Viroloog Gordon Heuckeroth is er klaar mee.

Hoogstwaarschijnlijk had de bipolaire cokejunk net het een en ander ingenomen voordat hij het wervelende stukje tekst hieronder schreef. Het komt wat getroebleerd over, zeg maar. Enfin, Goor is boos over het beleid in Nederland en heeft een hele zware verzetsdaad verricht: hij zet zijn beeld op zwart.

De man, die in Dubai woont, wil ook niks meer te maken hebben met de VVD en Mark Rutte. Pittig hoor. En hij vindt dat iedereen en alles moet worden gecompenseerd. Alsof er dan niet eerst geld uit zakken van dezelfde bevolking gehaald moet worden. Waarom denken mensen dat de overheid geld heeft? Dat wordt gewoon bij de burger ingenomen. Enfin, Goor is ook opeens weer erg te spreken over het beleid in het woestijnstaatje. Toen hij vanwege datzelfde beleid niet gelijk mocht heen vliegen, na een bezoek aan Zuid-Afrika, was het overigens wel weer ruk. U kunt hier een epistel lezen van een verward persoon.

37 reacties op “Viroloog Gordon Heuckeroth is er klaar mee.

  • Piet zegt:

   Rijtje kansloze sukkels op een rijtje.

   Gordon
   Paul de Leeuw
   Marc Marie Huybrechts
   Arie Boomsma
   Marc van de Linde
   Sander de Kabouter
   Gerard Joling
   Jessie Mayo
   Joris Scholten
   Ziggy
   Rogier Engnek
   Willem Engel

   Dakrand en klaar.
   Hoe moeilijk is het nou om ons mooie landje te verlossen van die irritante kansloze gezwellen die het leven dat we leiden elke keer weer zo KUT maken??

   Gevannenis?
   Nee, EMMIGREREN!!

   WEG met hun.
   Stelletje stomelingen 😷😷😷😷

   En Willem Engel mag rechtstreeks naar de corona-afdeling afzakken om die patienten daar uit te leggen waarom ze bijna dood gaan. Kut.

   Boycotten is de beste remedie.
   Stop making those men speechless.

   Power to the peoples.
   We pikken er niet langer!
   5g is

   11
   14
 1. Gorry zegt:

  Hij is weer eens de weg kwijt. Heeft deze randdebiel weer iets teveel lopen zuigen aan het Colombiaanse dieet-poeder?
  Hij vergeet twee dingen. De enter en het feit dat hij zelf al jaren geen artiest meer is.

  35
  0
  • Jeroen zegt:

   Hij vergeet ook het weer want weer klimaat speelt ook een rol hij zegt daar in dubai zijn er weinig besmettingen komt omdat het daar goed weer is hier is het koud en een griep seizoen dus ja een virus reageert op weer wat voor weer het is

   7
   3
   • helaaspindakaas zegt:

    In de Verenigde Emiraten is het aantal besmettingen van een gemiddeld stabiele 70 gevallen per week, binnen een week meer dan verdriedubbeld naar 234. Dus zelfs het warme klimaat kan de exponentiele groei deze keer niet stoppen. Het zal mij benieuwen hoe de regering daar de boel in de hand gaat houden. Ik schat in veel en strenge quarantaine maatregelen voor al die expattende reizigers.

    9
    1
  • Piet zegt:

   Goron schrijft…. Dat de mensen in Dubai Vrijwillig laten vaccineren….. wat is er vrijwillig in Dubai? Wij ‘Nederlanders’ kunnen wel vrij uit spreken en een eigen mening hebben.
   En wij ‘Nederlanders’ kiezen ook vrijwillig om je wel of niet te laten vaccineren 😃😉….. had ik al VRIJWILLIG geschreven 😂😂😂

   23
   1
  • CLEOPATRA zegt:

   Jaha…haha.Nederlanders en VRIJWILLIG prikken?Jij lerft onder een steen. Wij worden gedwongen rotzooi in onze aderen tw spuiten. Mij niet gezien. Denk je nou echt dat we van dit gecreëerd virus af komen?Zeggen wat we willen?Oja, dat wel.Alleen zijn de consequenties voor jezelf. Ik kan ook poepen waar ik wil.

   5
   6
 2. Sybe zegt:

  Gordon, het open riool van Amsterdam. Ooit beloofde hij te stoppen met zingen , daar kwam ie al snel op terug . Toen ging hij stoppen met de coke…..enfin, het zou een geweldige politicus zijn die rukker.

  27
  0
 3. Mappy zegt:

  Ik hoop van harte dat Gordon het erg naar zijn zin heeft in die zandbak. Blijf maar lekker daar dan hebben wij hier geen last van dat stukje ginetisch afval.

  17
  0
 4. Tom Derde Beens zegt:

  Gordon ging weg van een feest. Ik lees een geitenneuker wilde wel eens iets anderesls neuken, een bipolaire coke junk . Gordon gaf de uitdrukking op zwart zaad zitten een nieuwe betekenis .

  4
  0
 5. Mabel wist de shit zegt:

  Met de eerste lockdown buitelden ze over elkaar die achterlijke BN’ers. Je hoorde ze vrijwel niet over de mensen met een horeca zaak, kapper of schoonheidsspecialiste die naar de klote gingen. Nu komt het wel erg dicht bij voor ze en gaan ze het in hun eigen portemonnee merken.

  3
  1
 6. helaaspindakaas zegt:

  Wat had Gordon dan gewild. In alle landen gaat het mogelijk mis met de omicron variant. Zelfs in landen waar men al lang aan het boosteren is. Eerst was het verwijt dat de NL regering altijd net te laat was met de maatregelen. Nu gaat men wel proactief een mogelijke ramp vermijden en dan is het weer niet goed. Wat had de regering anders moeten doen? Enne we hebben inmiddels twee jaar dat virus en we zullen er nooit vanaf raken, dus het is misschien voor de ondernemers ook eens tijd onder ogen te zien dat zij hun bedrijf daar op moeten aanpassen. De oude tijden komen voorlopig nog niet terug.

  9
  4
 7. De Tiem zegt:

  Ga dat stuk van die pisnicht niet lezen.

  Wat is het toch dat Nederland aandacht heeft voor types als die pisnicht en schizofrene poepstamper Rutte. Die pisnicht moet gewoon zijn bek houden als je voor de belastingen je heil ergens anders moet zoeken.

  2
  1
 8. Kat zegt:

  Wen dr maar aan Gordon! dit is nog lang niet voorbij!
  We zitten allemaal in de zelfde shit! met 1 verschil de poeplap van de een kan het beter dragen dan die van een ander, er zullen weer koppen rollen helaas……

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.