Lil Kleine wil niks meer met Ali B te maken hebben

Lil Kleine wil niks meer met Ali B te maken hebben

Eerder vandaag bleek dat de rappers met elkaar zouden samenwerken, maar die vork blijkt nu toch anders in de steel te steken. Lil Kleine wil niks meer met Ali B te maken hebben. Het label waar de dwergrapper onder gaat werken is niet meer van Ali en er zou zelfs een naamsverandering aan komen.

Lil Kleine wil niks meer met Ali B te maken hebben

Dwergrapper Lil Kleine zou gaan samenwerken met Ali B. Althans, hij zou zich hebben aangesloten bij zijn management ‘SPEC’. Het klopt wel dat hij bij SPEC is aangesloten, maar Yvonne Coldeweijer laat nu weten dat dit niet in samenwerking met Ali B gaat zijn. In tegendeel zelfs.

Een frisse doorstart

Yvonne legt uit: “Ik heb een zeer betrouwbare spion rondom Lil gesproken. Lil wil absoluut niks te maken hebben met Ali en hij zal dan ook verder niks met hem te maken krijgen. De bron vertelt mij ook dat Ali zelfs uit het bedrijf is gestapt. De naam van SPEC zal binnenkort ook gaan veranderen, om een frisse doorstart te maken.” Aah… Dus Ali gaat helemaal uit het bedrijf verwijderd worden om de naam te zuiveren. Misschien was het dan slim geweest om nog even te wachten met de overstap?

Lil Kleine koos voor de vrouw van Ali B

“Lil heeft voor Brechje gekozen omdat hij haar werk erg goed doet, met name voor Ronnie en Boef. Daarom heeft Lil gekozen zich bij haar aan te sluiten. Dat Brechje dit veel beter kan dan Satan uhhh Nathan Moszkowicz, dat staat natuurlijk als een paal boven water”, aldus Yvonne. Daar heeft ze ook zeker een punt.

Lil Kleine wil niks meer met Ali B te maken hebben
Lil Kleine wil niks meer met Ali B te maken hebben 3