Bilal Wahib en Nasrdin Dchar ook naar Dubai

bilal

Het wordt druk in de woestijn. Naast Ali B, die daar om moverende redenen verblijft, en Gordon, die daar om moverende redenen verblijft, gaan nu ook Bilal Wahib en Nasrdin Dchar naar Dubai. Wat ze daar gaan doen is onbekend. Misschien wel hun Marokkaanse makker Ali opzoeken. Misschien wel een date met Goor.

Of gewoon vakantie vieren. Dat kan ook.

20 reacties op “Bilal Wahib en Nasrdin Dchar ook naar Dubai

  • Timmy zegt:

   Nee die dames moeten je ook niet. Lelijkerd. Verbaasd mij trouwens van dat racisme gedoe. Zal daar vast zijn als ook hier. Maar niets van gemerkt zelf. Trap je er mooi in. Putin jaagt mooi Oekraïnse Russische spionnen naar een Europees paspoort. Dan gaan ze allemaal super veel kindjes maken en Baudet premier maken. Muhahah. Gaat nu al zo lekker met de Oostbloklanden in de EU. Al mogen wij eerst eens goed kijken naar wat ons nationale leiders praten en doen. Wapens leveren tegen protocol. Media censuur tegen hoe men sprak met dezelfde argumenten als die waar ze naar wezen. Gouden tijden economisch voor hun mensen en dikke rekening voor de niet elite. Zelfde als aan de overkant. Snap je hem? Kijk daar een vijand zegt de vijand met zijn goocheltruuk. Jonge ik ben de wereld rond geweest en heb met alle soorten en lagen gesproken. Met ze meegedacht dat ze dachten ik was als hun. Ik weet wie ik ben. In weet hoe dat denkt en praat. Ik weet van fijne Russen Oekraïners Marokaan noem maar op. En ook van andersoortige karakters die je ook overal hebt. Zet jij je lijntjes maar zo je breintje aankan. Of luister, denk en leer. Want wat weet jij nou en wat denk je te weten. Als jij wist wat ik wist wist je beter. Ik ontmoete overal warme mensen en psychopaten. Raar ook dat mij “het” met iedereen lukt. Zal het dan aan iets tussen jouw oortjes liggen? Retorisch mislukte aap. Grijze massa blijven trainen vrind. Hoop te leren en af te leren. Je komt er wel.

   3
   8
  • Joseph zegt:

   Luister sukkeltje, mijn oom is zwaar gewond geraakt in de oorlog tegen het socialisme in Indochino. In ben Marrokaan. Mijn opa heeft ook verwondingen opgelopen in de tweede wereld oorlog tegen fascisme met nog 1 oom van mij. walg van sukkels die kleinkinderen van van nsb zijn zoals jij.

   1
   1
 1. Pietertje zegt:

  Duidelijk wat deze arabieren in Dubai gaan doen.
  Feesten!

  Ben vaker in Dubai geweest en zonder familietoezicht wordt er flink gezopen en geneukt door alles en iedereen en dus ook de arabieren met wat geld.
  Wanneer de zon ondergaat is het een groot feest en bestaat er geen ‘ies gelof’.

  Nasrdin Dchar kan in Nederland heel stoer de vrome Moslim uithangen en andere wijzen op leven naar het geloof. Ver weg van zijn familie gaat ook deze kerel los. Ik heb het daar allemaal gezien.

  Pedo Bilal Wahib is van rijg je leuter aan een kleuter en ook voor hem is er spijtig genoeg meer dan genoeg mogelijk. Dubai is van de onbegrensde mogelijkheden.

  12
  1
 2. Balletje breed zegt:

  Nasrdin Dchar is een vervelend mannetje.
  Deze verveeloor is hypocriet en nogal van de selectieve verontwaardiging.
  Wanneer Roddelpraat een grapje maakt over een Marokkaanse moeder en Ali B is het:
  Vrouwonvriendelijk, respectloos, waar is de waardigheid, ellende en niet oke.

  Maar omgaan met pedofiel Bilal Wahib is verder prima blijkbaar.
  Bilal heeft het leven van een jongetje verwoest.
  Bovenstaande punten zijn ook op Bilal van toepassing zijn.
  Maar ja dat is een vriendje van Nasrdin en dan telt het even niet.

  13
  2
 3. Timmy zegt:

  Wahib en zijn chaperone. Die wordt morgen wakker met een kater en gevoelig bipsje. Lol. Alles te regelen in Dubai. Deze Oekraïner weet. https://www.google.nl/amp/s/www.vice.com/amp/nl/article/d3y3yy/een-interview-met-een-pooier-in-dubai-die-seks-verkoopt-aan-miljardairs?espv=1
  En helaas. Ik had een pagina vol getyped met de avonturen van Timmy in Dubai. Maar what happens in Dubai stays in Dubai. Als die rare nuttelozen daar nou ook eens bleven. Overdag zonder airco water en schaduw voor de gieren. Niets verloren.

  1
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.