Entertainment

Beelden: Douwe Bob volledig uit de kleren met publiek

Douwe Bob bleek in het verleden al een vreemde vent te zijn, van alcoholproblemen tot aan drie kinderen in één jaar met drie verschillende vrouwen. Een vos verliest zijn haren maar niet zijn streken; weliswaar in mindere mate, maar ook vandaag heeft Douwe de aandacht op zich weten te vestigen.

Tumultueus verleden

Afgelopen november was Douwe betrokken bij een incident in Abcoude; hij gaf hier een 16-jarige jongen een klap. Na dit incident is hij naar eigen zeggen ‘per direct aan de slag gegaan’ met zijn alcoholprobleem. ”Ik ben echt heel erg geschrokken van mezelf en ga per direct stappen ondernemen om dit nooit meer te laten gebeuren. Even later volgde een Instagram-post van Douwe, waarbij hij toegeeft een ‘serieus’ alcoholprobleem te hebben. ”Ik heb een serieus alcoholprobleem waarvoor ik me nu ga laten behandelen. Deze verslaving maakt alles kapot en bezorgt mijn omgeving te veel problemen.”

Naast dat Douwe niet vies was van een drankje op zijn tijd, schroomde hij ook het vreemdgaan niet. Hij heeft het zelfs gepresteerd om met drie verschillende vrouwen in één jaar drie kinderen te krijgen. Een van de ‘gelukkige’ vrouwen, was zijn eigen vrouw die dus gelijktijdig zwanger was van Douwe als de andere vrouwen.

Momenteel ziet hij de dochters die hij met zijn affaires kreeg niet. En dus willen deze vrouwen logischerwijs niet in de media verschijnen. ”Ik zie ze momenteel helemaal niet. En dat vind ik heel moeilijk.” Misschien had meneer daar over na moeten denken voordat hij zijn leuter in deze vrouwen stopte.

Douwe Bob uit de kleren voor promotie

Vandaag kwam Douwe met een post op Instagram, waar hij zonder kleren in het ijskoude water gaat. In de comments wordt hij dan ook niet voor niks als ‘uitslover’ weggezet. Op deze manier vraagt meneertje aandacht voor een nieuw liedje dat binnenkort uitkomt. Moeten bekennen dat het een wel erg goedkope manier is om de aandacht op te eisen. In de video loopt er een persoon langs wanneer Douwe het water in gaat. Kan overigens niet anders dan een traumatische ervaring zijn geweest voor deze wildvreemde voorbijganger.

View post on Instagram
 

6 reacties

Domme Bob

Wat een rommeltje in die tuin. Je zou er maar naast wonen. Nu maar hopen dat hij een lijntje teveel pakt.

John

Beetje legendarische zanger drinkt iets teveel, overdosis etc. Tot die tijd is het niets met Douwe. Als je zo je muziek moet promoten is muziek zelfde mwah

Alex Soze

wil weer aandacht hoor baba

Peter G

Kijk liever naar boerin anna

Klaas Kopkaas

Douwe Bob? Dat is toch die gozer met die roos op z’n strot getatoeëerd? Man man

Scooby Doo

Deze C artiestje is een kansloos mannetje. Het enige wat hij kan is als de vrouwen in bed kreunen ”douwe Bob’.