Aap uit de mouw: Gordon bedroog toyboy

Aha! Goor zette vanmorgen nog op Insta dat ie zo blij was om weer single te zijn. Beste beslissing om alleen verder te gaan stond erbij. Zijn ex Jeffrey Visser reageerde op de post: “Een uur geleden nog smeken om een 8e kans.” Wat ben je dan een stumperd. Roepen dat het jouw beslissing is en dat je er blij mee bent. En wat blijkt: hij is gedumpt en vraagt of ie nog een kans kan krijgen. HAHAHA.

Hier bericht van Jeffery.

Maar er is meer. De reden dat hij die bipolaire cokejunk heeft gedumpt is omdat Goor hem heeft bedrogen. Dat schrijft ie als reactie op de vraag van iemand waarom hij de 8e kans post heeft geplaatst. Hahahahaha. Wat een heerlijke soap.

36 reacties op “Aap uit de mouw: Gordon bedroog toyboy

  • Gordon Heuckeroth (Official) zegt:

   Dit is dus echt niet waar. Joyce, waar haal je die informatie vandaan? Als Dennis en Jan iets vertellen hebben ze het uit eerste hand. Dat van jou is of verzonnen, of uit 5de hand, waarbij een andere minnaar ineens een hond is geworden. Toto is mijn alles, die zou ik nooit anaal penetreren. Hooguit als ik echt lang droog sta wat pindakaas op mijn lul.

   8
   5
 1. Maan zegt:

  Lieve Gorden, deze is voor jou.

  Wat doe ik mezelf aan
  Dat ene jurkje aangedaan
  Ik ben te vroeg van huis vertrokken
  Dat is hoe het gaat
  En doe ik dan hetzelfde aan
  Casual, chique of is dat ‘m net niet
  En hoe laat gaat de laatste trein nog
  Ik ben morgen en vandaag nog vrij
  Maar ben je wel gemaakt voor mij
  Hoe zou het zijn
  Smaakt het naar meer
  Of twijfel ik weer
  Kom ik nog thuis of blijf ik slapen
  Zo zijn er nog wel duizend vragen
  Ik heb mijn ondergoed, mijn tandenborstel, luchtje en mijn lader
  Want waarschijnlijk blijf ik slapen
  En slapen doen we niet, nooit, nauwelijks
  Wij gaan iets opbouwen
  En waarschijnlijk blijf ik slapen
  Eén date, twee uur, drie gangen later
  Ik weet niet wat het is, maar je raakt me
  En als we straks alleen zijn in je kamer
  Gaan we de lakens in, schat het verbaast me
  Dat het echt zo gaat, wie had dat nou gedacht
  En ben je net zo klaar voor de volgende stap
  En wordt de nacht steeds langer met een kortere dag
  Ik ben op m’n gemak, ik heb meegebracht ey
  Hoe zou het zijn
  Smaakt het naar meer
  Of twijfel ik weer
  Kom ik nog thuis of blijf ik slapen
  Zo zijn er nog wel duizend vragen
  Ik heb mijn ondergoed, mijn tandenborstel, luchtje en mijn lader
  Want waarschijnlijk blijf ik slapen
  En slapen doen we niet, nooit, nauwelijks
  Wij gaan iets opbouwen
  En waarschijnlijk blijf ik slapen
  En slapen doen we niet, nooit, nauwelijks
  Wij gaan iets opbouwen
  En waarschijnlijk blijf ik slapen
  Als ik slaap bij jou, als je slaapt bij mij
  Raak ik nooit mijn wilde haren kwijt
  Ik grijns naar jou als je naar me kijkt
  Het lijkt te mooi om waar te zijn
  Waarschijnlijk blijf ik slapen
  Ik kom niet thuis, ik blijf hier slapen
  Er is een plekje in jouw kamer
  Voor mijn ondergoed, mijn tandenborstel, luchtje en mijn lader
  Want ik slaap hier vast nog vaker

  2
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.