Entertainment

Shelly Sterk verandert naam zoon: ‘Memorabel’

shelly sterk zoon

Shelly Sterk en haar man Mark Ebing hebben de achternaam van hun vierjarige zoontje aangepast. Ze beweren dat als hem om zijn volledige naam wordt gevraagd, twee achternamen opnoemt.

Shelly Sterk en Mark Ebing

Hoewel Mark Ebing op voorhand kansloos leek bij Shelly Sterk is het hem toch gelukt. De manier van contact leggen van Mark was, ronduit opmerkelijk te noemen. Hij stuurde haar een Facebook-bericht, waar Shelly reageerde met slechts één woord; Praatjesmaker. Nu elf jaar later zijn de twee getrouwd en hebben ze een zoontje, genaamd Jake. De ouders zijn in verwachting van nog een zoontje.

Afgelopen augustus voelde Shelly nog de noodzaak om te delen hoe haar zoon zijn eerste schooldag op de basisschool vond. En dat het ook voor haar even wennen was dat hij nu naar school gaat. “Het grote loslaten gaat morgen écht beginnen.” Inderdaad, lekker alles op jezelf betrekken en dat vooral delen met je volgertjes.

Shelly Sterk past naam zoon aan: ‘Memorabel’

Zoontje Jake heeft sinds dag één moeten geloven aan het feit dat zijn ouders redelijk ‘woke’ zijn. Sinds 1 januari hebben ouders de mogelijkheid om de achternaam van hun kind(eren) aan te passen. Volgens Shelly noemde zoon Jake zichzelf altijd; Jake Ebing-Sterk. Erg opmerkelijk voor een onschuldig kind van slechts 4 jaar oud. Daarom is het ook ronduit twijfelachtig of dit zoontje dit uit zichzelf zegt. De kans dat mama Shelly dit haar zoontje heeft aangepraat lijkt toch een stuk geloofwaardiger.

‘Een memorabele dag. Hij noemt zichzelf altijd al Jake Ebing-Sterk en binnenkort is dat dan eindelijk echt het geval’, schrijft Shelly op Instagram.

Dat de mogelijkheid geboden wordt om eenvoudig een naamswijziging door te vieren anno 2024, viel te verwachten. Dat Shelly hoogstwaarschijnlijk liegt over de aanleiding van de naamswijziging is daarentegen lichtelijk opmerkelijk. Want zeg nou eerlijk; welk kind van 4 jaar oud noemt de achternaam van beide ouders als hij zijn achternaam moet zeggen.

6 reacties

P.Nus-Van Baffesteijn

Ik heb per vandaag ook beide achternamen aangenomen van mijn ouders , doch is het uiterst opmerkelijk dat zoiets voor het 16e levensjaar kan plaatsvinden terwijl volgens de wet pas iemand volwassen genoeg word geacht voor de meeste feiten vanaf die leeftijd

Ties

Echt serieus, hebben deze mensen zo weinig te doen en met name aanzien. Dat ze de naam van de zoon dan maar veranderen, voor wat clicks en likes? Triest.

John

Als je verder niets hebt voor de aandacht: neem een kind en insta

Klaas Kopkaas

Waar is Shelly Bekend van?

Rico Cheloque

Arm kind, hopelijk wordt hij snel bij een normaal gezin geplaatst.

Natnek

AAAANDAACHT!!! BN-ers zijn zo vermoeiend