Aangifte tegen Borsato!

Zaten de jongens en de meisjes van de media helemaal blij af te wachten wanneer Borsato nou eens aangifte ging doen tegen Roddelpraat, die ze overigens structureel ‘Juice Channel’ noemen om maar niet de naam te hoeven vertellen, gebeurde juist iets anders. Er is nu aangifte gedaan tegen Marco Borsato door een vermeend slachtoffer.

Precies zoals wij eerder hebben gemeld, maar door niemand serieus werden genomen: Nadat de moeder het dagboekje van haar dochter had gelezen, waar expliciete seksuele handelingen van de zanger richting het toentertijd 15-jarig meisje staan, is de bal gaan rollen. Het statement en het onderzoek dat Borsato van het OM wilde hebben lijkt een schot in eigen voet te zijn geweest.

Reactie Borsato

“De aangifte is duidelijk een reactie op het door mij aangevraagde onderzoek bij het Openbaar Ministerie”, laat Borsato via zijn advocaten weten. “Ik zie de uitkomst met vertrouwen tegemoet. Ik ontken alle aantijgingen die ik tot dusverre alleen vanuit de media mocht vernemen.” 

124 reacties op “Aangifte tegen Borsato!

  • И. Иødrøg zegt:

   Ik voel me vrij om jullie allemaal wat duiding te geven:

   Allereerst: deze zaak heeft niets te maken met een barbecue van The Voice kids bij Marco thuis, maar alles met de dochter van Nathalie Thielen. De voormalig manager, steun en toeverlaat van Marco Borsato. Er zijn zelfs geruchten over een affaire tussen hem en Nathalie.

   Zij is aan de kant gezet tijdens zijn burn-out in 2019, vlak na de hereniging tussen Marco Borsato en Leontine. Destijds heeft Marco een grondige reorganisatie in zijn bedrijf doorgevoerd. Hier zou zomaar een verband kunnen zijn geweest tussen hem, Nathalie en de vergevingsgezinde Leontine.

   Heeft Leontine Marco opgedragen afscheid te nemen van Nathalie? Speelt hier wellicht wrok? Allemaal speculatie, maar niet geheel onbelangrijk in het kader van de beschuldigingen aan het adres van Marco.

   Of dit belangrijk is? Op zichzelf wellicht niet, maar het feit dat het hier gaat om iemand die door Marco aan de kant is gezet zegt wellicht iets. Of misschien ook niet, dat is aan u. Nathalie was fan van het eerste uur en werkte al sinds begin jaren ’90 met Marco samen. Ze zou al sinds haar veertiende verliefd op Marco zijn geweest.

   In elk geval: deze aangifte komt 100% zeker uit de koker van de dochter van Nathalie. Dat is dus dezelfde ‘moeder’ die enkele weken geleden het bericht van Jan corrigerende ten aanzien van die fan met wie hij in het weiland zou liggen. Waarover Yvonne – die nare vrouw – veel commotie over maakte. Zie hier: https://www.roddelpraat.nl/rectificatie-weiland-minnares-borsato-is-een-ander/

   Op de grafsteen van haar man Arno staat zelfs de tekst: “Liefde wint, altijd”. Cru genoeg staat deze tekst ook onder de bio van haar dochter op Instagram. Nu nog steeds. Inmiddels heb ik ook al video’s gezien van het vermeend slachtoffer.

   Dit is mijn mening: maar als ik er achter kwam dat Marco mijn dochter heeft misbruikt, zou ik persoonlijk de tekst van zijn grafsteen afbeitelen. En als ik die dochter was geweest, had ik die tekst niet meer op m’n Instagram gezet. Je wilt dan toch alles verwijderen wat je aan die nare vent doet herinneren?

   De man van Nathalie, Arno Thielen, is inderdaad overleden. Nu is het ook niet meer zo moeilijk om te achterhalen welk meisje deze aangifte nu tegen Marco heeft gedaan. Ik heb haar Instagram inmiddels gevonden en daar staat op dat ze inderdaad 22 jaar is. Haar voornaam begint met een A. en haar achternaam is Thielen. Natuurlijk ga ik omwille van haar privacy geen naam publiceren. Maar als u zoekt zult u het snel vinden.

   Vast staat: de dochter van Nathalie Thielen heeft aangifte gedaan tegen Marco. Als je 30 jaar met elkaar samenwerkt, lief en leed samen meemaakt, dan is het niet gek dat er een hechte vriendschap ontstaat. Dan is het ook niet gek dat Marco na de dood van Arno een zekere rol op zich heeft genomen in het gezin van Nathalie.

   Zeker dus ook niet toen haar man plots wegviel. Deze context is belangrijk om te beseffen dat Marco dus niet zomaar even heeft aangepapt met één van de moeders van een The Voice Kids’ kandidaat en zich vervolgens is gaan gedragen als een surrogaatvader.

   Tussen Nathalie en Marco bestond al 30 jaar een innige band. Zoekt u maar even op social media en u ziet de loftrompetten.

   De insinuaties van Jan en Dennis gingen in elk geval over grensoverschrijdend gedrag bij één van the The Voice BBQ’s bij Marco thuis. Dat moet dus nog blijven.

   Ik wil het verder niet opnemen voor Marco, maar bovenstaand geeft hopelijk wat meer context over de aangifte van vandaag.

   32
   32
   • И. Иødrøg zegt:

    Nog een laatste korte toevoeging: geruchten dichtij de bron geven signalen dat er een aantal vrouwen zijn die zich ernstig aan de kant voelen gezet door Marco Borsato.

    Niet geheel toevallig na de hereniging tussen Marco en Leontine. Je moet niets uitsluiten in het leven, zelfs geen wraak. Laten we wachten wat er de komende weken gaat gebeuren. Hopelijk komt er hard bewijs op tafel, of juist niet.

    Ik kan mij in elk geval heel goed voorstellen dat Marco op last van Leontine afscheid heeft moeten nemen van deze vrouwen. Vrouwen met wie hij soms al tientallen jaren samenwerkte. In het geval van Nathalie zelfs 30 jaar.

    Waarom zou je immers zo abrupt een reorganisatie doorvoeren als er niets aan de hand is? Althans, niet in financiële zin. Mijn vermoeden zegt dat Leontine hem na de hereniging gedwongen heeft afscheid te nemen van een groot aantal mensen.

    En nogmaals, ik neem het niet op voor Marco. Maar context is wel heel belangrijk in een zaak als deze.

    16
    20
   • Omdenker zegt:

    Hi… Nu denk ik te weten wie er achter И. Иødrøg schuilgaat 👍. U bent redelijk geïnformeerd lees ik. Dank voor deze context want dat is heel belangrijk in deze casus.

    15
    2
    • И. Иødrøg zegt:

     Dank. Zou u willen aangeven wie u denkt dat er schuilgaat onder mijn pseudoniem?

     In elk geval, ik heb bovenstaande ook met de andere media gedeeld. Maar vond wel dat RoddelPraat het recht heeft op eerste info.

     4
     13
     • И. Иødrøg zegt:

      Het vermeende slachtoffer, de dochter van Nathalie en de in 2013 overleden Arno Thielen heet Asm*** Thielen. Ze is 22 jaar oud.

      Laten we maar gaan kijken hoe het zich de komende weken gaat ontwikkelen. Bovenstaande informatie is in elk geval 100% de waarheid. De aangifte komt uit kamp Nathalie.

      Of er daadwerkelijk iets tussen Marco en haar heeft plaatsgevonden weet ik niet.

      Als het de redactie niet aanstaat, dan mag dit bericht worden verwijderd. Alhoewel, daar ga ik helemaal niet over.

      Allemaal nog een fijne avond gewenst.

      9
      9
     • И. Иødrøg zegt:

      Doet u maar met mijn informatie wat u wilt. Neukgenot heeft gedeeld wat hij wilde delen. Ik ben weer even weg.

      1
      6
     • И. Иødrøg zegt:

      Asmara Thielen, dochter van voormalig Marco idolaat Nathalie Thielen, is de vrouw van 22 die nu aangifte heeft gedaan tegen Marco Borsato.

      Wat er waar is, ik weet het niet. Maar de carrière is kaput. Wat ik wel weet is dat Nathalie één van de meest dierbare vriendinnen was van Marco. En Leontine.

      En wat ik weet is dat Nathalie rond de hereniging van Marco met Leontine hopeloos aan de kant is geschoven.

      We zijn allemaal volwassen. Zij moet weten dat een aangifte haar ook niet langer uit de schijnwerpers zal houden.

      Neukgenot zal zich weer even koest houden. Maar hier heeft u het echte verhaal.

      Ik ontken niet dat er iets bij The Voice Kids zou kunnen zijn gebeurt overigens. Maar dit verhaal staat compleet los van The Voice Kids en/of the Borsato BBQ’s.

      We zien wel wat er komt.

      3
      9
     • И. Иødrøg zegt:

      Dan kunt u Neukgenot alleen nog vragen: “Waarom maakt u de naam van dit vermeend slachtoffer bekend?”…

      De carrière van Marco Borsato îs inmiddels al kapot. Ik wil helemaal geen standpunt innemen inzake de case Borsato. Laat de rechterlijke macht maar spreken. Het is aan het OM en de rechters.

      Hoe dan ook maak je met een aangifte de carrière van deze man kapot. Dat is gewoon een feit.

      Dan vind ik het ook eerlijk om het slachtoffer met naam en toenaam te vermelden. Dan is het een eerlijk gevecht. En als ik het nu niet bekend had gemaakt, dan had een ander dat wel gedaan.

      Laten we nu maar zien wie er wint. Borsato staat al met 1-0 achter.

      Eerlijk speelveld. Alle andere media heb ik ook ingelicht.

      2
      10
     • И. Иødrøg zegt:

      En nogmaals. Staat het de redactie niet aan, verwijder mijn bericht. Mijn e-mailadres is overigens bij Jan bekend. Mocht hij meer willen weten dan kan hij contact met me opnemen.

      1
      7
     • И. Иødrøg zegt:

      Ik VAL in herhaling, maar nog even voor de duidelijkheid.

      Asmara Thielen (22) is het vermeende slachtoffer. Marco Borsato is de vermeende dader.

      Marco was als een vader voor haar. Tot Leontine hem elk contact met hen ontzegde. Is dat belangrijk? Ja. Dat is belangrijk.

      Er zijn nog een aantal andere vrouwen door Marco – op verzoek van Leontine – aan de kant gezet. Laten we afwachten wat hieruit voortvloeit.

      Vooralsnog is er niets bewezen.

      2
      8
     • И. Иødrøg zegt:

      Arno was niet eens fysiek ziek. Hij was depressief en heeft er een einde aan gemaakt. Hij kon niet langer door. Vanaf het moment van overlijden van Arno stond Marco altijd klaar voor het gezin. Altijd.

      3
      8
     • И. Иødrøg zegt:

      Wilt u mijn mening weten? Ik denk dat de waarheid in het midden ligt. Asmara hield van Marco. Hij was alles voor haar. Hij was de vader die zij niet meer had en zij keek ontzettend tegen hem op. Iets teveel. En dat stopte abrupt, als gevolg van zijn burn-out en relatiecrisis. Ongetwijfeld is er iets voorgevallen. Wat in die context niet zo erg is als het nu lijkt, maar wat zwart op wit ernstige misdaad lijkt. Dat zegt mijn gevoel. Eén ieder die begrijpend lezen kan snapt wat ik bedoel.

      Nu gaat Neukgenot echt weer even weg.

      2
      10
     • И. Иødrøg zegt:

      Nog even iets financieels.

      Kent u het verhaal dat de vermogen van Borsato uit het niets ineens verdampte met 3 miljoen euro. Dat had niet alleen te maken met de aanschaf van een appartement in Alkmaar. Veel had te maken met transitievergoedingen die Marco moest betalen voor de uitgevoerde reorganisatie. Veel vrouwen werkten al tientallen jaren voor hem. Die hadden allemaal recht op transitievergoeding.

      Quote kon dit destijds niet goed duiden. Hier heeft u de reden.

      https://www.quotenet.nl/entertainment/muziek/a37944600/marco-borsato-zingt-toontje-lager-vermogen-keldert-met-euro3-miljoen/

      1
      5
     • И. Иødrøg zegt:

      Ik kap met m’n nick. Hier heeft u het verhaal. Speculeer rustig verder, ik weet hoe het zit.

      De redactie heeft mijn e-mailadres. Zij mogen bepalen wat ze met mijn informatie doen.

      1
      7
     • И. Иødrøg zegt:

      Geloof mij. Die Borsato is een ongelofelijke Italiaanse geilerd. Maar écht misbruik heeft hier niet plaatsgevonden. Althans niet letterlijk. Maar de carrière is toch al stuk. Alle vrouwen keken zo tegen hem op. Wilden hem ook. Over een paar jaar. En dan is het te laat. Nagel hem er maar aan. Ik krijg nog wel een keer gelijk.I rest my case. 😊

      2
      11
     • И. Иødrøg zegt:

      Wat ik bedoel te zeggen: heeft hij aan haar gezeten? Ja vermoedelijk wel. Wilde zij het: ja vermoedelijk ook. Iedereen wilde Borsato. Ik heb het van dichtbij meegemaakt. Hij hoefde echt geen vrouwen te smeken. Van Maan tot Hond. Het kwam op hem af. In zekere zin is het hem overkomen. Hij is ook een heel lieve vent. Sorry dat zo te zeggen.

      Een vrouw van 15 is gewoon een vrouw waar alles bij werkt. Alles zit er vaak al op en aan. Deze dame was compleet idolaat van Borsato. Is en was ook een heel bijzonder man. Stadions vol. Stadions vol vrouwen die hem wilden doen. Dat doet wat me je.

      Of het nou goed is of niet. Ik keur het zeker af. Deze twee hebben iets met elkaar gedaan en dat staat ook in het dagboek. De waarheid is echter minder gecompliceerd. Maar wordt nu gebracht als iets heel ergs.

      Alleen omdat hij de familie van Thielen in de steek heeft gelaten. Op Leontines’ verzoek.

      1
      10
   • Martje zegt:

    Zowel op de fb van haarzelf als die van Marco staat dat zij op haar eigen initiatief is weg gegaan. Denk eerder dat het dus andersom is gegaan. Zij ontdekt het dagboek, stopt met het voorzitterschap in Nov 2019. Spreekt Marco er op aan. Die vervolgens begin 2020 in een burnout komt.

    5
    0
   • Lotte zegt:

    Nathalie is niet ontslagen. Ze heeft in 2019 (dus voor zijn burn-out en scheiding) de samenwerking beëindigd omdat Borsato met zijn smerige poten aan haar dochter bleek te hebben gezeten. En verliefd vanaf haar veertiende? Toen was Marco zestien en had ze nog nooit van hem gehoord. Op zijn mammie na niemand overigens.

    0
    0
  • TF zegt:

   Aha, helaas.
   Ik zou nog liever in m’n laars scheiten en me verwonderen over de kleur van m’n eigen stront dan dat ik me druk mask over wat jij vindt.

   Hetgeen jij de afgelopen weken en maanden hebt laten zien op de website van Roddelpraat verschaft jou vóór alles géén Greencard on een keertje vrijelijk te gaan polsen wat de onschuldige mensjes die zo bij tijd en wijle komen kijken vinden van wat jouw hersenspinsels vandaag weer voor diarree op dexwerekd hebben gezet.

   Derhalve waarschuw ik jou, nœkgedrœcht.

   Flicker lekker een eind op met je psychotische beschouwingen, en ik waarschuw de mensjes;

   Kijk uit met deze vent.
   Het is een psychotische kale marekaan zonder scrupules.
   Het is er eentje die de hele dag door gore vieze praatjes verkondigt op deze website, elke minuut van de dag.

   In een normale wereld had dit wezen al een hele poos in de sanatorium gezeten, helaas is er een wachtlijst.

   Nu is het de probleem van zijn begeleiders.
   Voor een paar uurtjes per dag is hij hier.

   Negeer het koekoekskind.
   Geen antwoord geven.

   10
   4
   • Omdenker zegt:

    Gewoon nieuwsgierig. Waarop baseert u uw mening eigenlijk? Kent u deze artiest persoonlijk? Of alleen via TV/Radio/Internet.. gewoon benieuwd hoe u tot deze harde woorden bent gekomen.

    Bedoel ik vind zijn muziek ruk, maar luister er niet meer naar. En op TV kijk ik niet naar zijn programma’s . Verder zal het wel een aardig man zijn denk ik, nooit hoorde je een wanklank of een ruzie… dus hoe en wat weet u over Marco B…

    3
    19
  • Willem zegt:

   Marco is ook niet mijn favoriet maar het lijkt mij verstandig toch nog even geduld te hebben dat het bewezen is. En als dit waar is dan is dat natuurlijk vreselijk voor zo’n meisje.

   4
   0
 1. Gerard zegt:

  Juice channel is een insta account die nadat jullie deze scoop naar buiten hebben gebracht ook eindelijk de ballen hadden om het te delen en er nu met de credits vandoor gaan

  17
  1
 2. Gladstoned zegt:

  Als dit voor de rechter bewezen wordt. Dan ook eens echt keihard straffen. Geen door de media al gestraft, maar gewoon de cel in. Lang. Geen medelijden met een pedofiel.

  22
  2
  • Omdenker zegt:

   Niet om te verdedigen, totaal niet zelfs, maar pedofilie is geen keuze maar een psychische aandoening. Eigenlijk dus een ziekte (grove bewoording). Je kan het beste gaan voor een echt goede en werkzame behandeling (onder dwang desnoods) want anders zal de aandoening in stand blijven, je blijft zeg maar ziek.

   6
   8
    • Omdenker zegt:

     U redeneert vanuit uw emotie, en dat is begrijpelijk, maar dat doet niets af aan het feit dat het een psychische aandoening is (hele verkeerde en slechte).

     En ja ze weten dat het niet oké is, maar hebben geen keuze. De psyche neemt het gewoon over niet het verstand, zo zijn mensen nu eenmaal geprogrammeerd.
     Vergelijkbaar met de reactie op een pedofiel: sla er maar op los, ik maak hem af… allemaal te verklaren vanuit de psyche terwijl elk mens weet dat je de fout in gaat.

     Nogmaals het is geen verdediging, maar dergelijke aandoeningen moeten op hele andere manier aangepakt worden om het op te lossen.

     p.s. ik ben ook netjes in mijn woorden, probeer zelf ook netjes te reageren a.u.b. het is niet nodig om “krachtig” over te willen komen. Leg gewoon uit waarom je het niet met iemand eens bent.

     2
     3
     • De verhangende rechter zegt:

      In jouw redenatie is alles een psychische aandoening, laat onverlet dat een rechter hier niet zoveel aan heeft. Het gaat om intentie, das nu u het mooie van zedenmisdrijven… de intentie van hem om een minderjarige meisje aan te randen was om zijn harde plasser zn speciale italiaanse saus te laten maken…onhangen…next

      3
      0
     • Omdenker zegt:

      @De verhangende rechter zegt:

      U leest het denk ik niet correct. Het is een vaststaand gegeven dat pedofilie een psychische aandoening is. De persoon met deze aandoening is dus niet tot amper instaat om deze gedachtes uit te schakelen, het zit in deze persoon.

      Totaal niet vergelijkbaar maar: als je griep oploopt kan ik je je wel veroordelen op je snotneus maar daarmee is je snotneus niet opgelost.

      Ik zeg dus helemaal niets over strafbaarheid of veroordelen, alleen is een “simpele” opsluiting helemaal geen oplossing. Een persoon komt met precies dezelfde gedachtes buiten te staan.

      Dus nogmaals een normale celstraf is totaal zinloos, uitgaand dat hier schuld bewezen wordt natuurlijk.

      0
      0
 3. Robbie zegt:

  Ben ik nou echt de enige die de ouders niet snapt??? Man daar rijd je toch mee paar man heen muts op en sla je het licht uit de ogen?? Of is er nog vertrouwen in de rechtstaat??? Maargoed dit is i.i.g. nummer 1 die het wel aan durft

  14
  4
  • Huppelkutje zegt:

   Ja Robbie ik denk er ook zo over, maar dan speel je eigen rechter en als ze je achter de kaart kijken, zijn we ineens dader en meneer B een slachtoffer! dan sluiten ze ons op en meneer B ach ja die zal er dan wel mee wegkomen… het is een rare wereld!

   5
   0
  • Omdenker zegt:

   En dan ineens roept iemand: Robbie zat aan me…. staat er een groepje bivakmutsen voor je neus… maar ik snap je punt, zou er ook naar toe vliegen, maar het is wel gevaarlijk want zal niet het eerste verzonnen verhaal zijn.

   5
   1
 4. Hanco Borsito zegt:

  “De aangifte is duidelijk een reactie op het door mij aangevraagde onderzoek bij het Openbaar Ministerie”, laat Borsato via zijn advocaten weten.

  Wat een vreselijke zak is het toch ook die Marco Borsato, om zo te antwoorden.
  Hij vraagt toch zelf om een onderzoek. Een onderzoek wat totaal overbodig is als je zo zeker bent van je zaak. Dus niet. Alsof het zo makkelijk is om aangifte te doen tegen een bekend persoon. Als het aan mij ligt is het over en klaar met Marco Borsato.

  14
  1
  • Omdenker zegt:

   Gelukkig ben je in Nederland onschuldig totdat schuld bewezen wordt. Hij vraagt om onderzoek want 50% is er zeker van dat hij schuldig is. Dus kan hij maar op 1 manier zijn onschuld aantonen en dat is een onderzoek via justitie. En daar was een aangifte voor nodig, dat hebben ze prima gespeeld want nu MOET de partij van de aangifte dit ook kunnen aantonen, en dat is verdomd lastig kan ik je melden.

   Knoops BV heeft vaker een rechtszaak gedaan hoor,.. dus zoek vooral achter elke stap wat de mogelijke reacties kunnen zijn en zorg dat je op elke stap van je tegenpartij een antwoord hebt. Nou dat hebben ze wel hoor, komende weken zal je zien hoe dit zich gaat ontvouwen.. (en nee ik ben niet John van den H)

   1
   12
   • Aafke Raaijdraaiers zegt:

    Precies die Knoops is blijkbaar een van de beste.
    Ik denk dat de meeste wel kunnen uittekenen hoe dit verder gaat.

    Team Borsato heeft toestemming gevraagd doet zelf onderzoek en vindt geen bewijs van meisjes misbruik. Het is immers zijn woord tegen dat van diegene die aangifte heeft gedaan. Het zal vast ook niet op beeldmateriaal staan.

    Team Borsato vindt vervolgens dat Marco Borsato onschuldig want geen onomstotelijk bewijs.

    Team Borsato spant zaak aan tegen Roddelpraat i.v.m. laster, smaad, (Heeft Knoops al laten doorschemeren) inkomsten derving enz.

    2
    2
    • Omdenker zegt:

     Ze hadden een eerste aangifte nodig om het proces goed te kunnen starten. De partij van de aangifte moet nu bewijs leveren, verdediging moet het kunnen weerleggen of in twijfel laten trekken.

     Als er meer aangiftes komen waarbij er wel wat lijkt te spelen dan wordt het lastiger, maar op basis van een dagboekje (weet niet welke details erin staan) zou het flinterdun kunnen zijn.

     Neem aan dat Knoops BV “de waarheid” heeft gehoord van Marco B (flauwe grap, maar niet minder waar) zodat ze een zuivere verdediging kunnen voeren. Maar de man is natuurlijk helemaal klaar in Nederland….

     0
     1
 5. Robbie zegt:

  Wauw ik scroll net op me foon. En dat is niet spannend maar zelfs John v/d Heuvel klapt nu uit de school. Marco Marco Marco toch……. En ik hoop zoals John ook zegt veel meer ouders/meiden gewoon aangifte doen (als het terecht is). Dit is flink mis

  3
  0
 6. Sjon zegt:

  De beerput lijkt geopend te zijn, Sjon van den Heuvel heeft blijkbaar meerdere meisjes gesproken en komt met dit verhaal; Vanavond op Tv:

  Marco Borsato was volgens de krant een belangrijk figuur in het leven van het meisje. De zanger was een vriend van de familie en toen haar vader overleed, werd Marco een soort pleegvader. De moeder van het slachtoffer werkte bij Marco. De Telegraaf meldt dat Marco in de periode na haar vaders overlijden vaak op bezoek kwam en toen ook handtastelijk was, zo blijkt uit de aangifte. De vrouw verklaart dat Marco meermaals aan haar borsten en billen zat en met zijn handen onder haar rokje gleed en tussen haar benen streelde.

  Het meisje hield volgens de krant die periode een dagboek bij, waarin zij het seksueel misbruik beschreef. De moeder ontdekte het dagboek in 2019 en sprak Marco er op 4 juli 2019 op aan. Het meisje zag Marco als vertrouwenspersoon en was bang hem te verliezen. Zij en Marco bezochten samen psychologen en tijdens een van de sessies bood Marco huilend zijn verontschuldigingen aan.

  Het slachtoffer verklaart aan De Telegraaf: “Ik ken Marco vanaf mijn geboorte en zeker na het overlijden van mijn vader heeft hij veel lieve dingen voor me gedaan. Hij was er op mijn diploma-uitreiking, hij kocht een fiets voor me, ging met me winkelen. Maar je kunt de dingen die goed gaan niet wegstrepen tegen de dingen die verkeerd zijn gegaan. En er is ook veel niet goed gegaan. Mijn moeder werkte voor Marco en zodoende kwam hij regelmatig over de vloer. Het misbruik begon na de dood van mijn vader. Ik voelde me smerig om wat hij met me deed maar durfde me niet te verzetten omdat ik bang was voor de gevolgen.”

  De moeder en het slachtoffer hebben lang getwijfeld aangifte te doen. Toen de moeder erachter kwam, was haar dochter al meerderjarig. Er werd wel melding gedaan bij de politie, maar het slachtoffer was er nog niet aan toe om officieel aangifte te doen. Moeder en dochter hebben de afgelopen jaren professionele hulp gezocht. Sindsdien voelen beiden zich sterker.

  De geruchten over Marco die de laatste tijd de ronde gaan hebben ervoor gezorgd dat het slachtoffer ervoor kiest nu wel aangifte te doen. Ze hoopt dat andere slachtoffers van seksueel misbruik hierdoor ook sneller naar de politie stappen, zo schrijven Telegraaf-verslaggever John van den Heuvel en Mick van Wely.

  8
  0
  • Omdenker zegt:

   “Kan die ooit nog haar pa vertrouwen?”
   Waarom niet? Laat eerst het onderzoek zijn werk doen, je bent onschuldig totdat het tegendeel wordt aangetoond toch. Wat nou als ik ga lopen roepen dat Marijke H mij van alles heeft aangedaan… totaal verzonnen natuurlijk… dan kan je je daar niet direct tegen verdedigen toch. Ik moet het bewijzen ….

   Ik zeg niet dat er niets aan de hand is, maar ook niet dat er wel wat aan de hand is. Ik weet het gewoon niet, net als 99,999999% van Nederland.

   0
   11
   • Bla bla blaa zegt:

    Ben je niet zelf een pedo beste Omdenker?
    Ik heb eens naar je reacties gekeken. Je ziet de hele tijd al deze flauwekul te bagatelliseren.
    Dat je niets kunt doen aan het feit dat je pedo bent, dat het psychisch zo geprogrammeerd is en weet ik allemaal voor onzin.

    10
    0
    • Omdenker zegt:

     Misschien dat het dan tijd wordt om u eens te verdiepen in hoe mensen tot dergelijke daden komen? Het is veel te gemakkelijk om vanaf de zijlijn te roepentoeteren zonder te weten waar je het over hebt.
     Snap het wel waarom dat gemakkelijk is, maar verdiep je er eens in. Klein beetje maar, dat is al voldoende.

     Daarnaast is deze Marco B alleen maar verdacht. En toch bent u al helemaal zeker en staat u klaar met uw oordeel.

     En ja het is lastig om soms een tegengeluid te lezen of te horen, zie het als een kans om wat te leren. zou ik zeggen.

     En stop met omgekeerde reflectie alstublieft, dat is niet nodig en siert u niet.

     3
     7
     • Betsy zegt:

      “En stop met omgekeerde reflectie alstublieft, dat is niet nodig en siert u niet.”

      Los van ieders mening. Wellicht kunt u stoppen met de hele dag hier op de site te vertoeven. U zit werkelijk waar de hele dag te reageren op de meeste domme en vulgaire reacties. Dat siert u niet en is bovendien overbodig.

      Aan uw schrijfstijl te zien kunnen ze uw kennis ergens anders beter gebruiken.
      Zoek een hobby of ga mensen helpen. Bijvoorbeeld belastingaangifte invullen voor minderbedeelde. Computerhulp voor senioren enz.

      3
      0
  • Bert dn Bever zegt:

   Ik hoorde dat er meerdere pedo hunter groepjes reeds opzoek waren naar ene Marco B.
   Ik heb er vanzelfsprekend niets mee te maken en keur dit gedrag dan ook af.
   Maar het lijkt mij wel de reden dat meneer al een tijdje niet thuis slaapt.

   2
   0
 7. Boer Jorret zegt:

  Hoppa eindelijk is de beerput geopend.
  Gegeven dat Marco Borsato sedert 2020 al bij z’n advocaat heeft aangebeld.
  Zegt mij dat Marco al die tijd de put heeft gedempt en wist wat er aan zat te komen.

  2
  0
 8. Sybrant Ietsbranda zegt:

  Wat een hoop ontkenners zitten hier zeg bah bah.
  Wellicht hebben er meer lieden hier soortgelijke rechtszaken tegen zich gekregen.
  Maar je gaat mij niet vertellen dat: “tussen haar benen streelde” uit de kleine duim van dat meisje is verzonnen?

  4
  0
 9. Lammert zegt:

  Marco Borsato zat volgens de Telegraaf huilend bij de therapeut van het meisje excuses aan te bieden maar wilde een onderzoek van het OM naar de bron van de misbruikverhalen? Apart.

  0
  0
 10. Anti alles zegt:

  Ja, ik heb al 20 jaar therapie vanwege die smerige Italiaanse lasagne zanger.
  Ik word om de nacht zwetend wakker, nachtmerries heb ik gekregen van zijn muziek.

  2
  1
 11. Jan Jansen zegt:

  Marco borsato de marc dutroux van de lage landen,
  binnen binnen in mijn cel binnen in de hel brutus vind mij wel hij komt binnen.
  Neem vaseline mee Marco

  4
  1
 12. Gijsje zegt:

  Marco was meer dan een vriend van de familie, zat onder andere op de bank bij Nathalie en haar familie tijdens de crematie.
  Harkte in de herfst zelfs haar tuin en was er altijd voor haar en haar kinderen.
  Hij had zelfs een sleutel van haar huis gekregen, dus hoe kan men zeggen dat deze man zich opdrong aan de familie als je hem zelf de huissleutel geeft.
  Of er werkelijk misbruik heeft plaatsgevonden weten alleen de betrokkenen.
  Maar de echte “familiefoto’s “, met echte familie momenten, samen met Marco zijn allemaal van Nathalie haar Facebook verdwenen.
  Daar tegenover staat dat Marco schijnbaar nog wel goed genoeg is om hem als reclame object te gebruiken voor haar communicatieadviesbureau.
  Gijsje

  4
  1
 13. Nancy zegt:

  Geen fan van Marco Borsato maar het vermeende slachtoffer is zo gek als een deur.. hele fanpagina van haar tegengekomen waar ze alleen zelf op reageert. Met het fanaccount jezelf helemaal de hemel inpraten en vervolgens met de eigen account jezelf bedanken.. koekoek..

  1
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.