Uit eerste hand

Estelle Cruijf wil opnieuw moeder worden

Estelle Cruijf wil opnieuw moeder worden

Estelle Cruijf wil opnieuw moeder worden. Dat laat ze weten in haar podcast met haar dochter Joëlle Gullit, die overigens al 26 jaar is. Wekelijks maken moeder en dochter een podcast waarin ze duidelijk maken hoe lekker ze met elkaar ‘bevriend’ zijn. Dit keer heeft Estelle wel een heel bijzondere uitspraak.

Vriendinnen podcast

Wekelijks maken Estelle Cruijf en dochter Joëlle Gullit een podcast met elkaar genaamd Estelle en Joelle. Je kan je afvragen wat dit precies voor relatie is tussen moeder en dochter. Zelf bestempelen ze hun band als ‘vriendinnen’ en dat is natuurlijk hartstikke leuk voor ze. Enig, meiden. Wij kennen Estelle eigenlijk vooral van haar grootse snuifgedrag met duifje Koen Pieter van Dijk, maar dit is ook leuk.

Estelle Cruijf wil opnieuw moeder worden

Op een bepaald punt in de podcast zegt dochter Joëlle tegen haar moeder: “Kinderen, je hebt het al, het is genoeg en je bent nog jong.” Daar reageert Estelle enigszins geïrriteerd op: “Dat hoor ik altijd: ‘ja, maar jij hebt kinderen.’ Maar, je ontmoet ook wel eens mensen die nog geen kinderen hebben en die willen graag nog kinderen.” En dat klinkt meer als een kleine hint richting de wens om nog een kind op de wereld te zetten.

‘Je weet het nooit met mij’

Joëlle Gullit vraagt haar daarom: “Ja, zou je dat nog willen? Stel je voor… Dan kom je nu een leuke vent tegen…” Estelle vindt het geen rare vraag en antwoordt daarom gewoon met: “Ja, je weet het nooit met mij, maar…” Och… Ik ben niet gelovig, maar ik zou toch op mijn blote knieën gaan om een hogere macht te vragen om dit absoluut niet te laten gebeuren. Wat erg, zeg. De vrouw die meer wit stof door haar neus heeft gehaald dan een gemiddelde stofzuiger wil nu nog een kind op de wereld gaan zetten. Ze loopt al bijna tegen haar pensioenleeftijd aan. Of lijkt dat alleen maar zo door alle mislukte cosmetische ingrepen?

Tegelijk zwanger

Dochter Joëlle, die inmiddels de leeftijd van 26 jaar heeft, vindt het gelukkig ook een vreemde situatie, mocht dat ooit gebeuren. Ze legt uit: “Stel je voor, ik kom binnen twee jaar met een zwangere buik. En jij zegt opeens: ‘ik ben ook zwanger’. Dan word ik dus opnieuw een zus en dan word jij oma en opnieuw moeder.” Maar Estelle vindt er niks raars aan: “Ja, dat kan allemaal deze tijd.” Sterker nog, Estelle zou dit al eens een keer hebben aangegeven: “En jij vertelde ook al dat je eierstokken beginnen te rammelen of whatever. Of dat ze nog werken.” Estelle reageert vol trots: “Nou, ze werken zeker.” Joëlle vindt dat een enge gedachte, maar Estelle vindt het vooral ‘heel erg fijn’ dat de boel nog werkt. Oh, god… Alsjeblieft niet, zeg.

Nog geen reacties