Yvonne Coldeweijer verwijdert video Rachel Hazes

Yvonne Coldeweijer verwijdert video Rachel Hazes

Zojuist heeft Yvonne Coldeweijer op haar instagram een rectificatie gedeeld omtrent haar verloren rechtzaak tegen Rachel Hazes. Naast het delen van de rectificatie, heeft ze nu ook de video offline gehaald waarin Yvonne deelde dat ‘er geen contact tussen André en Rachel Hazes is’.

Yvonne Coldewijer verliest de rechtszaak op alle fronten

Ondanks dat er door Rachel Hazes is toegegeven dat er geen contact is, maar dit om een andere reden is, welke dat mag zijn heeft ze er uiteraard niet bij verteld, Yvonne Coldeweijer verloor gister de rechtszaak op alle fronten. Ook mag ze Rachel Hazes geen “Gecremeerde Kroket” meer noemen, de rechter noemt dit kwetsend. Daarnaast moest Yv een rectificatie plaatsen, mocht ze dit niet doen waren er dwangsommen die konden oplopen tot €100.000,-.

Zie hieronder de Instagram post van Yvonne Coldeweijer:

Rectificatie Yvonne Coldeweijer
Yvonne Coldeweijer verwijdert video Rachel Hazes 4

Worden Juice kanalen de mond gesnoerd?

Als je kijkt naar de rechtszaken die Roddelpraat en andere juicekanalen ondertussen hebben gevoerd om informatie die is gedeeld, zou je wel kunnen zeggen dat er een verband is. Tot zover is het niet voorgekomen dat een juicekanaal de rechtszaak won. Zo trok bij RoddelPraat Famke Louise aan het langste eind en nu trekt ook Rachel Hazes aan het langste eind in de rechtszaak tegen Yvonne Coldeweijer. En waarom? Om een vergelijking van iemand die te lang onder de zonnebank heeft gelegen met een snack. Het is toch een lachertje…

Meningen verdeeld

De meningen over de uitkomst van de rechtszaak tussen Yvonne Coldeweijer en Rachel Hazes zijn verdeeld. Wij vinden het een schande en vinden dat het een strijd is om de vrijheid van meningsuiting. Als dit al niet meer mag, wat mag dan nog wel en waar gaan we dan heen?

Ook Rob Goossens deelt deze mening, hij liet op twitter weten het niet eens te zijn met de beslissing van de rechter. Rob Goossens noemt de uitspraak ‘waanzin en een vreemde zaak’ en de rechters te subjectief om hier een goede uitspraak over te doen. Hij vergelijkt vervolgens ook Nederland met het regime van Xi Jinpink in China. Je mag tegenwoordig geen vergelijkingen meer maken zonder dat je bang moet zijn dat je wordt aangeklaagd.

Hier de tweets van Rob Goossens: