Instagram

Heleen van Royen overweegt te poseren voor Playboy: ‘eerst onderhandelen’

Heleen van Royen overweegt te poseren voor Playboy: 'eerst onderhandelen'

Heleen van Royen overweegt te poseren voor Playboy. Tijdens haar optreden bij HLF8 van gisteravond, maakte ze bekend er over na te denken. Wel moet er volgens haar eerst nog goed onderhandeld worden over geldbedragen. Ondertussen vraagt ze haar volgers om hun mening.

Zeventien jaar geleden

Gisteravond was de bijna zestig jaar oude Heleen van Royen, die vooral bekend staat om haar seksuele uitingen, te gast bij de uitstervende talkshow HLF8. Zeventien jaar geleden poseerde Heleen al eens voor het blad op 41-jarige leeftijd.

Laten zien aan de rest van Nederland

Toen zag het er allemaal nog prima uit, maar inmiddels is ze al 58 jaar. Ziet het er allemaal dan nog wel smakelijk uit? Ze doet momenteel erg haar best in de sportschool, dus ze zou het ook zeker mogen laten zien aan de rest van Nederland.

Heleen van Royen overweegt te poseren voor Playboy

Aan de tafel van HLF8 werd haar gevraagd of ze ooit nog zou poseren voor Playboy. ‘Toevallig’ had ze die middag nog een verzoek van het mannenblad binnengekregen. “Ze hebben létterlijk vanmiddag gemaild naar mijn manager of ik weer een keer wilde”, aldus Heleen.

‘We moeten eerst onderhandelen over bedragen’

Wat is haar antwoord op het voorstel geweest? “Daar moet ik nog even over nadenken. Dat weet ik nog niet”, legt ze uit. “Dan moeten we eerst even onderhandelen over bedragen.” Oké. Je wil dus eerst even weten wat het oplevert, maar als het genoeg is… Die broek gaat gemakkelijk naar beneden, hoor! Op Instagram vraagt ze aan haar volgers: ‘Playboy, doen?’ Die teller staat op 88% voor. Dit wordt lachen.

Nog geen reacties