Nog een aangifte tegen Ali B

alib-b-bom

RTL heeft de samenwerking met Ali B voorlopig opgeschort, zo maakte de omroep gelijk bekend. Dat zal hem leren. Het is morgen B-day voor de knuffelmarokkaan, maar het ziet er slecht voor hem uit. “Hij betwist volledig dat hij enig strafbaar feit heeft gepleegd”, aldus zijn advocaat. De kans dat ie nog even langer op zijn schuiladres blijft is dus aanwezig.

Er lag al een aangifte van grensoverschrijdend gedrag tegen coach in het tv-programma, naar verluidt van een oud-deelnemer. Daar is nu een tweede aangifte bijgekomen en dan moet morgen de uitzending van BOOS nog komen. Niet alleen zijn vrouw, maar ook RTL wil van het scheiden.

31 reacties op “Nog een aangifte tegen Ali B

 1. Mabel wist de shit zegt:

  Heerlijk dat smerige vieze ettertje. Dat irritante slissende gebler over rappers hier en rappers daar. AliB die ging ’t de domme Hollander wel ff vertellen, heeft zijn zakken gevuld in ieder tv programma van koffietijd tot DWDD overal zat die slissende kamelen ridder. Ik gun hem een pak ellende van hier tot Marokko en weer terug. Braakmiddel bah.

  51
  6
 2. Gordon sanitaire zegt:

  Ali B en Wahib B zie ik ooit nog een relatie beginnen. Jammer dat ze niet kunnen fietsen want in België is de kamelencross heel bekend.

  11
  5
  • Mabel wist de shit zegt:

   AliB had z’n poten thuis moeten houden. Het heeft geen reet met racisme te maken al zouden jullie dat nog zo graag willen. Het is een smeerlap die jonge meisjes voor ’t blok zet. Aangifte is aanranding. Met je racisme.

   43
   6
  • Pispaal zegt:

   Ali B heeft tienermeisjes aangerand. Daarom wordt hij afgebrand. Dat heeft met zijn afkomst niets te maken. Was dat wel zo geweest, dan werd hij de afgelopen decennia al non-stop afgebrand. En dat werd hij niet.

   Het feit dat jij direct weer aan huidskleur en afkomst denkt, toont aan dat jij de enige racistisch ingestelde persoon bent hier. Waarschijnlijk heb je een nietszeggend leven, maar ontbreekt het je aan de benodigde zelfreflectie om er meer van te maken. Dus trek jij maar altijd en overal de racismekaart en geef je anderen de schuld. Waarschijnlijk heb je dit niet eens door, omdat je gewoon een beetje een domme jongen bent. Dat zijn racisten wel vaker. Mensen met een nietszeggend leven ook.

   14
   2
  • Steve zegt:

   Daar is ie weer hoor (zucht) de racismekaart….het is “racisme” volgens Zülbiye Misschien kan Ali B ook lekker in de slachtofferrol gaan kruipen straks in de rechtbank….racisme, discriminatie, het is Marokkanen haat, etc Volgens mij zijn D’66 rechters hier zeer gevoelig voor 😉 Zo gemeen dat al die vrouwen die door Ali B vanuit zijn machtspositie als coach zijn aangerand en/of veerkracht die arme Ali nu aanklagen…..dat moet idd wel racisme zijn want blanke mensen (ja blank ipv wit) worden namelijk nooit aangeklaagd voor aanranding en/of racisme

   2
   0
 3. Mi zegt:

  Ali boehhhh ali, vertel ons hoe gaat ie.
  Oude vieze geilerd hield van rood als Ferrari.
  Zeg maar schumacher style maar dan wel minderjarig.
  Lekker jail-time enzo, ik hoop voor je jaren.

  16
  3
 4. Pedrol zegt:

  Veel animo voor Ali, was dit ook maar ook het geval voor de vele andere ridders, die blijkbaar buiten hun nabije slachtoffers ook het bewustzijn van anderen op afstand kunnen wegnemen met hun crystal zwaarden en meth schilden.

  2
  0
 5. Ali Banaali zegt:

  Rap part 4 Slissende rap gang gang.
  Ali B deze zemmel op tv. Pak ongevraagd vrouwen bij de kruis, nu kruisen wij hem aan de schandpaal net John Travolta. Ik zeg Ali a tot Ali Z het alfabet kent alleen seksueel gedrag. Ali B vul maar zelf in wat moet je er mee. Die lange haren en krullen lijken op een berber met gillatourette. Ali je wraps zijn net eten van genee, dat zij ook tegen vrouwen die wilden in je reet. Ali je lijkt op kanarie, marrokaan je leven zet je in een orkaan, orcas zullen zwemmen en bijten in je penis. (Kudos graag!!)

  2
  14
 6. 036 zegt:

  Het mag duidelijk zijn de carrière van Ali B is voorbij ,
  Zijn vrouw is van hem af en ook RTL is klaar met hem.
  Ik vind het vooral erg voor zijn gezin want ook dat valt uit elkaar.
  Ik wens vooral de kinderen van Ali B heel veel sterkte toe de komende tijd want voor hen vind ik het rot maar ik denk dat zijn vrouw een verstandige keus heeft gemaakt

  1
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.