Uit betrouwbare bron weten wij nu dat Lil ook voorwaarden gaat stellen aan de moeder. Dat kind ziet straks beide ouders niet meer, maar het is wel goed. Aanstaande woensdag bij RoddelPraat hebben we het erover met Yv.

Lil Kleine werd weer herenigd met zijn kind: 'eindelijk samen'
Lil Kleine werd weer herenigd met zijn kind: 'eindelijk samen' 3