Gordon doodziek bij K2 Zoekt K3

Er werd gisteren een nieuw K3-meisje gekozen in een televisieshow. Totaal niet interessant en ook helemaal niet leuk. Het enige opvallende aan het hele gebeuren was dat die bipolaire cokejunk in de jury zat. Dat zit ie al langer, maar Goor was net uit Zuid-Afrika komen vliegen waar een nieuwe corona-variant rondwaart. Overigens zijn ze in dat land helemaal niet onder de indruk van dit virus, maar bij ons gaan de alarmbellen weer af.

Die vervelende aandachtsvrager had dus in quarantaine gemoeten zoals als elke ziel tegenwoordig. Dus hoe kan die man dan in een volle studio zitten, waar overigens ook geen 1,5 meter afstand werd gehouden. Als klap op de vuurpijl zat die dikke pad te zweten alsof het niets was en was ook duidelijk te horen dat ie snipverkouden is. Die kerel zit dus gewoon met de klapperende corona zich aan geen enkele regel te houden. Terwijl Goor iedereen die niet gevaccineerd is de schuld geeft van alle ellende. Hoe ironisch is dat.

Ook was ie zo blij met de vaccinatieplicht en coronaregels van Dubai. Dezelfde regels zeggen nu dat Gordon de aankomende twee weken niet daarheen mag vliegen. LOL

48 reacties op β€œGordon doodziek bij K2 Zoekt K3”

 1. Hummel zegt:

  Gatversamme mag die pad de komende twee weken niet naar Verweggistan. Dat betekent dus dat hij weer in ons landje is. Walgelijk. Hopelijk is hij snel beter zodat hij weer kan optiefen naar die zandbak.

  27
  0
  • Bert van de Spring zegt:

   Makkelijk scoren met mijn gejatte nick.

   Je bent een valse identiteitsdief neukegnot, met je geslijm dat je zogenaamd vrienden bent met Bert vd Spring.

   Is niet waar. Ik vind je nog steeds dezelfde irritante raaskallende idioot als eerst.
   En jij bent de reden dat ik me hier niet meer vertoon.

   Kortom, eventuele berichten van Bert van der Spring zijn ook al afkomstig van jou, en zodoende is het eens temeer duidelijk dat je soms een hele middag met jezelf in totale eenzaamheid je lulverhaaltjes zit te typen.

   Je bent een zielig schepsel neukgenot.
   Heel zielig. Ik begrijp dat deze samenleving geen plekje voor jou heeft. Want jij bent compleet verknipt.
   Het zou fijn zijn als je opsodemietert.

   Bert van der Spring, Bunschoten.

   9
   0
 2. Voorheen G. Neukgenot zegt:

  Overigens was hij net op tijd terug volgens mij, waardoor hij formeel niet in quarantine had hoeven te gaan. Dat laat onverlet dat hij en SBS / Talpa wel verantwoordelijkheid hadden moeten nemen. Met andere woorden: gewoon even thuisblijven en in quarantine. Het goede nieuws voor Dubai is dat hij daar even niet welkom is. Het slechte nieuws voor Nederland is dat hij hier nog wel even zal blijven.

  11
  18
 3. Goor zegt:

  Gordon heeft eerder het Zuid-Afrikaanse corona virus aan zijn poepert.
  Zijn poepert houdt zich immers niet meer aan de Corona regels.
  Regelmatig schoon laten raggen, in dit geval door een lul.
  Zijn lul, Jeffrey is immers vertrokken.

  4
  4
  • Voorheen G. Neukgenot zegt:

   Wat ik me weleens afvraag is waarom heamo’s door mensen zoals jij altijd in een smerige context moeten worden geplaatst?

   Is het iets misgegaan in jouw leven waardoor je je op deze wijze moeten uitten?

   Jan z’n opmerkingen over het frikandellenbos zijn grappig, maar wappies zoals jij moeten een soort van altijd overtreffende trap in ranzigheid zoeken.

   Ik vind mensen zoals jij eigenlijk best wel zielig.

   5
   17
   • Hassan Appie zegt:

    Je hebt het hopelijk over jezelf wat betreft zielige mensen?
    Je bent er vaker op gewezen maar de hele dag zit je hier te trollen en flauwekul te verkondigen. Je leert er blijkbaar niet van dus haalt het weinig uit om je te adviseren een vriendinnetje te zoeken of whatever maar ga hier niet de ganze dag lopen te kutten.

    13
    3
     • Roosje Doosje zegt:

      Nee maar onze Dennis vraagt wel wat van jou. Ik zou zeggen kijk de laatste Roddelpraat aflevering. Dennis doet aan het einde van de uitzending een oproep aan trollen. Kap met deze onzin! Je verdient een ban hier.

      8
      3
     • Voorheen G. Neukgenot zegt:

      Die ban heb ik al, maar ik heb nog 10k aan IP routes openstaan. Dus ik blijf gewoon. En Dennis had het volgens mij vooral over doodsbedreigingen. Ooit enige haat van mijn kant gezien? Maar voor nu: hou die bek dicht. I’m here to stay. Na elke ban kom ik gewoon terug, want ik haat jullie meer en meer!

      Behalve Bert, Marco B., Donald Trump en de heer Kwallebak.

      😘❀️

      5
      13
     • Roddeltroela zegt:

      Je bent een ontzettend zielig mannetje. Blijkbaar heb je dat niet door. Het lijkt wel of Roddelpraat jouw dagactiviteit is en je verder niets anders hebt. Op het forum hang je de stoere bink uit. Snachts plas je in je broekje van verdriet omdat je geen leven hebt, eenzaam bent, geen vriendin, geen vrienden en 0.0. mogelijkheden. Je hebt het helemaal aan je zelf te danken!

      5
      1
     • Voorheen G. Neukgenot zegt:

      Bek houden! Verdere correspondentie op bovenstaande stel ik verder niet op prijs. Het zal resulteren in een eindeloze tread, waarin ik hoe dan ook het laatste woord heb. En dat is niet leuk voor de andere bezoekers, die nu al zoveel moeten scrollen.

      4
      12
     • Scarface zegt:

      Wat heb je hieraan neukgenot? Krijg je zoveel betaald dat je willens en wetens terug blijft komen?
      Of heb jij een fatsoenlijke reden te melden?

      4
      1
     • Voorheen G. Neukgenot zegt:

      Scarface bemoei je er niet mee. Dit is een dicussie tussen mij en die RoddelTroela, die ook al reageerde op een bericht dat niet voor haar was bestemd. Maar ik krijg alleen maar meer energie van jullie, want ik haat jullie allemaal!

      1
      1
 4. Kweetniet zegt:

  Ligt niet aan hem. Ligt nooit aan hem. En weer “bedankt” bipolaire cokejunk. Kunnen alle Virusvarianten die je verzamelt hebt hier weer lekker feestvieren en kruisen. Meenweet is gevaarlijker dan onweet.

  1
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.