Aangifte tegen Borsato!

Zaten de jongens en de meisjes van de media helemaal blij af te wachten wanneer Borsato nou eens aangifte ging doen tegen Roddelpraat, die ze overigens structureel ‘Juice Channel’ noemen om maar niet de naam te hoeven vertellen, gebeurde juist iets anders. Er is nu aangifte gedaan tegen Marco Borsato door een vermeend slachtoffer.

Precies zoals wij eerder hebben gemeld, maar door niemand serieus werden genomen: Nadat de moeder het dagboekje van haar dochter had gelezen, waar expliciete seksuele handelingen van de zanger richting het toentertijd 15-jarig meisje staan, is de bal gaan rollen. Het statement en het onderzoek dat Borsato van het OM wilde hebben lijkt een schot in eigen voet te zijn geweest.

Reactie Borsato

“De aangifte is duidelijk een reactie op het door mij aangevraagde onderzoek bij het Openbaar Ministerie”, laat Borsato via zijn advocaten weten. “Ik zie de uitkomst met vertrouwen tegemoet. Ik ontken alle aantijgingen die ik tot dusverre alleen vanuit de media mocht vernemen.” 

124 reacties op “Aangifte tegen Borsato!

 1. Gerard zegt:

  Juice channel is een insta account die nadat jullie deze scoop naar buiten hebben gebracht ook eindelijk de ballen hadden om het te delen en er nu met de credits vandoor gaan

  17
  1
 2. Gladstoned zegt:

  Als dit voor de rechter bewezen wordt. Dan ook eens echt keihard straffen. Geen door de media al gestraft, maar gewoon de cel in. Lang. Geen medelijden met een pedofiel.

  22
  2
 3. Hanco Borsito zegt:

  “De aangifte is duidelijk een reactie op het door mij aangevraagde onderzoek bij het Openbaar Ministerie”, laat Borsato via zijn advocaten weten.

  Wat een vreselijke zak is het toch ook die Marco Borsato, om zo te antwoorden.
  Hij vraagt toch zelf om een onderzoek. Een onderzoek wat totaal overbodig is als je zo zeker bent van je zaak. Dus niet. Alsof het zo makkelijk is om aangifte te doen tegen een bekend persoon. Als het aan mij ligt is het over en klaar met Marco Borsato.

  14
  1
 4. Sjon zegt:

  De beerput lijkt geopend te zijn, Sjon van den Heuvel heeft blijkbaar meerdere meisjes gesproken en komt met dit verhaal; Vanavond op Tv:

  Marco Borsato was volgens de krant een belangrijk figuur in het leven van het meisje. De zanger was een vriend van de familie en toen haar vader overleed, werd Marco een soort pleegvader. De moeder van het slachtoffer werkte bij Marco. De Telegraaf meldt dat Marco in de periode na haar vaders overlijden vaak op bezoek kwam en toen ook handtastelijk was, zo blijkt uit de aangifte. De vrouw verklaart dat Marco meermaals aan haar borsten en billen zat en met zijn handen onder haar rokje gleed en tussen haar benen streelde.

  Het meisje hield volgens de krant die periode een dagboek bij, waarin zij het seksueel misbruik beschreef. De moeder ontdekte het dagboek in 2019 en sprak Marco er op 4 juli 2019 op aan. Het meisje zag Marco als vertrouwenspersoon en was bang hem te verliezen. Zij en Marco bezochten samen psychologen en tijdens een van de sessies bood Marco huilend zijn verontschuldigingen aan.

  Het slachtoffer verklaart aan De Telegraaf: “Ik ken Marco vanaf mijn geboorte en zeker na het overlijden van mijn vader heeft hij veel lieve dingen voor me gedaan. Hij was er op mijn diploma-uitreiking, hij kocht een fiets voor me, ging met me winkelen. Maar je kunt de dingen die goed gaan niet wegstrepen tegen de dingen die verkeerd zijn gegaan. En er is ook veel niet goed gegaan. Mijn moeder werkte voor Marco en zodoende kwam hij regelmatig over de vloer. Het misbruik begon na de dood van mijn vader. Ik voelde me smerig om wat hij met me deed maar durfde me niet te verzetten omdat ik bang was voor de gevolgen.”

  De moeder en het slachtoffer hebben lang getwijfeld aangifte te doen. Toen de moeder erachter kwam, was haar dochter al meerderjarig. Er werd wel melding gedaan bij de politie, maar het slachtoffer was er nog niet aan toe om officieel aangifte te doen. Moeder en dochter hebben de afgelopen jaren professionele hulp gezocht. Sindsdien voelen beiden zich sterker.

  De geruchten over Marco die de laatste tijd de ronde gaan hebben ervoor gezorgd dat het slachtoffer ervoor kiest nu wel aangifte te doen. Ze hoopt dat andere slachtoffers van seksueel misbruik hierdoor ook sneller naar de politie stappen, zo schrijven Telegraaf-verslaggever John van den Heuvel en Mick van Wely.

  8
  0
  • Bert dn Bever zegt:

   Ik hoorde dat er meerdere pedo hunter groepjes reeds opzoek waren naar ene Marco B.
   Ik heb er vanzelfsprekend niets mee te maken en keur dit gedrag dan ook af.
   Maar het lijkt mij wel de reden dat meneer al een tijdje niet thuis slaapt.

   2
   0
 5. Boer Jorret zegt:

  Hoppa eindelijk is de beerput geopend.
  Gegeven dat Marco Borsato sedert 2020 al bij z’n advocaat heeft aangebeld.
  Zegt mij dat Marco al die tijd de put heeft gedempt en wist wat er aan zat te komen.

  2
  0
 6. Sybrant Ietsbranda zegt:

  Wat een hoop ontkenners zitten hier zeg bah bah.
  Wellicht hebben er meer lieden hier soortgelijke rechtszaken tegen zich gekregen.
  Maar je gaat mij niet vertellen dat: “tussen haar benen streelde” uit de kleine duim van dat meisje is verzonnen?

  4
  0
 7. Lammert zegt:

  Marco Borsato zat volgens de Telegraaf huilend bij de therapeut van het meisje excuses aan te bieden maar wilde een onderzoek van het OM naar de bron van de misbruikverhalen? Apart.

  0
  0
 8. Anti alles zegt:

  Ja, ik heb al 20 jaar therapie vanwege die smerige Italiaanse lasagne zanger.
  Ik word om de nacht zwetend wakker, nachtmerries heb ik gekregen van zijn muziek.

  2
  1
 9. Jan Jansen zegt:

  Marco borsato de marc dutroux van de lage landen,
  binnen binnen in mijn cel binnen in de hel brutus vind mij wel hij komt binnen.
  Neem vaseline mee Marco

  4
  1
 10. Gijsje zegt:

  Marco was meer dan een vriend van de familie, zat onder andere op de bank bij Nathalie en haar familie tijdens de crematie.
  Harkte in de herfst zelfs haar tuin en was er altijd voor haar en haar kinderen.
  Hij had zelfs een sleutel van haar huis gekregen, dus hoe kan men zeggen dat deze man zich opdrong aan de familie als je hem zelf de huissleutel geeft.
  Of er werkelijk misbruik heeft plaatsgevonden weten alleen de betrokkenen.
  Maar de echte “familiefoto’s “, met echte familie momenten, samen met Marco zijn allemaal van Nathalie haar Facebook verdwenen.
  Daar tegenover staat dat Marco schijnbaar nog wel goed genoeg is om hem als reclame object te gebruiken voor haar communicatieadviesbureau.
  Gijsje

  4
  1
 11. Nancy zegt:

  Geen fan van Marco Borsato maar het vermeende slachtoffer is zo gek als een deur.. hele fanpagina van haar tegengekomen waar ze alleen zelf op reageert. Met het fanaccount jezelf helemaal de hemel inpraten en vervolgens met de eigen account jezelf bedanken.. koekoek..

  1
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.