Borsato doet aangifte tegen vermeend slachtoffer

Wat doe je als je wordt aangevallen? Twee mogelijkheden. De eerste is stilzitten en hopen dat het overwaait. Dat deed de zanger nadat Roddelpraat het verhaal naar buiten heeft gebracht. Samen met zijn vriendjes van de media op standje negeren. Dat werd toch zo ongemakkelijk dat er werd overgegaan op de tweede mogelijkheid: de tegenaanval. En dat gaat meestal mis.

Om te beginnen was het eerste statement totaal verwarrend en er ontbrak 1 belangrijk ding: een aangifte. De bron en verspreiders zouden worden aangepakt door het Openbaar Ministerie zonder dat er blijkbaar iets was gebeurd waar Borsato voor naar de politie is gegaan. Heel vreemd. Wie wel aangifte deed was een vermeend slachtoffer. En nog twee meisjes zouden een zelfde soort verhaal hebben.

En nu pas heeft de zanger aangifte gedaan tegen de vrouw van 22, die zegt vanaf haar 15e door hem te zijn misbruikt. “Volgens Borsato heeft ze een valse aangifte gedaan en is er sprake van smaad en laster. Ook doet Borsato aangifte tegen de moeder van de vrouw wegens uitlokking en medeplichtigheid.”

Naast dat dit wel heel erg laat is, hij wist immers precies om wie het ging want wij ook, zal het weer een schot in eigen voet blijken. Andere slachtoffers worden juist door zijn doen aangemoedigd om aangifte tegen hem te gaan doen. Het wachten is dus op nog meer meisjes die vertellen dat Borsato op een vervelende manier aan hen heeft gezeten.

38 reacties op “Borsato doet aangifte tegen vermeend slachtoffer

  • Piet zegt:

   Verschrikkelijk voor Borsato dit!!
   Al dat opgeklopte valse sentiment.

   Die mensen van de Juice-channels hópen dat er ellende is om over te berichten.

   Mochten ze ernaast hebben gezeten dan zeggen ze sorry en halen hun schouders op. Een spoor van vernieling en misère achterlatend.
   En dóórrrr, op zoek naar nieuw vals sentiment en nieuwe valse beschuldigingen.

   Goed dat Borsato aangifte doet.
   De onderste steen moet boven.
   En vanaf het eerste begin was al duidelijk dat het bewijs voor het misbruik flinterdun was en dat de verdachtmakingen voortkwamen uit wrok en rancune wegens beëindigen arbeidsrelatie.

   Lekker gewerkt allemaal!

   35
   65
    • Omdenker zegt:

     Ik niet bij Talpa wel bij een advocaat. Wacht de komende weken eventjes rustig af. Als je nu, op basis van de informatie uit de media, je mening vormt dan vrees ik dat je heel wat excuses moet gaan maken straks.

     16
     12
   • ThruthBadour zegt:

    Hou toch op. Zelf als slachtoffer zonder bewijs smaad laster op mijn bord gekregen. Mag je de dader ook nog eens betalen. Volgende keer maar eigen rechter spelen misschien. Rechtsysteem heeft zijn beperkingen. Maar dit is wel een misselijke beperking. Maar als ik mijn mond had gehouden weet ik niet waar ik psychisch had gestaan. 💪 Mocht ik alsnog ooit eens besluiten eigen rechter te spelen weet de rechter tenminste waarom.

    3
    1
  • Dwight zegt:

   Blijf het volgen? Je leest er hier niets over, daarvoor moet je bij mediacourant zijn. Hier alleen social media foto’s van middelmatige mokkels met 4 regels tekst eronder.

   3
   2
 1. Reactie wacht op Moderatie zegt:

  Go Marco!!

  En nu inhoudelijk:
  De personen die Marco Borsato nu beschuldigen zijn van het padje geraakt in hun poging Marco te beschuldigen.
  Let maar op:
  Hij zou ‘iets’ met een minderjarige hebben uitgevreten op een hele drukke barbeque party in zijn eigen tuin..
  Op diezelfde feestdag in diezelfde tuin zou hij bij daglicht ‘en plein public’ zangeres Maan plat op de bek gezoend hebben
  Van alle dertig, vijftig, honderd pupillen met wie Marco heeft samengewerkt in het verleden herkent. Iemand zich in het geschetste beeld van kinderverkrachter of pederast.
  En de enige die (tot dusverre) van zich doet spreken is een 22-jarige die zeven jaar geleden niet door de voorrondes is gekomen bij een zangwedstrijd.
  En ze is de dochter van een ontslagen medewerker van Marco.

  Zou het kunnen dat dit meisje tijdens de barbecue een zogenaamd ‘slecht nieuws’ gesprekje heeft gevoerd met Marco waar hij haar heeft verteld dat ze met haar talent kansloos is?

  En dat ze nu in deze corona tijd aan de grond zit omdat ze met haar gebrek aan talent aan de grond zit?

  31
  34
  • spellingscontrole zegt:

   beetje jammer + opnieuw

   Op diezelfde feestdag in diezelfde tuin zou hij bij daglicht ‘en plein public’ zangeres Maan plat op de bek gezoend hebben
   Van alle dertig, vijftig, honderd pupillen met wie Marco heeft samengewerkt in het verleden herkent niemand zich in het geschetste beeld van kinderverkrachter of pederast.

   26
   5
  • Gertrude zegt:

   Ik vond Marco altijd al grensoverschrijdend in zijn lichaamstaal als hij een nieuwe kandidate gewonnen had en verwelkomde. Maar ik ben dan ook vrouw, gewend de signalen te lezen en te herkennen. Ook al erken ik het bestaan van valse aangiftes ik vind jouw insinuaties walgelijk. En zeker na de recente dood van Esmee, 14 jaar, slachtoffer van ontucht, gewenst of ongewenst, aanleiding gegeven of niet. Mannen blijken vlgs wetenschappelijk onderzoek van al decennia niet veilig. Niet naar kinderen en niet naar vrouwen. Kinderporno kijken door jonge heterosexuele mannen viert hoogtij. Vlgs zedenagent lijdt kijken altijd tot willen doen.

   0
   0
 2. Kalimero Koops zegt:

  Als het in de Story staat dan zal het wel waar zijn, maar er is altijd hoop. De discussie kan nu alvast gaan over of Borsato vervroegd vrij mag komen zoals Bill Cosby. Ik vind dan niet dat hij goed gedrag heeft getoond. Die gozer heeft jarenlang radio en tv verpest. We zijn ook benieuwd of al zijn awards moet inleveren en aan de rechtmatige eigenaar worden gegeven. De meeste awards kunnen ook meteen stoppen omdat het Borsato awards waren.

  2
  15
  • Daan Knopper zegt:

   Hé daar, Koops…
   De discussie over straf is totaal nog niet aan de orde.
   In dit land worden mensen pas veroordeeld door een rechter als er een rechtszaak aan voorafgegaan is En dat proces is voorlopig nog niet aan de orde. Dus niet zo snel.

   En mocht het zover komen dan zou het wel eens slecht uit kunnen pakken voor alle roddelbladen en juice-channels van dit moment.

   Stel je voor dat de rechter een geweldige schadevergoeding toekent aan Marco Borsato?
   En stel je voor dat laster en smaad voortaan strafbaar gesteld worden?

   18
   3
 3. Gele badmuts zegt:

  Borsato die komt hier waarschijnlijk weer goed mee weg. Hij is niet eerder veroordeeld voor het in de broekjes zitten van meisjes dus dat wordt waarschijnlijk een taakstraf. Iets van een seizoen de bordjes omdraaien bij het rad van fortuin.

  2
  8
   • ThruthBadour zegt:

    Uit ervaring leerde ik hoe de kwetsbare ongeloofwaardige en zonder bewijs altijd verliezen. Exje Epstein weet hoe je het doet. Nee en plein publiek denk je goh leuk mens. Dubbele grap dat ze me later ook nog eens als verdachte hebben weten neerzetten. Dus inderdaad dat bestaat ook weet ik uit eerste hand.

    0
    1
 4. Nakketikker zegt:

  Ergens vals van beschuldigd worden is verschrikkelijk. Maar daadwerkelijk slachtoffer zijn van een dergelijke daad is vele malen erger. Hoop maar dat de waarheid gauw boven water komt en het recht zal zegevieren.
  Bij deze mijn twee nietszeggende centen.

  4
  9
  • Jan zegt:

   Er is dus een valse beschuldiging.
   Dat is verschrikkelijk voor de beschuldigde.

   Bij een valse beschuldiging is geen sprake van een slachtoffer maar in plaats daarvan een dader met kwade opzet.
   Dat is ook verschrikkelijk, maar ook doortrapt en achterbaks.

   Waarom dit vele malen erger is zoals jij dat stelt, geen idee.

   Als het recht zegeviert dan zullen we erop terug kunnen kijken. Misschien is het beter tot die tijd niet te gaan speculeren? Want dat gaat jou niet zo goed af zie ik.

   12
   1
 5. Ronaldo zegt:

  Marco Borsato heeft gisteravond dus officieel aangifte gedaan tegen een 22-jarige dame die deze week aangifte tegen hem deed wegens “onzedelijke betastingen”.
  Dat de moeder van die 22-jarige het brein van een amoebe heeft en daarom dus fan van de de zanger was laten we even buiten beschouwing.
  Maar het is wel een interessant feitjes dat die moeder met een valse aangifte heeft geprobeerd om Marco een hak te zetten.

  Beetje dom dat ze haar dochter in het spelletje betrekt, temeer daar die óók niet behept is net meer dan twee werkende hersencellen.

  Tegen die moeder heeft Marco dus óók aangifte gedaan, dit keer wegens “uitlokking tot en medeplichtigheid aan voorgaande feiten”.

  Genetisch beperkt volk dus.
  Soortement van eerste rij bij de Fransje Bauer concerten. Tegen deze domheid is geen kruid gewassen weten we nu via zijn advocaten van Knoops’ Advocaten.

  10
  8
  • Jort zegt:

   aha, en als die slachtoffertjes er niet zijn? omdat Marco niet zo is?
   dan schrikt dit in elk geval nieuwe gelukszoekers af die met een valse aangifte een flinke bom duiten proberen binnen te slepen.

   9
   5
 6. Piet Borsato zegt:

  Die Marco weet het niet meer, maar wij weten het gelukkig wel straks zijn we verlost van deze waardeloze zanger/ aanrander.
  Wat een viezerik is deze kerel.
  Zal mij niks verbazen dat hij zijn eigen leven beëindigd.

  4
  6
  • Danny V. zegt:

   Knap werk piet borsato jij hebt Marco al veroordeeld en gestraft voordat er nog maar iets bewezen is?

   Ben je eigenlijk een koreaan dat jij dit normaal vindt??

   En wanneer is iemand een viezerik of een aanrander als het beschuldigende vingertje van een afgewezen fan komt???

   Eerst bewijzen graag en dan pas gaan roepen.

   7
   5
 7. Piet Borsato zegt:

  Whahaha🤣🤣 je moet stand up comedy gaan doen Danny V, Marco liegt en bedriegt zijn hele leven al. John van den heuvel en Mick van Wely hebben genoeg bewijs + er komen meer aangifte tegen Marco B, waarom noem jij je eigenlijk Danny V, ik hoop het niet dat jij ook in dezelfde kring verkeerd bij Marco de zedelijke zanger van de lage landen.

  4
  1
  • Omdenker zegt:

   John vd H en Mick v W zijn journalisten, ze verkopen kranten en bladen, verdienen dus hun geld aan dergelijk nieuws. Om hen aan te halen als “sterk” bewijs is boterzacht.

   Daarnaast is aangifte nog geen veroordeling laat staan dat het de waarheid is.
   Dus a.u.b. blijf zelf een beetje nadenken en wacht het gewoon rustig af totdat er veel meer duidelijk is.
   Als je deze verdachte een vervelend persoon vindt, of slecht vindt zingen prima… maar als straks blijkt dat deze verdachten volledig onschuldig blijkt hoe wil je dat ooooooit nog gaan herstellen.

   Een schande dat mensen direct partij kiezen ( voor EN tegen ). Het zegt zoveel over de persoon zelf die de mening is toegedaan.

   Dus ook voor u, hou u bij de feiten en niet de interpretaties of wensen die u heeft.
   Nu al zeggen dat iemand schuldig is is eigenlijk gewoon schandelijk. Voor nu is deze verdachte gewoon een verdachte en dus volledig onschuldig, want in Nederland moet je eerst schuld bewijzen en dat wordt gedaan in de rechtzaal en niet in de media.

   3
   2
 8. Piet Borsato zegt:

  Ik denk dat het één groot pedo netwerk is, niet alleen Marco maar ook vrienden van hem. Beetje het zelfde idee als Jeffrey Epstein en zijn organisatie.

  1
  2
  • Jan. zegt:

   Tuurlijk jongen.
   En ik denk dat de aarde plat is en de zon is een magneet.
   Hoe hoger je springt hoe lichter je wordt.
   Eigenlijk zouden alle kinderen aan de macht moeten komen en zouden alle volwassenen iedere dag naar school moeten.
   Iedere dag een zak snoep eten is óók gezond en van bier wordt je niet dik.
   Als ze nee zegt bedoelt ze ja en daarom is sek s met je moeder niet erg.
   Eigenlijk zou iedereen 150km per uur moeten rijden om het stikstof probleem sneller te verspreiden.

   Ik bedoel, als we dan tóch slap gaan ouwehœren dan doe ik graag een stuiver in het zakje.

   3
   3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.