Entertainment

Douwe Bob gaat zich laten behandelen: ‘Ik heb een serieus probleem’

Douwe Bob

Douwe Bob heeft ons via Instagram laten weten dat hij een ‘serieus alcoholprobleem’ heeft en zich gaat laten behandelen. Volgens het matige zangertje maakt zijn verslaving alles kapot.

Douwe Bob gaat zich laten behandelen: ‘Ik heb een serieus probleem’

‘Ik heb een serieus alcoholprobleem waarvoor ik me nu ga laten behandelen’, schrijft de dertigjarige Douwe Bob on the gram. ‘Deze verslaving maakt alles kapot en bezorgt mijn omgeving te veel problemen. Ik ben er een tijdje tussenuit, als alles goed gaat, sta ik er volgend jaar weer.’ We krijgen zelfs kusjes van de zanger: ‘Liefs, Douwe x’.

Reacties

Natuurlijk wordt er ook gereageerd onder het bericht van Douwe Bob. Ene Nita schrijft bijvoorbeeld: ‘Ik ben zo trots op je kanjer en het gaat je lukken. We/ mijn vrouw en ik staan achter je. Gelukkig zagen wij je nog op vrijdagavond met de Radio 10 feest. Love and Respect’. Ene Olga doet interessant en reageert in het Engels: ‘You’re gonna be okay!!! You’re going to make it. Strength, health and success..!!!’ Merijn geeft Douwe advies: ‘Heel veel succes, ook samen met je vrouw en Elias. En tip van mij, van die mooie Lego sets voor volwassenen bouwen helpt echt als je je niet goed voelt! Zet hem op!’

Songfestival

Eerder dit jaar gaf Douwe Bob nog aan open te staan om namens Nederland naar het Eurovisie Songfestival te gaan. Dat feest gaat dus hoogstwaarschijnlijk niet meer door. 

“Ik zou wel m’n mindset moeten veranderen weer”, zei Douwe Bob in de podcast Songfestival Troubadours. “Je gaat iets aan en dan ga je ervoor. Op predatormode en knallen! Je kan het niet halfbakken doen. Je moet echt focussen. Je gaat voor goud, anders kan je beter thuis blijven.”

Meedoen aan een nationale voorronde wilde de zanger echter niet. “Ik zou dat nu niet doen in ieder geval. Als je me wilt, moet je me vragen. Misschien dat ik het destijds wel zou hebben gedaan.”

Update: Er zou vrijdagavond een opstootje zijn geweest in Abcoude tussen Douwe Bob en enkele jongeren, zo meldt het doorgaans betrouwbare RealityFBI. De zanger zou zelfs een minderjarige jongen hebben geslagen terwijl hij onder invloed was. Reacties over het incident werden verwijderd. Er zijn beelden, alleen worden deze (vooralsnog) niet gedeeld. Het voorval zou de reden zijn dat Douwe ervoor heeft gekozen om zich vrijwillig te laten behandelen.

25 reacties

douwebob

Het was echt letterlijk douwebob in mijn keel met alchol

Roy

Ik dacht die gozer neemt een vasectomie.

Post

Heb je een moeder, die daar een vader in ziet, dan weet je arm kind.

Kees

Gezien die kraaloogjes niet alleen een alcoholprobleem

The Bradge

Mannen waar blijven de leuke artikelen met jullie eigen mening! Nu kan ik net zo goed RTL Boulevard kijken

Ricardo Cheloque

Een chemische castratie zou een goed begin zijn

Dave

Downie bob had beter gepast.

Kanariepiet

Hazes, Roelvink, Heukeroth, Gordon dus, Rick Brandsteder, Dave Roelvink. Allemaal dezelfde behandeling en allemaal voortijdig gestopt met smoesjes. Allemaal gemeen dat ze arrogant en eigenwijs zijn en ook nog eens alleen wonen. Wie zegt dat Douwe Flop het wel redt? Ik denk dat hij zo weer thuis staat.

Cameraman O.J.

Ik wil ook een behandeling zoals Michael Jackson.
Voor de duidelijkheid ik indentificeer mijzelf niet als zwart maar donker wit.

Floris Wyers

Grappig. Mijn ex had ook een alcoholprobleem en heet ook bijna hetzelde. Douwen Rob is zijn naam. Dat zij ik vaak als ie achter me stond.

Tino Martin

Douwe en ik gaan samen een lang weekend naar De Heineken Brouwerij

Janpieter

Bob houd van k*nts*x vooral als de dronken is
Ken je me nog deugniet
Mvg janpieter

Andy Fordham

Hi Duwe. Gaan we a beer drinken sometime? Ik leer Dutch from Dennis By the way.

Jan Roos

Soms zijn die gastjes ook heel vervelend!

Willem alex anders

Bier stouwen Bob gaat zijn voornaam eer aan doen.
Voordat het uit de klauwen bob loopt.

Choco Prince

Kinderen mishandelen is als ebola voor je carrière. Deze natte krant pakt z’n uitglijder in ieder geval een stuk verstandiger dan badboy Thijs R.

Blauwe Dop

Neem nog een shotje

Irma

WAAR BLIJFT DE ENZO SCOOOOP

Harry Nak

Dit is afkicken voor de buhne.

Antifa

Waarom had die jongen geen bierflesje op zijn hoofd gegooid

Calvin Bosma Voorburg

Voor mij zelf lijkt dat ook een goed idee, een behandeling in een ggz kliniek kan ik eindelijk geholpen aan die borderline narcistische stoornis die ik heb. Mijn werk floriway Aalsmeer weet dat nog niet helaas.

Natnek

Ouwe dr0nken batskoning

Fl⚣ris Wyers Official

Nadat ik in beschonken toestand de mannenpap van gisteravond rijkelijk uit m’n bruyne anjer over de vis van mama heb laten vloeien denk ik dat ik ook een probleem heb.

De struik

En die kleine ettertjes die daar rondhangen zijn onschuldig?
Zijn al tijden een plaag

John de Mol

je bent een serieus probleem Douwe !