Het gaat super goed met Gordon

gordon-kijkcijfers

Tenminste dat is wat Gordon ons wil laten geloven doormiddel van een foto. “Mijn gevoel nu…” staat erbij en op het plaatje is een tevreden glimlachende bipolaire cokejunk te zien. De vraag is of het klopt. En dat lijkt me niet.

Ten eerste is hij verschrikkelijk eenzaam in Dubai.

Ten tweede is ie helemaal niet happy single.

Ten derde heeft ie de klapperende corona.

Ten vierde zit werkelijk geen hond meer op hem te wachten. Nou ja, Toto. Maar die heeft geen keuze.

34 reacties op “Het gaat super goed met Gordon

 1. Robbie zegt:

  Tja je kun voor heel veel geld een mooie hond kopen, maar niet het kwispelen van zijn staart. Begin me steeds meer en meer te irriteren aan deze knuppelrukker. Hij zit dus hier weer mooi weer te spelen en dat beest daar in 30 graden ofzo. Deze vent kent echt geen enkele schaamte……

  14
  0
 2. Radovan zegt:

  Net als in Washington: “If you want a friend, buy a dog”. Komt in meerdere films/series voor. Heeft toch even geduurd voordat hij ernaar geluisterd heeft. Dus hij heeft ten minste nog iets goed gedaan. Dit wil ik graag aanvullen: als je een hond hebt, laat je drugs niet op een te laag tafeltje liggen. Ook al is de tafel voor jou een hoge tafel, om dat je een kleine kleine bent.

  1
  4
 3. Voorheeen G. Genot zegt:

  Kan ik een nieuwe kans krijgen? 🙊 Dan stop ik met het verzieken van de site. Zie voorgaan artikel. Negentig procent van de reacties kwamen uit mijn pen.

  4
  40
   • Voorheeen G. Genot zegt:

    Wat ik gewoon niet snap is het volgende… Ik was net bezig om te laten zien dat ik ook serieus en inhoudelijk kan zijn. Veel berichten getypt en écht de dialoog aangegaan met mensen hier op de site. Niets niet trollen. En dan zijn er van die droeftoeters die het nodig vinden mij even te cancellen. Waaraan heb ik dat verdient? Sowieso ben ik nooit met haat begonnen, maar goed, als mensen mij aanvallen, dan laat ik me niet in een hoekje drijven. Daarom heb ik vorige artikel van Maxime Meiland verziekt. Ik durf te stellen dat 90% uit mijn pen komt. Om maar even te laten zien dat je mij niet zomaar cancelt. Dat slaat echt nergens op.

    2
    38
     • Voorheeen G. Neukgenot zegt:

      Kijk, hier gaat het dus weer mis. Wat doe ik nou verkeerd dat je mij zo moet bejegenen? Het liefst zou ik zeggen dat je die grote bek dicht moet houden, vieze verlepte oliebol. Maar dat ga ik nu niet doen, want ik wil laten zien wat ik waard ben. Ik wil gewoon een tweede kans en ik zal die ten volle benutten. Maar telkens als ik iets zeg, dan komen mensen als jij er op af die mij voor alles en nog wat uitmaken. Zelfs de strop en dat soort akelige dingen. Moet ik dat allemaal normaal vinden? Zo over me heen laten lopen?

      6
      20
     • Voorheeen G. Neukgenot zegt:

      Die huisregels heb ik echt wel gelezen, maar hier ontstaat gewoon een hetze tegen mij als persoon. Moet ik alles maar accepteren? Ik wil laten zien war ik waard ben.

      3
      11
    • Redactie zegt:

     Je reageert nog steeds overal op, 90% van de reacties zijn nog steeds van jou. Je zou de uitslag respecteren of we je nog wilde of niet. Dit doe je niet. En tweede kans? je hebt ondertussen al je 100ste kans zelf genomen.

     6
     3
     • Voorheeen G. Neukgenot zegt:

      Ja, net toen ik de uitslag respecteerde kreeg ik een complete ban. Omdat mensen Jan hadden gemaild. Dat sloeg dus nergens op, want ik was goed bezig.

      4
      10
   • Voorheeen G. Neukgenot zegt:

    Misschien heeft het met mijn verleden te maken. Als kind werd ik veel gepest en ik merk dat dit nu nog steeds een beetje doorwerkt in mijn leven. Maar ik ben geen verkeerde jongen.

    2
    8
 4. Werknemer van de maand bij een GGZ instelling zegt:

  Deze man zit zo met zichzelf in de knoop, hij zal nooit gelukkig worden. Meestal adviseren wij dan euthanasie of zelfmoord.

  17
  6
 5. Kattekop zegt:

  Och wat een leuke foto! ik gun hem echt alle geluk! Goor het ga je goed daar in Dubai!
  Ik zal wel weer een hoop bagger over me heen krijgen, maar zo langzame hand word ik toch een beetje schijt ziek van die haters hiero, dus iets positiefs kan toch net de dag een kleurtje geven! nou kom maar op met jullie commentaar toestenbord cowboy,s hahahaha….

  1
  11
 6. И. Иødrøg zegt:

  Ik zou Gordon hier wel helemaal kunnen gaan afzeiken, maar eigenlijk gaat me dit veel te ver. Wat je hier ziet is een door en door eenzame man, die zielige berichtjes plaatst op Instagram om aan die ex te kunnen laten zien dat het zo goed met hem gaat. In de hoop dat hij terugkomt. Het is zielig. Deze man is zielig. Ik vind het maar sneu.

  7
  8
 7. The godfather zegt:

  Ik zag net op het Mediacourantje dat de bipolaire coke junk boos is omdat hij geweigerd is op het vliegtuig naar Dubai. Heerlijk nieuws. Eerst alle ongevaccineerden de maat nemen en zeggen dat het in Dubai allemaal zo goed is geregeld en dan nu janken dat hij niet mee mag omdat Dubai beslist heeft dat iedereen die in Zuid Afrika is geweest er de eerst komende 14 dagen niet in mag. Nou Veel plezier in de regen de komende week.

  4
  0
 8. Mister Ladyshave zegt:

  Goortje is eenzaam en te veel aan het sneeuw.. Btje triest op die leeftijd maar goed..Laat hem lekker ze ding doen…Geen aandacht aan geven ..

  1
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.