Lil Kleine gaat samenwerken met Ali B

Lil Kleine gaat samenwerken met Ali B

RealityFBI kwam achter een bijzondere ontwikkeling: Lil Kleine gaat samenwerken met Ali B. Hij is weg bij zijn management en sluit elders aan. Beide rappers kwamen in opspraak wegens bepaald gedrag richting vrouwen… Een betere samenwerking zouden we ons bijna niet kunnen voorstellen.

Overstappen naar ander management

Gisteren kwam onze grote vriend RealityFBI al tot de ontdekking dat Lil Kleine zijn management niet meer in zijn bio op Instagram had staan. Na geluiden vanuit verschillende bronnen kwam hij tot de ontdekking dat hij is overgestapt naar een ander management…

Lil Kleine gaat samenwerken met Ali B

“Het viel dit kanaal gisteren op dat Nathan van Namam uit de bio van Lil Kleine is gehaald. Verschillende bronnen zeggen dat Lil Kleine nu onderdak heeft gevonden bij Spec, het bureau van Breghje (vrouw van Ali B). Namam toont Lil Kleine nog wel als artiest op hun website”, aldus RealityFBI op Instagram.

Ondergedoken Ali B

Ali B zit nog steeds zo goed als ondergedoken sinds hij beschuldigd werd van seksueel grensoverschrijdend gedrag achter de schermen bij The Voice of Holland. Hij en Jeroen Rietbergen worden ook nog door het Openbaar Ministerie vervolgd voor verschillende zaken. Daar was Ali B het overigens niet mee eens, omdat hij momenteel gesprekken voert met de slachtoffers. Zucht…

Ontzettend goed idee

Lil Kleine heeft ook zeker niet de beste dingen op zijn naam staan. Zo ramde hij de moeder van zijn kind bijvoorbeeld tussen een autodeur. Daar loog zijn ex-vriendin Jaimie Vaes dan wel een beetje over, maar goed… Dat gezegd hebbende… Zou het dan niet een ontzettend goed idee zijn voor Lil Kleine om lekker te gaan samenwerken met Ali B? Juist.

Lil Kleine gaat samenwerken met Ali B
Lil Kleine gaat samenwerken met Ali B 3