Gordon komt binnenkort weer terug

Want dat is nu wel zeker. Als iemand heel erg eenzaam is en baalt van eerder genomen beslissingen gaat ie meestal roepen dat het de beste beslissing ooit is. Oh jongens, ik ben zoooooooo gelukkig! En ondertussen jezelf in slaap huilen. Zijn toyboy ging met piepende bandjes bij hem weg en nu roepen dat ie zo blij is om alleen verder te gaan. Ja. Vast.

Die bipolaire cokejunk is echt totaal koekoek geworden. Wie houdt die man nou voor de gek? Enfin, die komt dus binnenkort weer terig.

32 reacties op “Gordon komt binnenkort weer terug

  • Clubber Lang zegt:

   Dat was ik neukjestrot. Althans, ik was de derde. Er zijn weinig gebruikers die ik meer haat dan jou.
   Al moet ik zeggen dat ik inmiddels een beetje teleurgesteld ben als ik geen reactie van je zie.
   Ik zal wel een soort stokholm syndroom hebben.
   Groetjes, DE Clubber Lang

   2
   0
   • Voorheen G. Neukgenot zegt:

    Ik voel me wel opgelucht dat je er gewoon eerlijk voor uitkomt. De meeste mensen kijken me niet aan als ze mij disliken 🥺 …. En dat doet pijn. En ik haat ze! Ik haat ze meer en meer! Ik haat ze bijna allemaal! Het moet eens stoppen met die dislikes!! Overigens, de vriendelijke groeten hier aan Donald Trump, Bert van de Sting, de heer Kwallebak en wellicht mis ik nog iemand! 🙊

    3
    8
  • Timmy zegt:

   Steeds meer coke import in China. Go China Gordon. Lachen man Beetje verder Azië door. Misschien hebben we geluk. Nee hoor. Ga je goed ouwe rukker. Wel buiten gezichtsveld aub.

   0
   0
 1. Magnolia van Wappenstein zegt:

  Ik vermoed dat hij een kick krijgt van huilen. Wellicht dat hij al jankend allerlei soortementen van dildo’s bij zichzelf naar binnen brengt en ze daarna aan Toto geeft als bijtspeeltje.

  0
  0
 2. #freeroddelpraat zegt:

  Ja idd theemuts helemaal goed gezegd idd!!!!hoop echt dat ze gaan ingrijpen bij rp.als hij nou in staat is om leuke comments te plaatsen… Maar dat creatieve en cabratier skills heeft hij niet. Vind het jammer dat de comments vd mensen die echt zo keigoed waren en ik echt hardop moest lachen steeds minder worden. Of zelfs weggaan. V Genot krijg ik echt hoofdpijn van….omdat t zulke slechte grappen en opmerkingen zijn en zoveel.ik denk n trol die de site opzettelijk probeert te verzieken en helaas lukt dat aardig! Dennis en Jan doe r wat an! #freeroddelpraat

  3
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.