Luuk Ikink wordt opnieuw vader

Luuk Ikink wordt opnieuw vader

Luuk Ikink wordt opnieuw vader. Wat een leuk nieuwtje. De twee delen een aantal foto’s op hun Instagram-kanaal. Gefeliciteerd Luuk en partner!

Luuk Ikink wordt opnieuw vader

Luuk en partner plaatsen gezamenlijk een post op hun Instagram met de tekst: “Het waaide nogal hard, zoals je ziet (swipe). Ook weer niet z贸 hard dat ik mijn buik moest vasthouden hoor. Nee, dat is gewoon om te laten zien dat daar dus, as we speak, een mini-mens heerlijk in ligt rond te dobberen.” Goh, wat leuk bedacht.

Het stel kreeg eerder al twee kinderen genaamd Lieuwe en Jelka. Dat zijn bijzondere namen die je niet zo vaak voorbij hoort komen. En dat valt te waarderen. Dat iemand eens origineel probeert te doen.

Felicitaties van BN’ertjes

Verschillende collega BN’ers reageren natuurlijk enthousiast op de post. Kim K枚tter, een van onze favoriete BN’ertjes schrijft: “Gefeliciteerd!!!!!! 馃槏馃槏馃槏 wat gezellig!!!” Wie de f*ck zegt nou ‘wat gezellig’ als iemand een kind verwacht? Anderen die reageren zijn bijvoorbeeld: Nikkie Plessen (een na grootste narcist van Nederland), Bridget Maasland (de grootste narcist van Nederland) en Roxeanne Hazes.

Wij willen graag in het lijstje thuis horen van mensen die hen feliciteren, dus bij deze: gefeliciteerd Luuk en partner! Dat het maar heel gezellig mag worden met een derde kind erbij! Of zo?