Gordon ook in verzet

nieuwe-singel-gordon

Hé, dat is grappig. Is dat niet dezelfde man die riep dat we ons aan de regels moesten houden? Is dat niet diezelfde kerel die vond dat de vaccinatieplicht ingevoerd moest worden? Die riep dat ze in de islamitische dictatuur, waar hij woont, het wel voor elkaar hebben omdat iedereen naar de overheid luistert?

Nou ja, niet als de regels hem niet uitkwamen. Want zo was ie boos dat Dubai hem na een bezoekje aan Zuid-Afrika niet direct binnenliet. En zat ie proestend en zwetend als een otter in de studio bij K2 zoekt K3 omdat hij niet in quarantaine ging. Maar verder liep die bipolaire cokejunk te gillen dat we moesten luisteren en geen vraagtekens moesten zetten bij het waardeloze coronabeleid. En nu komt ie in verzet, die slappe hap. Want is het opeens onhoudbaar. Opeens is die fluim voor burgerlijke ongehoorzaamheid. Maar als je zijn verhaaltje goed beluistert gaat het hem helemaal niet om de samenleving, maar om hemzelf en zijn koffiezaakjes.

22 reacties op “Gordon ook in verzet

  • Jan van Lauwersoog zegt:

   1,7 miljoen.
   Is die villa in Blaricum ñou eindelijk verkocht? Er was een bod op gedaan maar die koper moest het nog ff rond krijgen met de bank hoorde ik, en onder hypotheek mag er waarschijnlijk geen bordeel of seksclub worden geëxploiteerd.

   4
   0
 1. Steven zegt:

  Geinig stukkie van Goor.
  Zei die nou van hemzelf dat hij integer is?
  Het blijft dus een grappenmaker.

  Ik blijf nu wel zitten met een heleboel vragen. Wanneer, op welke moment was meneertje Heuckenrooth integer en hoeveel minuten heeft dat geduurd??

  26
  1
  • Duss zegt:

   Volgens hem heeft hij “integerheid”. Wat dat ook moge betekenen, want het komt niet voor in het woordenboek.
   (Hij bedoelt natuurlijk ‘ integriteit’).

   14
   2
  • Steven zegt:

   Klopt.
   Dus hij lult weer een beetje zwak.
   Het klinkt alsof het heel wat is,
   maar het is Gordon.

   Dom geboren gilnicht met strapatsen.
   Zegt ie dat ie mensen die hem affakkelen kan hebben.
   Maar ondertussen wel met z’n reedt in een projectflatje zitten in de boemboes van Dubai. Toen zei die dat ie gevlucht was voor het klimaat in Nederland.

   Wat een pannenkoek.

   13
   0
  • Hans zegt:

   Was Gordon jaren geleden ook niet eens op TV dat ie seksuele shit had meegemaakt in media land.??? Er was toen nog zo,n vent die kale die ook die shit had meegemaakt met dezelfde man.

   2
   0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.