Entertainment

Douwe Bob laat zich uit over opstootje met 16-jarige: ‘Trots op’

douwe bob alcoholprobleem

Douwe Bob heeft dit weekend laten weten dat hij kampt met een serieus alcoholprobleem waar hij zich voor op zal laten nemen. Hij zou tot deze realisatie zijn gekomen, nadat hij een opstootje heeft gehad met wat jongeren. Hij reageert voor het eerst op het incident.

Douwe Bob en zijn alcoholprobleem

Douwe Bob liet dit weekend weten dat hij zich gaat laten opnemen in een afkickkliniek voor een maand, omdat hij een serieus alcoholprobleem zou hebben. Hij noemt het een verslaving die alles kapot maakt en die zorgt voor heel erg veel problemen.

Nadat hij het nieuws over zijn alcoholprobleem bracht, kwam het nieuws naar buiten dat Douwe Bob betrokken zou zijn geweest bij een incident in zijn woonplaats Abcoude. Er zijn beelden van dit opstootje bij verschillende roddelkanalen verschenen. De manager van Douwe Bob heeft laten weten dat hij iemand slechts een ‘tik op z’n helm’ had gegeven.

Douwe Bob laat zich uit over opstootje met 16-jarige: ‘Trots op’

Waar in eerste instantie alleen het management van Douwe reageerde op het incident, heeft hij nu ook zelf gereageerd. ‘Ik zie overal staan dat ik heb gevochten met een 16-jarige. Dit is niet waar!!! De kerel waarom de schermutseling was, is dit in de 20’, schreef Douwe op Instagram. ‘Ik ben hier verre van trots op, maar het is wel een wezenlijk verschil. Ik heb bloemen gebracht, ga morgen een maand een kliniek in. Ik ga dit echt recht zetten.’

Zijn volgers zijn niet onder de indruk van hoe hij zijn eigen hachje probeert te redden met deze actie. ‘We hebben het op film Douwe, plus je bent nog zo drom dat heel Abcoude elkaar kent overal hangen camera’s’, begint iemand. ‘Het is een broertje van mijn beste vriend en is inderdaad 16 jaar oud.’ Anderen schrijven dat het niks uit maakt of de jongen 16 of 20 is, wat er op het filmpje gebeurde, kan gewoon niet.

14 reacties

Sander S.

Pak iemand van je eigen formaat lafaard

Wally

Alleen alcohol???

Isa's poes

Downie bob.

O.J.

In mijn buurt was je zo door je kop geknald

Alex Soze

ALLES KAN KAPOT !!!!!

Dolf jansen

Van mij had bob zo een spinning back kick gehad !

Jan Roos

Ik heb ook weleens een opstootje gehad met een jongere. Niks om je voor te schamen Bob!

Choco Prince

Zoals elke josti-bn-er kan ook Douwe Bob het niet laten om toch nog effe te wrijven in deze vlek. Hij heeft vast nog wel een plek voor een wijze tattoo: ‘silence is golden’

Vieze Gerrit H.

Wanneer ik teveel gezopen heb begin ik over de klimaatverandering.

Van Fleppestijn

Volgens mij is de schrijver van dit stukje ook aardig aan de alcohol. Wat een fouten in de tekst. Laat je opnemen!

Fl⚣ris Wyers Official

Had laatst ook een ops(tootje) met een 16 jarige. Niks om je voor te schamen Dauwe! Hopelijk heb je er ook wat geyle spuytfilpmjes aan over gehouden!

Paul

Met een bosje bloemen komen aanzetten bij een kerel? Je reinste provocatie!

Bender

Moet ie bij mij proberen. Ik stomp die bluffer zo in elkaar.

Natnek

Mi€tjes