Hier zit Ali B nu ondergedoken

Terwijl in Nederland het The Voice schandaal steeds groter wordt is er eentje erg afwezig op een ontkenning na: Ali B. Dat komt omdat de slissende rapper zit ondergedoken in Dubai. Roddelpraat heeft een foto van het huis gekregen van een inwoner van het woestijnstaatje (en het is niet die bipolaire cokejunk).

De vrouw van B schijnt het pand te hebben verlaten, aangezien ze geen toegang meer heeft tot zijn bankrekeningen. Dat betekent in grote mensen taal een scheiding. Enfin, Ali’s onderduikadres staat trouwens ook te koop voor maar 5 miljoen eurootjes. Misschien leuk voor Marco.

68 reacties op “Hier zit Ali B nu ondergedoken

 1. Thomas zegt:

  Ali B heeft nu wel 1 fucking probleem ze weet precies hoeveel hij bezit ,dus nu kan ze hem helemaal leeg trekken. Dat worden geen Bentleys of andere dure auto’s meer voor Ali,maar gewoon een Opel of Skoda. Persoonlijk denk ik dat dit het einde is van Ali B .

  69
  8
 2. Mabel wist de shit zegt:

  God zij geprezen! Eindelijk is die zogenaamde knuffel Marokkaan door de mand gevallen. Nee Nederland, die jongen is niet leuk, is niet aardig en is dat ook nooit geweest. Het is altijd een arrogante pisvlek geweest die iedereen in de zeik nam. Nederland is wakker geworden, alleen 20 jaar te laat.

  84
  7
 3. Hans zegt:

  Het wordt tijd voor programma s als
  Undercover bij bners
  Opsporing verzocht bij bners
  Misdaad bij bners
  Want die hufters wordt nooit opgelet maar ze zijn veel misdadiger dan de gewone mens.maar al die links elite programma,s zijn alleen voor de gewone mens.

  20
  4
  • Rechtslinksisnielelijk zegt:

   Hahaha lul toch niet zo slap joh Hans, ouwe trekvlek. Met je linkse elite! Haha! Wat zit je nou te ijlen man? Laat je niet gek maken. Het geld zit op rechts en de macht ook. En dat blijft zo.

   4
   18
 4. Ali Banalie zegt:

  Dit is mijn slissende rap:

  Ali binnenkort achter de tralies je vakantie gaat niet door naar Bali, rechtzaak wacht dus je hebt het niet voor elkaar rifaap. Altijd heilige man maar nu valt je masker af. Je wordt nu gekruisigt door Nederland waar je john de mol money opvrat. Seksueel gefrusteerd jarenlang getrouwd kon je pik niet in bedwangen houden voor goedkope minderjarige vrouw. Ali je carriere is voorbij net vele mocros die eindigen in de Albert Heijn. Ali B je naam was al jaren crimineel nu heb je het verzilverd en ben je actueel.

  27
  12
 5. Dubai is fraai zegt:

  We hopen dat Ali B. in Dubai wel netjes tussen de witte lijntjes snuift en zich weet te gedragen in het park waar Dhr Pisnicht aan zijn trekken komt.

  14
  0
 6. Fan van Roddelpraat zegt:

  Ik heb totaal geen medelijden met Bregje want ze wist het. Mijn medeleven gaat alleen uit naar de slachtoffers van deze man. En voor de kinderen van Ali B, die zijn totaal niet verantwoordelijk voor de daden van hun ouders. Maar die kunnen dit alleen hun ouders verwijten. Ook wat hun overkomt.

  6
  0
 7. ramona zegt:

  Ik zou Ali B en al die andere smerige eikels naar het eiland van Epstein sturen. Geen vrouwen en kinderen op die eiland alleen mannen die niet van vrouwen en kinderen kunnen afblijven, dan kunnen ze elkaar in de kont nemen met hun vieze sex-verslavingen.

  1
  0
 8. Steve zegt:

  Wat voor John Talpa het ALLER belangrijkste is dat iedereen bij Talpa verkondigt dat Talpa “pas in APRIL 2019 voor het eerst, en ook maar van 1 klachtje over Rietbergen wist”

  Zou dat te maken hebben met dat “the voice” in MAART 2019 door Talpa aan ITV is verkocht voor 500 miljoen (Oplopend tot 1,1 miljard afhankelijk van het succes van de show)

  De maandag voor de BOOS uitzending had iedereen het nog over 2016 (Rietbergen zelf, Johnny de Mol in HLF8 en bij VI inside) Op dinsdag werd er, zonder uitleg, bij Wilfred Genee KEIHARD “2019” in zijn oortje geschreeuwd door het directeurtje.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.