Instagram

Fabiola Volkers exposed vreemdgaande voetballers

Fabiola Volkers exposed vreemdgaande voetballers

Fabiola Volkers exposed vreemdgaande voetballers op haar Instagram. Ze noemt er geen namen bij, maar laat wel blijken dat verschillende voetballers buiten de pot pissen.

Volledig uit de pan gegroeide verleidster

Wie is Fabiola Volkers? Aan fatshaming doen wij bij RoddelPraat natuurlijk niet, maar Fabiola valt zelfs nog buiten die categorie. Wat is er met het meisje gebeurd? In eerste instantie werd ze bekend van Temptation Island, maar daar was ze nog binnen proporties. Nu doet ze mee aan het spraakmakende programma Echte Meisjes In De Jungle waar duidelijk te zien is hoe ze volledig uit de pan gegroeid is.

Fabiola Volkers exposed vreemdgaande voetballers

Toch bestaat er ook voor deze categorie een doelgroep aan mannen die hier seksuele fantasieën aan overhouden, want ze heeft het druk op de platforms met expliciete content. Bijna als een dreigement deelt Fabiola nu op Instagram: “Als op V-day m’n dm-gesprekken zouden lekken, dan bestaan er geen voetbalvrouwen meer.”

‘Geen zorgen’

Betekent dit dat vele voetballers bepaalde teksten naar haar sturen middels dm? Zouden de ‘voetbalvrouwen’ zich zorgen moeten maken? Fabiola probeert men gerust te stellen: “Maar geen zorgen, heb 2 step verification aan hoor.” Oh, nou, fijn. Wat haar motief precies is om dit te delen, we hebben geen idee… Maar we gaan ervan uit dat de voetbalvrouwen zelf ook wel weten dat de mannen vreemdgaan, want dat hoort bij de functieomschrijving van voetballer. Bij mij hoeft ze niet op het snoetje te komen zitten. Ik hou toch nog iets te veel van het leven om op die manier, stikkend, te gaan.

Nog geen reacties