Nog 2 slachtoffers Borsato melden zich

borsato

Er hebben zich nog 2 vermeende slachtoffers van misbruik door Marco Borsato gemeld. Met misdaadverslaggever John van den Heuvel hebben deze meisjes contact gezocht na zijn oproep om je te melden als je ook last van een handtastelijke Borsato hebt gehad. Gisteren werd bekend dat 1 vermeend slachtoffer aangifte tegen de zanger heeft gedaan.

“Uit onderzoek blijkt ook dat meer meisjes en jonge vrouwen informatie hebben of aangifte overwegen”, schrijft Van den Heuvel. Advocaat Knoops wilde eerder nog achter de verspreiders en bron van de “roddel” aangaan. Hij heeft waarschijnlijk met de aangifte(s) wel wat anders te doen. Zijn cliënt uit de gevangenis houden bijvoorbeeld.

19 reacties op “Nog 2 slachtoffers Borsato melden zich

 1. Jan Jansen zegt:

  Ik denk dat Marco Borsato meer slachtoffers heeft gemaakt dan Jeffrey Epstein en Marc Dutroux bij elkaar.
  Zometeen nieuwe uitzending Roddelpraat 😀

  16
  5
  • Guy fawkes zegt:

   Denk dat we een beetje in het zelfde doofpot scenario zitten. Mocht RP geïnteresseerd zijn in wie die nøs is. Heb het al bekeken. Geen vpn. Je krijg het ip adres van mij en mag zelf conclusies trekken . Je hebt m’n e mail Jan.

   0
   1
 2. Mappy zegt:

  Op mijn werk staat Saai-Radio iedere dag aan en daar komt Marco B. regelmatig voorbij.
  Kun je ook aangifte doen als Marco’s “gezang” op de radio
  je gehoor heeft beschadigd , of moet ik dan bij zijn vriend John de Mol zijn ?

  17
  1
 3. John Ewneukbank zegt:

  Wellicht kunnen ze Marco’s holmaat John Ewbank ook eens tegen het licht houden.
  Die kerel heeft zich al eens laten rukken door Gordon.
  Daarnaast als je naar zijn exen kijkt. Valt het wel erg op dat meneer dezelfde smaakt heeft net als de heer Borsato. Jonge graatmagere modelletjes met het uiterlijk van 15-17 jarige meisjes.

  21
  1
 4. Robbie zegt:

  Ik hoop toch dat dit gewoon meerdere meiden/meisjes over de streep trekt. En heus niet omdat ik Marco haat of hoop dat er nog meer slachtoffertjes zijn, maar in dit soort gevallen is zwijgen zilver en spreken goud. En bang van iemand hoeven te zijn omdat hij enige statuur heeft begrijp ik ergens wel. Maar door niets te zeggen hebben dit soort type’s vaak vrijspel. En John en Mick (ondanks Telegraaf) geloof/vertrouw ik eigenlijk wel, en die hebben ook aanzien dus desnoods meld je bij hen…….

  5
  0
  • Die dikke uit de jury zegt:

   Eindelijk word Borsato belicht zoals het hoort en verliest hij zijn beschermde status….

   Hij had naar zn faillissement waar hij als een sissy jankend op tv kwam nooit meer bestaansrecht mogen hebben: alle partijen die hij destijds meetrok de afgrond in zitten vandaag de dag nog in zak en as, en meneer liet 2 tranen vallen en was opeens een held ipv de slechte zakenman die velen meegetrokken heeft het graf in.

   Laten we gewoon een conclusie maken: waar rook is, is vuur… Einde tijdperk Borsato.. verbranden van al zijn muziek en stoppen met het aanbidden van pedofiele, bedorven en verpeste egoïsten

   2
   0
 5. Willem zegt:

  Als het allemaal waar is sleurt hij ook nog eens zijn gezin mee de afgrond in. Kan nooit positief zijn als papa zijn handjes niet thuis kan houden.

  6
  0
  • Dhr. A van der Molen. zegt:

   Daar dacht ik ook al aan. Hoe verschrikkelijk moet dat voor die kinderen zijn, dat ze een papa hebben, die niet met zijn handen van meisjes af kon blijven.

   6
   1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.