Televisie

Bridget Maasland wordt ongemakkelijk van kritiek op Rachel Hazes

Bridget Maasland wordt ongemakkelijk van kritiek op Rachel Hazes

De grootste narcist van Nederland zou ‘beste vriendinnen’ zijn met Rachel Hazes. Hoe kan het ook anders? Dat zorgde wel voor behoorlijk wat ongemak tijdens de uitzending van RTL Boulevard. Daar ging het namelijk over de verboden term ‘gecremeerde kroket’. Bridget Maasland wordt ongemakkelijk van kritiek op Rachel Hazes.

Vrijheid van meningsuiting tijdens carnaval

Het gaat weer gebeuren… Carnaval komt er weer aan. Dat betekent dat men zich bezig gaat houden met welke achterlijke pakjes ze aan gaan trekken als excuus om absurd veel bier te drinken. Wij doen dat gewoon in onze dagelijkse kloffie, maar dat ter zijde.

We weten natuurlijk allemaal dat Yvonne Coldeweijer Rachel Hazes geen gecremeerde kroket meer mag noemen van de rechtbank. De vrijheid van meningsuiting is Yv afgenomen, maar dat betekent niet dat de rest van Nederland het niet mag gebruiken. Dat heeft Rachel dan ook volledig aan zichzelf te danken op het moment dat ze dit ‘gevecht’ meenam naar de rechtbank.

Gecremeerde kroket

Luuk Ikink benoemde gisteravond tijdens de uitzending van RTL Boulevard dan ook het feit dat veel mensen met carnaval gekleed gaan als een ‘gecremeerde kroket’ en dat er zelfs een carnavalsnummer over gemaakt is. “Dan nog carnaval! Het seizoen is officieel begonnen. Een nieuwe hit is gelanceerd: de Zware Jongens maakten er eentje voor Yvonne en Rachel”, alsdus Luuk.

‘De Zware Jongens’, zoals de artiest zichzelf noemt, heeft een carnavalsnummer gemaakt die de volgende tekst bevat: “Gecremeerde kroket, gecremeerde kroket. Gecremeerde kroket, zat allang in het vet, stond er op het buffet. Het was geen frikandel, want die lust ik wel. Maar gecremeerde kroket, te lang in het vet, was op tafel gezet.” Luuk Ikink liet een stukje voorbij komen en zei daarna: “Ja, dat wordt wel een hit.”

Bridget Maasland wordt ongemakkelijk van kritiek op Rachel Hazes

De grap is alleen dat Bridget Maasland zich vervolgens zichtbaar ongemakkelijk voelt wanneer Luuk dit onderwerp aansnijd. Zoals we allemaal weten heeft Bridget een tijdje op het snoetje van André Hazes jr. gezeten en daardoor kent zij Rachel Hazes natuurlijk ook. “Jongens, ik kan ook niet voor jullie de hele dag mijn excuses gaan aanbieden, hè?”, zegt Bridget zelfs nog als reactie op het item. Lieve Brid, stel je niet zo aan. Rachel praat overigens zelf al een jaar niet meer met RTL Boulevard, omdat Rob Goossens ooit zei dat Rachel ‘constant met het lijk van André loopt te zeulen’. Ach, hoe kan je nou boos worden om een feit?

Nog geen reacties